-
October 14th, 2012, 14:16
عضو جدید
»»» نیاز به یک مترجم متن
سلام دوستان، به یک نویسنده نیاز دارم که انگلیسی رو فول باشه و بتونه روزی دو خبر کاملا به رووز از سایت های خارجی برام ترجمه کنه.
ماهی 50 خبر ، 30 هزار تومان (اول کاره) در صورت خوب بودن کیفیت کار و کپی نبودن خبر ها » از بهمن ماه، برای ماهی 50 مطلب، ماهی 50 تومان داده میشه
خبرها به طور متوسط بین 10 تا 15 خط هستند
با تشکر - مدیریت گروه وب چرخ
arash.anooshe@gmail.com
وب چــــرخ برترین سایت دانلود ، نقد و بررسی ، اخبار و معرفی ، گفتگو | فناوری و تکنولوژی ، وب!
-
-
October 14th, 2012 14:16
# ADS
-
October 14th, 2012, 15:33
عضو جدید
پاسخ : »»» نیاز به یک مترجم متن
خسته نشی برادر میخوای من یک جا بهت معرفی کنم که با همین شرایط ماهی 200 تومان بهتون بده ؟ صدقه که نمی دید..
-
-
October 14th, 2012, 15:52
عضو جدید
یعنی برای ماهی 50 تا مطلب، 200 هزار تومان میدن؟ من با مدیرای سایت های زیادی مشورت کردم این قیمت رو گذاشتم. من هر مطلب رو هزار تومان میدم (ولی فعلا اول کاره - بعدا 2 تومان میشه اگه کار خوب باشه)
ویرایش توسط arash4 : October 14th, 2012 در ساعت 15:55
وب چــــرخ برترین سایت دانلود ، نقد و بررسی ، اخبار و معرفی ، گفتگو | فناوری و تکنولوژی ، وب!
-
-
October 14th, 2012, 16:00
عضو جدید
بله دوست عزیز تازه اینکه چیزی نیست، سایت های بزرگی مثل نارنجی بابت هر مطلب تا 50 هزار تومان هم قیمت میدند !
-
-
October 14th, 2012, 16:05
عضو جدید
50 هزار تومان هم که نه... بعد هم شما چی فکر میکنین که منو با نارنجی مقایسه میکنین؟ اگر نارنجی نویسنده قبول میکنه هرکی میخواد بره، ولی نیازی نداره نارنجی به کسی... من سایتم یه ماهه باز شده. هرکی تونست بره سایت های بزرگ و نارنجی مثلا، بره....
با تشکر
-
-
October 14th, 2012, 16:09
عضو انجمن
به نظرم خیلی پول خوبی میدید!!!!!!!! کسی اگه کل دو مطلب رو هم 1 ساعته بتونه ترجمه کنه، میشه ساعتی 1000 تومن. گدایی که در چهارراه نزدیک خونه ماست، پشت هر چراغ قرمز، حداقل 1000 میگیره!
فکر کنم دارید شوخی میکنید!
-
-
October 14th, 2012, 16:28
تا جایی که بنده اطلاع دارم ترجمه خطی 300 تومان هست تقریبا . که میشه 15*300 = 4500 تومان . و برای 50 مطلب هم میشه 525,000 تومان ماهیانه .
-
-
October 14th, 2012, 17:08
عضو جدید
فعلا که دو نفر مدرس زبان رو با همین قیمت استخدام کردم. از این انجمن نه ولی از مجید آنلاین و پرشین تولز کلی پیام گرفتم. ممنونم از شما ها
از مدیر هم ممنون میشم این تاپیک رو ببنده کلا
-
-
October 14th, 2012, 18:01
عضو انجمن
به من هم معرفی کنید . منم نیاز به مترجم دارم . ممنون
-
-
October 14th, 2012, 18:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hasun
به من هم معرفی کنید . منم نیاز به مترجم دارم . ممنون
نیاز به نویسنده ی مترجم
و چند نفر پیام خصوصی دادن که دو تا از اونها رو استخدام کردم ، و ایشون هم خوب بود ولی دیر پیام دادن
آیدی یاهو: sobhan.shahrokhi
موفق باشین
-