کجا؟بنده با اینترنت 512 مخابرات در روز سرعت 220-230 و در شب 250-260 را دارا می باشم .ترافیک نامحدود . ماهیانه 22000 تومان . بدون هیچ مشکل خاصی ! تا کنون نیاز به پشتیبانی این شرکت نداشته ایم......
کجا؟بنده با اینترنت 512 مخابرات در روز سرعت 220-230 و در شب 250-260 را دارا می باشم .ترافیک نامحدود . ماهیانه 22000 تومان . بدون هیچ مشکل خاصی ! تا کنون نیاز به پشتیبانی این شرکت نداشته ایم......
ای وای خوب که این موضوع مطرح شد 1 هفته از مخابرات کشیدم 10 بار زنگ زدم سرعت من 2 مگابایت ولی تست که میکنم بیشتر از 512 نشون نمیده همش میگن نویز دارید کل سیم کشی ساختمون عوض کردم ولا بهتر نشد
اصلا اینترنت توی ایران شانسه من با سرعت 128 در حد سرعت 1 مگابایت دانلود میزنم شما یا 2 مگابایت درحد 512 این نشون از کیفیت پورت و سرویس دهی در کل ایران میباشد البته من از مخابرات استفاده نمیکنم منم قبلا با مخابرات مشکل داشتم که هی دیسی میشد البته سرعت دانلودش خوب بود ولی هی دیسی میشد
الان کسی مشکل نداره با مخابرات؟
من الان کلا نمیتونم تو بعضی سایت ها وارد بشم یا تئ یاهو لاگین کنم!
اینترنت تو ایران یعنی مشکل دیگه چه انتظاری داری من 512 دارم پهنای باند 17 گیگ بود الان کرده 4 گیگ و هر گیگ اضافه داره 2500 تومن میگیره .
جدا که هیچی بلد نیسن!!!!
امروز ساعت 5 صبح اینترنت من قطع شد تماس گرفتم با 2828 اول گفتن مودم خاموش کنید خاموش کردم گفتن میخواستم ببینم کسی استفاده می کنه که دیدم با خاموش کردن مودم ارتباط قطع شد
بعد از 12 دقیقه گفتن مودم 1 2 ساعت خاموش کنید بزارید استراحت کنه!!!!!!!!!!!!! هنوز تو کف این جواب هستم . که یعنی چی هرچی به مخم فشار میارم نمیتونم این جمله رو درک کنم!
من که وایمکس ایرانسل دارم 512
بد نیست ..کار را راه می اندازه
ماهی 22 تومن
انسان ها هرگز به آرزوهایشان نمی رسند , انها فقط به اهدافشان دست پیدا می کنند.
در تو چه می گذرد , آن گاه که جهان در گذر است.
( دکتر هلاکویی)
اینترنت 512 بد نیست . ماشین پراید بد نیست . پس چی بده
ممنون دوست عزیز اطلاعات خوبی در اختیار ما گذاشتید ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)