دوست عزیز دلیل استفاده از بعضی کد ها به خودمون ربط داره . شما نتیجه ی گوگل رو نگاه کنید .

کلمات سئو شده در گوگل جهت اطلاع برخی دوستان : bestleech-لیچر-لیچر پرمیوم- لیچر پریمیوم-لیچر فایل سونیک-لیچر فایل های تورنت-leecherجدید

و کلمات بسیار دیگه . برای اینکه سایتی لینک اول گوگل بیاد باید تخصصی کار انجام بشه و با آموزش هایی که شما گفتید فقط همون پایه و اساس ممکنه درست بشه و تاثیری ممکنه برای بعضی سایت ها نداشته باشه . درباره سیستم مدیریت محتوا هم هرکسی سلیقه ای داره و اختیارش با خودشه که قالب چه سیستمی طراحی کنه .

من برای بالا کشیدن خودم نیاز به این کارا ندارم . به اندازه کافی مشتری دارم . من فقط خواستم ببینم ایشون چه کلمه ای سئو کردن . لطفا هم دیگه کسی این موضوع رو ادامه نده چون دوباره بحث میشه و ...

موفق و سربلند باشید - ارادتمند شما حسینی
در ضمن من سفارشی که گرفتم رو انجام میدم . بعضیا هدفشون فقط اینه که تو گوگل بیان لینک اول . شماهم کمی منطقی باشید . اومدن سایت به لینک اول با کلمات مهم ، بخش اصلی کار هست وگرنه چه فایده ای داره ؟؟؟؟
در مورد سیستم مدیریت محتوا حق انتخاب داره هر کسی . من دلایل خاص خودم رو دارم برای انتخاب دیتالایف انجین . دوستانی که سوال دارن لطفا با آی دی من تماس بگیرن . بحث در اینجا به دعوا کشیده میشه
جناب حسینی عزیز من به هیچ وجه قصد جسارت به شما رو نداشتم و ندارم همینطور به هیچکس
فقط خواستم براتون روشن کنم ک زیر سوال بردن یک شخص کار درستی نیست
کسی مجبور نیست در موردکارش توضیح بده
مشتری هنگام سفارش باید مراقب باشه
در ضمن در مورد سئوی کلمات حق با شماست اما همیشه معیار اول نیست
آیا سئوی سازی شما جز برای موتور جستوجوی گوگل بوده
تعداد زیادی کاربر هم از سراسر دنیا از موتورهایی همچون یاهو پینگ و... استفاده میکنند
آیا در صفحات اول این سایت ها هم هستید ؟
البته حق با شماست چون اگه بحث رو ادامه بدیم ب ناکجا آباد میرسیم
جناب حسینی عزیز براتون بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم همیشه تو زندگی واقعی و مجازیتون موفق باشید
برای بقیه دوستان هم همینطور
شبتون بخیر
موفق باشید و سربلند