-
October 12th, 2012, 22:20
عضو دائم
پاسخ : خواهش میکنم رحم کنید
واستون یه چیز خیلی باحال دارم
نگاه کنید کیف کنید البته نخواستم عکس بدم که کامل بخونید و لینک برید
طرف نشته خونه میگه شرکت فلان نه میفهمه پول برق چیه نه میفهمه استهلاک چیه پول سرور هم در نیاد از باباش میگیره
agha
parsa_nightdream: ye chizio didi?
s.sarvit: chi?
parsa_nightdream: xlhost gozashte 1 ig 20 toman
s.sarvit: ki
parsa_nightdream: http://www.webhostingtalk.ir/f15/60065/
s.sarvit: khgodeton fk konid ba
s.sarvit: in kar aslan pole server dar miyad?
parsa_nightdream: che midunam valla
parsa_nightdream: besh pm bedam?
s.sarvit: khod danid
parsa_nightdream: با توجه به نوسانات اخیر ارز قیمت سرور های ما همچنان ثابت است
parsa_nightdream:
parsa_nightdream: غشقع نخسناخمث
parsa_nightdream: yaru koskhole fek konam
s.sarvit: akhe begoo marde momen
s.sarvit: az koja sabte
s.sarvit: mage dc geymato borde bala
s.sarvit: ke bara shoma sabet bashe
s.sarvit: dolar rafte bala
s.sarvit: hichi nemidone
parsa_nightdream:
US - 1gig
RAM - 1gig
Hard 100
port 100 MG
----------------
19000
parsa_nightdream:
parsa_nightdream: inam yeja dgast
parsa_nightdream: 2gig 25000 tomane
parsa_nightdream: agha alan 2 ja dgam hamin qeymate ke
parsa_nightdream: dastan chie
s.sarvit: vala nemidonam
parsa_nightdream:
ویرایش توسط sarwhost : October 12th, 2012 در ساعت 22:27
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012 22:20
# ADS
-
October 12th, 2012, 22:32
عضو انجمن
در مورد ثابت بودن قیمت صلاح نیست که اینجوری تعریف کنید
بنده تاپیک فروش زده ام فروش سرویس با قیمت نیمه ثابت به خاطر اینکه از قبل برای این مواقع ذخیره داشتم
یعنی چون دیگران مشکل ارزی دارند بنده نیز باید قیمت بالا ببرم؟ خوب وقتی که فروشنده برای این زمان ها برای خود چند ریالی ذخیره نداره مشکل از طرف بنده هستش و من مقصرم؟
البته بنده کاملا مخالف سرویس های ارزان قیمت هستم و سرویس های بنده نیز قیمت مناسبی دارند
ویرایش توسط alireza.076 : October 12th, 2012 در ساعت 23:10
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 22:54
عضو انجمن
واقعا عجیبه
ولی من می دونم که این کسایی که دارن با این قیمت می دن چه کاری انجام میدن
نمی خوام اینجا توضیح بدم اما مطمئن باشید که 2 نوع هستن
1 اینکه جو گیر شدن نمی دونن دارن چه کاری انجام میدن 4 روز دیگه کم میارن کنسل میکنن
2 یه جور کلاه مشتری رو بر میدارن که مشتری اصلا متوجه نشه یعنی یه جورایی با پنبه سر مشتری رو می برن که فکر کنم در حال حاضر مثل اینکه شرایط دوام همین راه باشه
و اینکه پیشنهاد نمی شه استفاده بشه
-
تعداد تشکر ها از korosh-eghbali به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 00:31
با سلام
قیمتی رو که xlhost دلار رو حساب میکنه با قیمت بازار آزاد فرق میکنه
دوستانی که با این دیتا سنتر کار کردند بهتر می دونند.
موفق و پیروز باشید.
-
تعداد تشکر ها از cdcenterahmadi به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 02:30
عضو انجمن
فقط میتونم بگم که هر کس الان از هر جا سرور را پایین از 20 داد خرید نکنید
Telegram: mehdi_niromandan
-
تعداد تشکر ها ازMehdi_Enter به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 02:55
عضو دائم
بطور کلی اوضاع خیلی خرابه، ماه پیش شرکتی مثل گذرگاه و دیگران به مشتریانشون فشار آوردند تا ضررشون را جبران کنند. بعضی درک کردند و کمکشون کردند و بعضی درک نکردند و سخن از شکایت و قهر و .... به میان آمد. هر چه بود گذشت. ماه جاری هزینه تمدید ها کمر شکن شده و واقعا نیاز به افزایش قیمت یا افزایش فروش هست.
