من هم با شما موافقم ولی شما حداقل مقاله را در انجمن مخصوص به خودش میزاشتی که ما حداقل فکر کنیم یه مهندس این مطالب را گذاشتهمن فروشنده نیستم فقط میخوام سایتی که 1 سال تمومه دارم برای بزرگ کردنش تلاش میکنم رو جلوگیری کنم از بین رفتنش و یه تاپیک توی بخش فروش بدم.
در ضمن شما اسپمر های وب هاستینگ تالک رو دیدین که دوستان..همش مینویسن مرسی دستتون درد نکنه....عالی بود..مچکر
به نظر من علت محدودیت 100 پست برای این گذاشته شده که مقالات مفیدی از طرف کاربر ها توی سایت قرار بگیره که بنده دارم تمام تلاشمو میکنم دفعه ی قبلی برای صد پسته شدن که اکانتم هک شد و کسی برای برگردوندنش بهم کمک نکرد چندین فیلم آموزشی ساختم..نمیدونم آدما توی ایران چشون شده چرا اینقدر با هم دشمنی دارن؟؟فقط به خاطر پوله خدایی؟
در ضمن همه این آموزش ها را بلد هستند
بهتر هست که تاپیک را در انجمن مخصوص فروش سایت و دامنه persian tools میگذشتی نتیجه بهتر میگرفتی
حرفت خنده دار بود دوست عزیز.من اگه به فکر 100 پست بودم توی این 6ماه میتونستم به 5 برابر این عدد برسونمش.2.کار بنده اصلا در رابطه با هاستینگ و سرور نیس. و میام توی انجمن مطالب رو میخونم.بهتره بگم بیشتر وقتم داخل انجمن میگذره اگه بخوام پست میدم فکر نکنم کسی بخواد منو منع کنه
موفق باشی.
ویرایش توسط ma3oud91 : October 13th, 2012 در ساعت 22:17
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
حالا مگه 100 پست شدن چیه..
این همه 100پسته داریم .. اینم روش !
جای مارو که تنگ نمی کنن !!
خوب چرا آموزش هاش اینقدر ساده هست بیاد آموزش های حرفه ای بزاره نه این که دیتا سنتر چیست یا آموزش لینوکس ان هم از جای دیگه کپی شده باشهحرفت خنده دار بود دوست عزیز.من اگه به فکر 100 پست بودم توی این 6ماه میتونستم به 5 برابر این عدد برسونمش.2.کار بنده اصلا در رابطه با هاستینگ و سرور نیس. و میام توی انجمن مطالب رو میخونم.بهتره بگم بیشتر وقتم داخل انجمن میگذره اگه بخوام پست میدم فکر نکنم کسی بخواد منو منع کنه
موفق باشی.
داداش خیلی باحالی عجب آموزشی گذاشتی ولی از اون آموزشا بودا
به نظر من یه نرم افزار لینوکس پیدا میکردی لینک میکردی بهتر بود حالا کار شما خوبه حداقل یه چیز مربوط به سرور ها رو گذاشتید یادمه چند وقت پیش یکی یه تبلیغ در مورد لوله پلاستیکی تو انجمن کرده بود اونم تو بخش آموزشی اما بازم کارتون جایه تقیر داره حداقل اسپمتون هم یه چیزی به کسی یاد میده حالا ممکنه منو شما این آموزشو هیچ بشماریم ولی 100 درصد کسانی هستند که ندونن دیتاسنتر چیه!!!!!!!!
ویرایش توسط fasterhost : October 13th, 2012 در ساعت 23:10
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
خودت اعتراف کردی که هدف اسپم بوده حالا میگی آموزش :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)