با سلام خدمت شما
یک سایت (سیستم شتاب دات بیز) چند باگ داره و در هر مرحله بنده از یکیش استفاده می کنم
ببینید دوست عزیز ، سیستم مدیریت شتاب دات بیز را تا نبینید ، به هیچ وجه حرفی نمیتونید بزنید! یک صفحه برای اطلاع رسانی هست که دارای موضوع و متن است! حتی متن هم به صورت plain text می باشد!
تنها کاری که با اون امکانات میشد انجام داد ، همین بود
بنده جرم خودم رو میدونم و تا دادگاهش هم میام ، اما کسی رو نمیبینم که شکایتی کرده باشه (لزومی نیست اعلام بشه ، ولی در هک قبلی شکایت های زیادی از ینده شد!آنقدر زیاد بود که دادگاه مجبور شد همه ش رو تو یک روز بندازه!
)
من اعتقاد دارم، پای بی گناه تا پای دار میره ، اما بالای دار نمیره
شما میگی تبلیغات کردم ، قبول. میفرستنم دادگاه ، جریمه نقدی می برن ، پرداخت می کنم. انگار پول تبلیغات دادم!
همون طور که تا الآن هم گفتم ، نه من ادعا دارم و به رخ می کشم و نهشما ها را کوچک می کنم و زیر سوال می برم
حالا لازمه اینجا اعلام کنم. بنده پیشنهاد همکاری با سایت شتاب دات بیز + تعمیر امنیتی اسکریپت شتاب دات بیز + برنامه نویسی وب سرویس واریز وجه شتاب دات بیز را به جناب آقای ملت اعلام کردم.... اما... امان از غرور بی جا...
در کل ، خیلی مسائل هست که شما هنوز نمیدونید. در رابطه با بچه بازی های سطح وب ، در رابطه با هکر های سودمند و هکر های ضرر رسان...
در کل ممنون از نقد و بررسی کار بنده...
پیروز و سربلند باشید