با افزایش قیمت مشتری های جدید نمی آیند و مشتری های قدیم هم می روند.
بدون افزایش قیمت دو راه هست: ارائه سرویس خوب با دادن ضرر، ارائه سرویس بی کیفیت برای جبران ضرر
اما مشکل عمده دیگری هم هست: وضع اقتصادی مردم بطور کلی خرابه! حتی قیمت های ارزان هم باعث نمی شه مشتری ها بمانند. آنهایی که الزامی برای داشتن سرویس ندارند با قیمت پایین هم توانایی ادامه سرویس را ندارند. دیگه سایت های فیلم و موزیک و دانلود و اسکریپت و ... که هنوز قوی نشده اند و به درآمد درست نرسیده اند ادامه نمی دهند. شاهد تاپیک های فروش اینگونه سایت ها در چند روز اخیر بوده ایم.
مردم به نان محتاجند دیگه سرور مجازی و سایت ها تفریحی و .... بکارشون نمیاد مخصوصا که به درآمد هم نرسیده باشه. سایت هایی هم که به درآمد رسیده اند رفتند روی سرور اختصاصی و مشتری ما و شما نمی شوند.
روز های بسیار بدی در پیش است و به احتمال زیاد همکاران ضعیف و تازه کار و شاید حتی متوسط ها هم شکست را تجربه کنند.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 02:59
عضو دائم
چند روزه میخوام سرور اختصاصی بخرم که متاسفانه همینطور داره بالا میره و سرور خوب زیر 500 گیر نمیاد
توان خرید داره به صفر بند میشه
ویرایش توسط TARIMEHR : October 13th, 2012 در ساعت 03:18
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 03:13
sarwhost آقا این چیزاشو سانسور کن
-
تعداد تشکر ها از SajjadM2 به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 03:23
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 03:36
عضو انجمن
کلا هنوز هم مشتری هست که سرویس خوب بخواد برای سایتش و این نوع مشتری انواع سرویسها و قیمتهای رو تست کرده
کلا الان هر ادمی میدونه پول بیشتر بده کیفیت بهتری میخره حتی خرید میوه از سر کوچه هم تابع همین قانون هست.
طرف وی پی اس خریده هر روی یه مصیبت پس وقتی به سرویس دهدنه خوب میرسه همون جا میمونه و میفهمه ماهی 15 تومن بیشتر یده خیلی بهتره تا اینکه سایتش روی 2 ساعت دان باشه
پس 1 مشتری وی پی اس ماهانه 40 هزار تومن بهتر از 4 تا 12 تومنی هست در ماه.
خدارو شکر هنوز هم هستند کسانی که خوب و بد رو درک میکنند و سرویس با کیفیت هزینه دار رو میدونن.
من مدتها هست دارم کار میکنم تو این بازار و بعد دیدن انواع عجیب قیمت و سرویس در این فروم هنوز هم جرات نکرم یک تاپیک فروش بدم که گیر مشتری 15 هزار تومانی نیفتم...
اینجا با وی پی اس ماهی 10 تومن و هاست 10 گیگ 20 تومن پولی در نمیاد. فو*** من روی مشتری شرکتی. اداری و شخصی بوده که داریم خوشبختانه و معمول مشتریان شخصی ما مشتریان طراحی وب سایت هستند که طرف مثلا سایت فروش انتی ویروس و نرم افزار داره هاست 2 گیگ رو سالیانه 130 تومن خرید کرده و میدونه دان تایم نداره پس ئاسه سایتی که داره براش پول در میاره خرج هم میکنه
خوشبختانه با شروع شدن مهر ماه دوستان خردسال و نوجوان به رفتن سر درس و مشق و این گرونی ارز هم خوشبختانه یه سری ارزون فروش رو از بین برد و متاسفانه یک سری از همکاران گرامی رو هم به ورطه شکت داره نزدیک میکنه. شاید فردا من هم یکی از این افراد باشم اما حداقل این که با کاری که کردم و اطمینان مشتریام فردا برم تو بازار تخم مرغ هم بفروشم بازم کسانی که مشتریم بودن میان همونو با خیال راحت میخرن.
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید