-
October 14th, 2012, 12:45
پاسخ : درخواست شماره مدیر shetab.biz
عزيزاني كه تو شتاب حساب ندارند لطفا دخالت نكنين كه كار كي خوبه كاره كي بد آقاي عادل اين كار رو واسه كمك به كاربراي شتاب كرد كه پولشون خوابيده و دستشون درد نكنه
طبق گفته مدير شتاب تا آخر امشب صبر ميكنم اگر باز واريز نشد فردا صبح از راه قانونيش اقدام ميكنم كه خدارو شكر كالا هاي من مجاز هستند
-
تعداد تشکر ها ازbobby10 به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012 12:45
# ADS
-
October 14th, 2012, 12:45
عضو انجمن
خود مدیر شتاب درخواست مهلت کرده دیگه لزومی نداره که یکی بیاد این وسط مثل jaypal به اسم دلسوزی خودنمایی کنه
این وسط هم به من چیزی نمی رسه که به اسم دفاع از دیدگاه من بدونیدش بلکه منطق هست این وسط و از پر ادعایی بدم میاد
تشکر میکنم ازتون bobby10,sajjadm2 بابت نظراتون
ویرایش توسط yassale : October 14th, 2012 در ساعت 12:48
-
تعداد تشکر ها ازyassale به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 12:49

نوشته اصلی توسط
farshid4u
الان به من ايميل زدن كه داره پرداخت ها انجام ميشه
عجبا!!!!!!!1
طبق بررسی بنده ، تا همین حالا 44,092,760 ریال واریز شده است
دست عوامل سایت شتاب دات بیز درد نکنه
-
-
October 14th, 2012, 12:50
-
تعداد تشکر ها از farshid4u به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 12:51
رفيق شما كه در جريان امروز فردا كردن هاي ايشون نيستين بيخودي اين وسط تيكه نپرونين
الان يه هفتست داره امروز فردا ميكنه
-
تعداد تشکر ها از bobby10 به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 12:57
عضو انجمن
pحالا پول رو بریزه / بقیش دیگه مهم نیست / من ک خودم با درگاهش حال کردم / ساده و بی دقدقه :p .
-
تعداد تشکر ها از dakkeh20 به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 12:57
عضو انجمن
آقای عادل براش شخصیتتون متاسفم واقعا . اگر سایتی کلاهبرداری هم کرده باشه به شما هیچ ربطی نداره . شما هیچ حقی برای هک کردن این سایت ندارین . یا مدیر شتاب دات بیز خیلی بی عرضست یا این وسط یه چیزی بین شما و ایشون هست که نمیرن شکایت کنن . . .
-
تعداد تشکر ها از sainaweb به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 12:58
8 میلیون تومان داخل این سیستم دارم هنوز پرداخت نشده 1 ماه هم گذشته مدیرش هم رفته دوبی سیستم مهر پی هم واسه ایشون هست که اونجا هم به کلاه برداری مشغوله به پلیس فتا اطلاع رسانی کنید نیازی به شکایت نیست بگین سیستم کلاه برداریه میگیرنش البته الان دوبی هست و فک کنم با حدود 100 میلیون تومانی که ***یده دیگه برنگرده
-
تعداد تشکر ها از far30mobile به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 13:03
دوستان تا فردا صبر میدیم اگر پرداخت کردن که لطفا ادمین این تاپیک رو پاک کنه ممنون
-
تعداد تشکر ها از SajjadM2 به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2012, 13:03
عضو انجمن
آقای محترم آقای عادل اینکارو به خاطر کاربران کرده.شما 2روز از ایشون درگاه بگیر 10هزارتومن باهاشون کار کن میفهمید که چه سیستمی دارن.واریزشون 1روزه انجام میشه حتی بدون 1دقیقه تاخیر.اونقدرا هم سایتشون بزرگ هست که نیاز به تبلیغ داشته باشن.
اینم بگم من در سایتم محصولات مجاز میفروشم و مدارک بالایی داشتم و پرینت از حساب خودم و.....که ایشالا مدیر شتاب مرحمت کنند پول مارو واریز کنند که دعای ما پشت سر ایشون هم باشه
-
تعداد تشکر ها ازrapfather به دلیل پست مفید