كسي اطلاعي از اين شتاب داره پول كسي رو تسويه كرده؟؟![]()
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
كسي اطلاعي از اين شتاب داره پول كسي رو تسويه كرده؟؟![]()
سلام واقعا خسته نباشيد ميگم به تيم جي پال
من قبلا از اسكريپت قديمي freer استفاده ميكردم و با درگاه ها مشكلي نداشتم ( البته مشكلات خيلي بدتري داشت ).
اما من الان بخاطر امكانات بيشتري مثل پيگيري اطلاعات خريداري شده نسخه Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.4 رو نصب كردم و با هر دو درگاه امتحان كردم و مشكلش اينه كه در مرحله آخر اطلاعات رو به كاربر نشون نميده و ارور زير رو ميده. ( دو روزه دارم تست ميكنم ولي همش اين ارور رو ميده)
error.png
البته بايد بگم كه اطلاعات همه به ايميل كاربر ارسال ميشه و تمامي مراحل به خوبي پيش ميره ولي زماني كه ميخواد در مرحله آخر اين ارور رو مسده.
اميدوارم بتونم در كامل تر كردن اين اسكريپت كمكتون كنم.![]()
ویرایش توسط Parthia : October 13th, 2012 در ساعت 15:44
خير تسويه اي در كار نيست ، اينجا رو خراب نكنيم ما موضوع رو از تايپيك زير داريم پيش ميبريم:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/60266/
ميدونم اينجا نبايد در اين مورد حرفي بزنيم ولي به نظرم اين شركت يا بهتر بگم شخص خيلي ساده گرفته اين معاملات رو و تا جايي كه شنيدم به صورت دستي پولارو انتقال ميده كه واقعا جاي تاسف داره. ضمنا پرداختش هم خيلي طول ميكشه شايد يه هفته يا بيشتر !
من كه ديگه بيخيالش شدم. اميدوارم كه شركت دانش پژوهان فكري به حال اين سرويس كنه.![]()
سلام . این متغیر ها رو چه طوری باید مقدار دهی کرد؟
&jmode و ...
آقای عادل یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنید
من قبلا فریر اصلی رو از http://www.freer.ir/ دانلود و نصب کردم
حالا بعده مدتی شما اومدید یه ورژن اختصاصی جیپال از فریر رو زدید
حالا من میخوام این فریرمو آپگرید کنم به مال شما چه کار کنم ؟
گفته بودید تغییرات اصلی فقط در یه فایل ....php که اسمشو یادم رفته ... فقط در اون بوده اکثرا ... اسم اون فایل چی بود ؟ الان اونو جایگزین فعلی کنیم مشکلاتت فریر اولیه که مثلا بعضی اوقات محصول رو تحویل نمیده حل میشه ؟
بعد جایگزین کنیم مشکلی پیش نمیاره ؟ یعنی با فریر قبلی سازگاره ؟
................
چون نمیدونم مشکل از چیه مشکل از فرییر مشکل از جیپاله مشکل بانک پاسارگارده چیه نمیدونم اما وقتی در گاه جیپاه فروشم مثلا x هست ولی با یه درگاه دیگه ست میکنم مثلا یه روز دیگه میشه 4x
من خودم جیپالو قبول دارم همیشه اما این کاهش فروش یا مشکل پرداخت یا .... نمیدونم مشکل چیه آخه
به نظر شما از چی هست ؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)