سلام آقای حسینی ( اگه اشتباه نکنم )
ممنون میشم یه لحظه بیاید یاهو یه کمک ازتون میخواستم
با تشکر
سلام آقای حسینی ( اگه اشتباه نکنم )
ممنون میشم یه لحظه بیاید یاهو یه کمک ازتون میخواستم
با تشکر
سلام
ممنون جناب سعادت میدونم کارم غیر معقول هست و تایمم ارزشش بیشتر هست .. گفتم اینکارو فقط برای اینکه مشتری بهش فشار نیاد دارم انجامم میدم وگرنه کی از پول بدش میاد در این وضع اقتصادی
برای مشکل هم اگر اتفاق بیفته میدونم جمع کردنش سخته و مشکل سختی هام بخاتر رضایت مشتری هست ... واقیعتش فکر پول و سود انچنانی نیستم
سلام من در یاهو انلاین هستم همیشه پی ام دهید لطفا
مشتری روش فشار نمیاد .کسی که کارش این باشه خودش هوای خودشو داره و به تناسب افزایش هزینه رویه سرویس هاش داره.تا در این شرایط بد از پس خودش بر بیاد
شما به این توجه کن که یکی هست داره وفت و آیندشون میزاره که یه لقمه در بیاره با این که شما نه به فکر خودتی نه به فکر کار دیگرانی باید بره همون غاز چرونی قبلشو بکنه!
شما اگه به پولش احتیاج نداری از مشتریک همون پول رو بگیر تا نون دیگران آجر نشه و چون کلا احتیاج نداشتی ماهانه بده به بهزیستی.
کاری که بعضی وقتا که پول اضافه میاریم ماهانه این کارو میکنم.
شما وقتی به وقته خودت احترام نزاری دیگران هم احترام نمیزارن.
این یه اصل روان شناسی هست که احترام به خودت بزار اول ، بعد از دیگران انتظار احترام داشته باش.
سلام
اینطور که من قیمت هاتون رو دیدم شما عملا هیچ سودی نمیگیرید و بلکه شاید ضرر هم باشه.
همه دوست دارن ارزون بدن تا مشتری رو جذب کنن ولی وقتی که شما هزینه معقول دریافت می کنید این خودش برای شما یه دلگرمی برای ادامه کار ایجاد میکنه.
من حرف اصلیم اینه که شمایی که داری ذحمت میکشی قدر لحظه لحظه زندگیت رو بدون و برای اون ارزش قائل شو.
خداشاهده این حرفام اصلا از روی حسادت و یا عوض کردن ذهنیت شما نیست فقط میخوام بگم که گذشته بعضی ها برای همه باید درس عبرت باشه.
موفق باشی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)