گویا دوستان همه در دست بنده ناراحت شدن!!
آقا ما خاک پای اساتید هم هستیم
دوستان لطف کنین ضمن توضضیحاتی که میفرمایین ، یک پلان هم پیشنهاد بدین که انشالله کار راه بیافته
گویا دوستان همه در دست بنده ناراحت شدن!!
آقا ما خاک پای اساتید هم هستیم
دوستان لطف کنین ضمن توضضیحاتی که میفرمایین ، یک پلان هم پیشنهاد بدین که انشالله کار راه بیافته
من باشم اگه 2 برابرم بدید سرور نمیدم به شما 30 هزار تومن یعنی 5 دلار با 5 دلار این همه چیز میخواهید؟؟
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
از کشور آلمان در خدمتیم:
Vds3-1024Mb
45 گیگ هارد
پهنای باند نامحدود
1024 مگابایت رم
32,000تومان ماهانه
با 100 گیگ هارد ماهیانه 40 تومان.
در ضمن با منابعی که دقیقا ذکر کردید اگر خواستید ماهیانه 60 تومان در خدمتیم.
سبد خرید - دانا هاستینگ
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
اگر مایل بودی تماس بگیر از سوئیس یا هلند بهتون میدم اگر ناراضی بودی مونی بک میدم
باسلام
http://www.webhostingtalk.ir/f15/38852/
نوع ادبیاتتون رو هم اصلاح کنید.
موفق باشید.
ماهانه از آلمان حدود 13 یورو
ماهانه حدود 60-70 تومان.
تماس بگیرید : 02166378056
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
عزیزان بنده هیچ مدل پشتیبانی نمیخوام.... تنها چیزی که لازم دارم اینه که سرور خاموش نشه بی دلیل و چیزی رو که مدعی هستید ارائه بدید!!
بنده یه اکانت 3 تومنی به طرف میدم از جون و دل براش مایه میزارم که خدای نکرده یه وقت ناراضی نباشه از بنده
---------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه اخلاقی که بنده از این تاپیک گرفتم این بوده که جز چنتا از دوستان که به خودشون زحمت دادن و پیشنهاد دادن ، بفیه دوستان از دم اورسل میکنن و از کیفیت خودشون مطمئن نیستن
---------------------------------------------------------------------------------------
سلام
شما به ده نفر اکانت بدید با 3 هزار تومنتون پول سرور در میاد، ولی شما 10 تا مشتری دارید؟
روی هر سرور اگه 100 تا یوزر بیارید می شه 10 برابر پول سرور !
حالا سرور اختصاصی بخرید و وی پی اس بدید ببینید چطور می شه ، شاید درک درست تری از قضیه داشته باشید.
نکته ی دوم ، شما سرویس از واسطه می خرید و قطع می شه، حالا کاربرتون بهتون بگه من 5 تومن می دم، ولی اگه قطع شد آبرو برات نمی زارم چی می کنید؟
محتاج 5 تومن نیستید، پس می گید برو به سلامت !!!
ما هم با واسطه سرور می خریم، تو خوش بینانه ترین حالت،خودمون از نظر نرم افزاری هیچ مشکلی نداشته باشیم، سرور ممکنه روزی بنا به دلایلی قطع بشه ، مثل شبکه و برق و سوختگی قطعات و ... !
آبروی خیلیا براشون اونقدری می ارزه که به خاطر 30 تومن نیان آفر بدن !
از سینه سپر می کنید و می گید 24 تا !!! برادر من شما 24 تا داری سرور می گیری ما هم که قراره آور سل نکنیم، پس باید همینقدر قطعات بدیم دیگه ، دیگه حالا چه منتیه که تعداد رو به رخ می کشید... سرورو که پیدا نمی کنیم...
به هر حال واسه سرور با مشخصات مشابه 500 تومنم بدید، من حاضر نیستم آبرومو رفته بشه ، می خواید هر نتیجه ای بگیرید ( آورسل و جنس بد و اطمینان به خودم ندارم و ..... )
موفق باشید.
عزیز پشتیبانی یعنی همین که مطمئن باشیم قطعی پیش نمیاد یا اگر هم اومد سریع رفع بشه دیگه
شما میگید پشتیبانی نمیخواید بعد میگید فقط سروری میخواید که قطع نشه.
کلا متضاد هستند. (پشتیبانی که ما میگیم پشتیبانی نرم افزاری نیست که میگید نمیخواید)
به هر حال با قیمت گفته شده خواستید در خدمتیم. (داین تایم و .. هم که گفتم اگر هم اتفاقی بیفته به عنوان پشتیبانی رسیدگی میشه.(دان تایم سخت افزاری دیتاسنتر دست هیچ کس نیست))
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)