دوستان گفتن جمعه ولی پرداخت نشد چیکار کنیم به نظر شما؟!![]()
دوستان گفتن جمعه ولی پرداخت نشد چیکار کنیم به نظر شما؟!![]()
ای بابا اقا موبایل ها هم گرفته نمیشه دوست عزیز مدیر شتاب شما که توانایی مدیریت یک وبسایت رو ندارین چرا سایت میزنید؟؟؟؟ خوب الان من پولمو لازم دارم چیکار کنم الانم که ایران نیستیدموبایل - تلفن دبی - تلفن شیراز هم که جواب نمیدین بابا یادتون بیاد یک سایت دارین خیلی ها کارشون به شما بستگی داره
![]()
وضعیت بسیار مشکوکه . معلوم نیست که هدفشون چیه
باید چه کار کرد ؟
فقط درگاه زرین پال رو تایید میکنم حداقل میشه یقه یکی رو گرفت بقیه ثبت شرکتی نیستن و اگه باشن ثبت شرکت الکی هستن.البته بعضیاشون هم خدایی خوبن ولی بهترین زرین پال هست
موفق باشید
وارز دیتــــــــا پرداز
جریان این مهر پی چیه ؟ این ایمیل را شتاب برای من داده بود:
Salam Dobareh! Rasti yadam raft ke begam Dargah e MehrIT Etelaat e man o be done Ejazeh e man dozdideh! etebari be on nist. dar jaryan bashid.va kasi ke etelaate man o bar midare ta tahesh bekhoonid! Moafagh bashid.
دوستان راحتتون كنم به احتمال زياد داستان كلاه برداريه من خودم چندين بار در ايميل باهاشون مكاتبه داشتم بالاي 4-5 بار به من قول واريز دادن كه آخريشم همين جمعه بود كه بازم واريز نشد ، اين قول الكي دادن ها هم فقط براي آروم كردن جو هست ، من خودم مبلغ بالايي رو دستشون داريم و از همين هفته اقدام قانوني ميكنم .
دو هزار نیست آقا مارو هی میپیچونه مبلغ رو نمیگم که شناسایی نشم :دی ولی مبلغ بالاست
آقا امنیت که اصلا نداره یک بار آقای عادل مدیر جای پال هکش کرده بودالبته کارش یکم نامردی بود چون هدف تبلیغاتی بوده
دوستان ببخشید یادم رفت
اگر تا سه شنبه تصویه نکردن دوستانی که تمایل دارن با هم یک شکایت تنظیم کنیم و بعد ارسال کنیم اینجوری زودتر به نتیجه میرسیم به من هم 4 5 بار قول تصویه دادن آخرین بار هم جمعه بوده ایمیل ها برای من هم ارسال شده خدا رو شکر رسمی هم که نیست
موبایل دوبی شیراز خاموش است تلفن هم که جواب نمیدن دوبی هم که هستن دیگه هیچی نمیگم این آقا کلاه برداره و یا... آما ایده خوبیه پول زیادی رو به جیب بزنی![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)