-
October 7th, 2012, 17:15
با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)
سلام. دوستان عزیز باید منتظر سرور جدید باشید . به هیچ عنوان سفارش جدید پذیرفته نمی شود ! 6 عدد سرور کاملا پر هستند . سرور جدید تا 48 ساعت آینده تحویل می شود و دوستانی که هارد بالا احتیاج دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند پیشنهاد های مناسبی دارم.
با پیغام خصوصی در تماس باشید
ویرایش توسط ERfan.Taleghani : October 17th, 2012 در ساعت 12:59
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012 17:15
# ADS
-
October 9th, 2012, 11:33
پاسخ : با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)
قیمت هاتون یکم بالا نیست دوست عزیز ؟
-
-
October 9th, 2012, 11:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سلام. با یک پیشنهاد فوق العاده در خدمت شما هستیم !
پلان :
2 گیگابایت رم
800 گیگابایت فضای دیسک
ترافیک نا محدود روی پورت 10
پردازنده : 4 هسته 3 گیگاهرتز
ماهانه : 90 هزار تومان !
با پیغام خصوصی در تماس باشید
با این آفرها توقعات مشتری ها رو دارید بالا میبرید
!
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
-
October 9th, 2012, 15:07
سلام. تعرفه های ما درج شده در سایت ! این به صورت یک آفر هستش و قیمت های مقطوع هستش ! مطمئن باشید هزار تومان هم تخفیف نداره دیگه این پیشنهاد ! ضمن اینکه کسی که واقعا نیاز داشته باشه میاد سمت همچین سرویسی ! نه اینکه دنبال ارائه سرویس فندق شکن و ... باشه ! اکثر یوزر های پر توقع دنبال سرویس های 5 هزار تومانی اند عزیز
-
-
October 9th, 2012, 15:41

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
ترافیک نا محدود روی پورت 10
پورت 10؟
-
تعداد تشکر ها از Talahost.Com به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2012, 16:06
عضو دائم
کانفیگت vm هست برادر؟
پهنای باندت واقعا نامحدوده؟ یعنی 30 ترابایتم بسوزونیم مشکلی باهاش نداری؟ یا افت سرعت پیش نمیاد؟
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2012, 17:43

نوشته اصلی توسط
delta
کانفیگت vm هست برادر؟
پهنای باندت واقعا نامحدوده؟ یعنی 30 ترابایتم بسوزونیم مشکلی باهاش نداری؟ یا افت سرعت پیش نمیاد؟
سلام ! تا 10 ترابایت رو رایگان در نظر میگیرم . اگر مصرف باقی یوزر ها در حد معمول باشه تا 20 ترابایت هم مشکلی نیست. ولی برای مصارف بیشتر بر روی سرور های کانادا سرویس میدیم و هر 10 ترابایت رو 70 هزار تومان حساب می کنیم . البته از هاست دی ال بابت سرویس دهنده باید ممنون بود که از yesuphost آفر های فوق العادهی برای سرور ارائه میدند.وگرنه قیمت سرویس و ترافیک فوقالعاده بالاست بر روی این دیتا سنتر
-
-
October 14th, 2012, 23:42
عضو جدید
معلوم هست شما کجایی؟ من از روز جمعه تیکت دادم. هیچکس جوابگو نیست. این چه وضع پشتیبانیه آخه. یکنفری داری سرویس میفروشی؟ هر چقدر اخلاقت و سرورت خوب بود پشتیبانیت بده.
-
-
October 15th, 2012, 21:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ostadomid
معلوم هست شما کجایی؟ من از روز جمعه تیکت دادم. هیچکس جوابگو نیست. این چه وضع پشتیبانیه آخه. یکنفری داری سرویس میفروشی؟ هر چقدر اخلاقت و سرورت خوب بود پشتیبانیت بده.
سلام به من گفتن ایشون براتون اوکی کردم خودشون نبودن مشکل داشتن سروتون الان پینگ میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 16th, 2012, 00:40
آقا این هارد نارو که قرار بود 600 باشه 400 زدی یه ماهم داره تموم میشه ده روزه تیکت زدم که 200تادیگه رو اد کن خبری ازت نیست؟
-
-
October 16th, 2012, 01:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hadi-110
آقا این هارد نارو که قرار بود 600 باشه 400 زدی یه ماهم داره تموم میشه ده روزه تیکت زدم که 200تادیگه رو اد کن خبری ازت نیست؟
هر وقت کنسول سرویس من رو دادند هارد شما رو هم اضافه میکنند. اصلا چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره. حالا یا درگیر درس و مشق هستند یا اینکه به قول خودشون پول سرورها در اومده و خوب حدس من اینه که دیگه نیازی به پاسخگویی به مشتری ندارند. از روز اولی که سرویس گرفتم گفتند کنسول میدند. اما هر زو با یه بهونه و قسم دادنی گفتند نشده اما حتما میدند. الانم دیگه اونقدری تا آخر سرویس نمونده. دوستانی که پشتیبانی براشون مهمه همینجا بگم که اگه هر چیزی داشته باشند پشتیبانی در حد صفره !!!
-