-
October 15th, 2012, 01:35
یاد بده منم برات کار میکنم
سلام دوستان
من کلا میخوام مدیریت سرور و هر چی درمورد سرور هست یاد بگیرم (البته کار با سی پنل و دایرکت دامین و کلا همه قسمت های اینارو بلدم )میخواستم بدونم کسی هست بهم یاد بده در عوضش برای هاستینگ یا چیزای که یادم داده براش کار میکنم تا مدتی که توافق کردیم فقط خیلی دوست دارم یاد بگیرم فقط اینو بگم خیلی زودتر از چیزی فکر کنید یاد میگیرم
-
تعداد تشکر ها از mehran00 به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012 01:35
# ADS
-
October 15th, 2012, 01:40
پاسخ : یاد بده منم برات کار میکنم
-
-
October 15th, 2012, 12:05
یه سرور مجازی بگیر خودت شروع کن
-
تعداد تشکر ها از persiantools به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 14:41
عضو دائم
یاد بگیری بیای توی این کار خودت رو مثل خیلی ها بد بخت کنیییییییییییییی؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 14:53

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
خدایی راست گفتی ! دمت گرم
-
-
October 15th, 2012, 14:58
به نظر من شما باید اول مدیریت سرور را در بخش آموزشی انجمن سرور اختصاصی یاد بگیری بعدش یه سرور مجازی ارزون با رم ۱ بگیر کنترل پنل ها را نصب کن برنامه های امنیت را نصب کن دیگه خودت راه میوفتی ولی باز هم نظر من این هست که دنبال این کار ها نیای برو طراحی وب یاد بگیر بهتر هست اگه بلادی که برو همین کار ها را انجام بده پول در بیار اگه بیای باید فقط هزینه کنی و دیگر هیچ
-
تعداد تشکر ها ازhabiballahafg به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 14:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 15:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چرا بدبخت عزیز؟ هر کس درست کار کنه در حرفه ی خودش به بهترین جا می رسه اینکه خیلی بلد نیستند درست بازاریابی کنند دلیل بر اینکه این کار بدی هست نمی شه
یه مهندس ساختمان هم می تونه با بی عرضگی خودش خودش رو بدبخت کنه
مشکل خیلی از دوستان اینه که خودشون رو در حد همین انجمن محدود کردند
خیلی ها چون شرکت نیستند یا در شرکت کار نمی کنند کلی محدودیت دارند
خیلی ها فقط 4 تا کانفیگ بلدند و در بازاریابی در حد زیر صفر
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 15:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
آگونیس
چرا بدبخت عزیز؟ هر کس درست کار کنه در حرفه ی خودش به بهترین جا می رسه اینکه خیلی بلد نیستند درست بازاریابی کنند دلیل بر اینکه این کار بدی هست نمی شه
یه مهندس ساختمان هم می تونه با بی عرضگی خودش خودش رو بدبخت کنه
مشکل خیلی از دوستان اینه که خودشون رو در حد همین انجمن محدود کردند
خیلی ها چون شرکت نیستند یا در شرکت کار نمی کنند کلی محدودیت دارند
خیلی ها فقط 4 تا کانفیگ بلدند و در بازاریابی در حد زیر صفر
بحث مالی اصلا مد نظر من نبود
خدا رو شکر درآمدم از این راه خیلی خوبه اما چون 3 تابرند دستم هست مجبورم همیشه پشت نت باشم یعنی با این که 4 نفر داریم کار میکنیم اما بازم وقت کم میاریم
کم مونده بهمون بگن معتاد به رسمیت (البته چندین بار اینم شندیم که میگن معتاد شدم معتاد اینتر نت)
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 15:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بحث مالی اصلا مد نظر من نبود
خدا رو شکر درآمدم از این راه خیلی خوبه اما چون 3 تابرند دستم هست مجبورم همیشه پشت نت باشم یعنی با این که 4 نفر داریم کار میکنیم اما بازم وقت کم میاریم
کم مونده بهمون بگن معتاد به رسمیت (البته چندین بار اینم شندیم که میگن معتاد شدم معتاد اینتر نت)
باز این هم می شه بحث زمانبدی کار که باید واسه خودتون و تیمتون یه برنامه ریزی دقیق داشته باشید
البته این که 12 تا 16 ساعت کار در روز پشت کامپیوتر شما رو معتاد نشون می ده پس راننده تاکسی ها و یا نگهبانان معتاد تاکسی و نگهبانی هستند!
شما کار خودتون رو انجام بدهید همیشه افرادی با سطح فکر پایین هستند که انرژی منفی بهتون بدهند
-