وحید جان یک سوال هم من داشتم ، این کتاب ها که فقط تئوری هست عملی رو چه کنیم ؟؟؟![]()
وحید جان یک سوال هم من داشتم ، این کتاب ها که فقط تئوری هست عملی رو چه کنیم ؟؟؟![]()
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
من یاد ندارم کتاب چیزی رو جا انداخته باشهكه فقط كتابش كافي نيست دورشم حتما برم ديگه ؟
فکرش رو بکن وقتی تو یه چیزی رو میسازی و خودت هم کتابشو فکر میکنی چیزی از قلم بیفته؟
دقیقااولش ccna هست كه ميشه icnd1,2 بعد هم network academy ؟ اوكي
من بودم وقتشو میزاشتم خود کتاب سیسکو رو میخوندم و فیلم های خود سیسکو رو میدیدمدر مورد آموزشگاه نظري نداريد
سیمولیتور هایی واسه این کار هست میتونی از اینا استفاده کنی مثل packet tracer که میتونی یه شبکه شهری هم باهاش طراحی کنی با تمام تجهیزات ! وبعدا کانفیگ رو انتقال بدیوحید جان یک سوال هم من داشتم ، این کتاب ها که فقط تئوری هست عملی رو چه کنیم ؟؟؟![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
@ وحید: کتاباتو بذار اینجا بچه ها خوب میخرن ازت![]()
\به به آدم از این دوستا داشته باشه همیشه موفق میشه چه خوب راهنمای کردی وحید
دس میندازی منو ؟
ادم وقتی 1 کتاب باشه میشینه میخونه تمومش میکنه ولی وقتی 10 تا باشه میگه آآآآآآآآ کی میخونه اینا رو !یه چندتا رفرنس خوب دیگه میگی؟
چیزی تهش نموند ! یه چنتاش مونده اونا هم میخوام بدم کتابخونه دانشگاه یعنی باید بدم@ وحید: کتاباتو بذار اینجا بچه ها خوب میخرن ازت![]()
سلام کامبیز خوش اومدی اره کتاب هست و زبان اصلی برات آپلود کردم دانلودش کن و بخونحالا این icnd چیه ؟ زبان اصلی ؟
http://www.webhostingtalk.ir/dl/Ebook/ICND1.pdf
http://www.webhostingtalk.ir/dl/Ebook/ICND2.pdf
موفق و پیروز باشید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ببخشيد ها من CCNA - 640 802 پيدا نكردم همين دوتا pdf هست؟
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
سلام.
مختصر و مفید.
ماکروسافت و سیسکو هر دو Enterprise Solution هستند و یکی مکمل یکی دیگه هست.
99% سایت های دولتی و شرکت های بزرگ و شبکه های قدرتمند آنلاین و ... از سیستم های ویندوز بهره می گیرند.
پس در واقع اینطوری میشه:
1. سیسکو: ساختار شبکه، ایجاد فضای فعالیت مدیران، سیستم خام، آماده مصرف
2. ویندوز: ساختار بنیادی نرم افزاری، گردهمایی اطلاعات مورد نیاز، سیستم آماده بهره برداری!
من این دو رو اینطور در عمل دیدم و در حال حاظر هم تمام Business ما در ایران، امارات، آمریکا به همین شکل اداره میشه.
درضمن، در مورد دارمد، شما با مدارک ماکروسافت بیش از اون چیزی که تصور می کنی میتونی دارمد داشته باشی.
البته فقط مدرک مهم نیست، تجربه و قدرت و سرعت عمل در کارهای ماکروسافت شرط هست و حتی یکی از امتحانات Master Certification ماکروسافت از شما میخواد که حدود 40 خط فرمان رو در 60 ثانیه اجرا کنید و در نهایت جواب کار رو بگیرد، بدون مشکل!
خلاصه اینکه همانطور که وحید جام گفت، شما باید اول فکر کنی که هدفت از این یادگیری چیه و بعد تصمیم بگیری کدومش رو شروع کنی.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)