-
October 13th, 2012, 05:41
عضو انجمن
پرداخت resellerclub
سلام ..
دوستان بنده میخوام تو resellerclub خودم ثبت نام کنم و مستقیم بگیریم
حالا من توی این سایت ثبت نام کردم و میخوام دولار پرداخت کنم باید چیکار کنم
باید به اون کسی که میخوام برام دولار پرداخت کنه .. چی بدم یعنی باید مشخصات پنل را بدم
جریان چیه دوستان لطفا یک توصیح بدهند تا روشن شود ماجرا
بنده میخوام به صورت مستقیم با resellerclub کار کنم باید چیکار کنم
کمال تشکر از همکاری شما دارم
ایام به کام
Telegram: mehdi_niromandan
-
-
October 13th, 2012 05:41
# ADS
-
October 13th, 2012, 06:00
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت resellerclub
با سلام
بله. مشخصات روباید به کاربری که پرداخت ارزی رو انجام میده بدید تا وارد اکانت شما بشه و حداقل 99 دلار رو واریز کنه. البته بعد از پرداخت نیاز به تائیدیه پاسپورت امضا شده هست که باید تصویرش برای اونها ارسال بشه. پاسپورت شما نه ------------------------------------------------ پاسپورت کسی که پی پال به نام اون هست!
بعد هم با شما تماس تلفنی می گیرند و در مورد شما سوال می پرسند که باید مشخصاتی که پاسخ میدید با مشخصات ثبت نامتون یکی باشه. بعد دیگه کاری به شما ندارند تا زمانی که پرداخت پی پال به یه حساب دیگه تغییر کنه!!!!!
ویرایش توسط parsdrive : October 13th, 2012 در ساعت 07:30
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 06:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
با سلام
بله. مشخصات روباید به کاربری که پرداخت ارزی رو انجام میده بدید تا وارد اکانت شما بشه و حداقل 99 دلار رو واریز کنه. البته بعد از پرداخت نیاز به تائیدیه پاسپورت امضا شده هست که باید تصویرش برای اونها ارسال بشه. پاسپورت شما نه پاسپورت کسی که پی پال به نام اون هست!
بعد هم با شما تماس تلفنی می گیرند و در مورد شما سوال می پرسند که باید مشخصاتی که پاسخ میدید با مشخصات ثبت نامتون یکی باشه. بعد دیگه کاری به شما ندارند تا زمانی که پرداخت پی پال به یه حساب دیگه تغییر کنه!!!!!
تشکر .. از جواب سریع شما
یعنی باید پاسپورت حتما داشته باشیم ..
یعنی ما الان پرداخت دولار را با واسطه انجام دهیم و بعدن با یک واسطه دیگری انجام دهیم به مشکل میخوریم
یعنی اونها به ایران زنگ میزنن و با ما ایرانی حرف میزنن
باید چیکارکنیم خوب
-
تعداد تشکر ها از Mehdi_Enter به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 07:22
عضو انجمن
-
-
October 13th, 2012, 07:28
عضو انجمن
کلا همه مواردی روکه گفتم برای این بود که در انتخاب اون عزیز دلی که می خواد پرداخت رو برای شما انجام بده دقت بفرمایید ونیاد بعد از پرداخت پول بگه پاسپورت ندارم وخودم واسه خودم پی پال باز کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
October 13th, 2012, 12:54
بهترین راه پرداخت از طریق وبمانی هست نیاز به پاسپورت هم نداره! لازم نیست که حتما اطلاعات اکانت اصلی رو بدین میتونید از منوی setting بعد company user یه اکانت با تحت role ی billing ایجاد کنید اطلاعات اونو + آدرس ورود رو (در همون صفحه هست) به فرد مورد نظر بدین بعد که پرداخت کرد می تونید اکانت رو پاک کنید
-
-
October 13th, 2012, 17:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
بهترین راه پرداخت از طریق وبمانی هست نیاز به پاسپورت هم نداره! لازم نیست که حتما اطلاعات اکانت اصلی رو بدین میتونید از منوی setting بعد company user یه اکانت با تحت role ی billing ایجاد کنید اطلاعات اونو + آدرس ورود رو (در همون صفحه هست) به فرد مورد نظر بدین بعد که پرداخت کرد می تونید اکانت رو پاک کنید
میشه بیشتر توصیح دهید
-
-
October 13th, 2012, 18:06
پس از ورود به پنلتون در ریسلرکلاب میتونید Company User بسازین که دسترسی محدودتری داره به اکانت
Srtting>> Company Users >> Add
(آدرس ورود هر سطح دسترسی هم در زیر همین صفحه هست)
و از مسیر زیر میتونید دسترسی ها رو حتی محدودتر کنید
Srtting>> Company Users >> Risghts and Premissions >>Set Action Rights
و از مسیر زیر Company User ها رو میتونید ببینید و هر کدام رو که خواستید مسدود کنید
Srtting>> Company Users >> List
-
-
October 13th, 2012, 18:53
عضو انجمن
ممنون از دوستان ..
حالا برای خرید باید ما چی ها داشته باشیم .. بعد به مشکل بر نخوریم
-
-
October 13th, 2012, 21:27