بابا میخواد کسی نتونه یک لینک فیلم رو لچ کنه..
دوست گرامی میری سی پنل قسمت Leech Protect رو پوشه ای که میخوای کسی لچ نکنه رو انتخاب کن همین..
بابا میخواد کسی نتونه یک لینک فیلم رو لچ کنه..
دوست گرامی میری سی پنل قسمت Leech Protect رو پوشه ای که میخوای کسی لچ نکنه رو انتخاب کن همین..
احتمالا این سایتی که میگی کاری کرده که ای پی های خارج ایران نتونن فایل هارو دانلود کنن
سرور ها هم که خارج ایرانن ..
ببینید توی سایت film2movie هر کدوم از لینک های فیلم هارو که میخوای لیچ کنی وقتی توی رپید لیچ می زاری لیچ نمیشه و ریداکت میشه به ایندس سایت farskids4 هم همینطوری هست
این لینکها مگه مستقیم نیستن؟ و شما میخوای فقط زمانی دانلود بشه فایلها که طرف از خود سایت میره و رو لینکها کلیک میکنه و حتی اگه کسی از مطلب شما کپی کنه تو وبلاگ یا سایتش و لینک دانلود از سایت شما رو بده ریدایرکت بشه به وبسایت شما . این مسئله در مورد رپیدلچ هم صادق هست
خوب اگه اینو میخوای بازم باید از htaccess استفاده کنی اما اینبار یه جور دیگه اینجا رو بخون
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
نه اون موقع خود سایت باز نمیشه
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
آهان دقیقا همین خوب این و چجوری می تونم اینطوری کنم
خوندی اینجا رو ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f58/%D9...A7%D8%B5-4091/
من این کارو کردم ولی برای تست یک فایل رو توی رپید لیچ گذاشتم transfer شد شما این رو تست کردین ببنین کار میکنه همون جوری که گفتم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)