نقل قول نوشته اصلی توسط ezat1 نمایش پست ها
با سلام خدمت همه
بنده فقط نظر شخصیم رو بیان میکنم و بس ./
تعدادی از این دوستان که مشتری های وارز هستن رو میشناسم البته دورادور ! همه میان یه چیزی میگن ! آقا گوشیش خاموشه ؟ خب فرض روشنه ؟ شما و من و 20 تایه دیگه زنگ میزنن آقا چی شد و گرفتاریم بدبخت داریم شدیم اعتبارمون رفت یه کاری بکن ! هممون تقریبا تو این مایه ها بیان میکنیم حالا ایشون چی بگه رفتنی نیست بره دیتا سنتر بگه هاردو بدین تلفنی بقالی نیست کار راه بندازن .
سرور اگه خریدنی بود و مشکل همه حل میشد تا حالا حتما خریده بود میداد مشکل حل میشد.
یه پنج شنبه و جمعه اینجا تعطیله یه شنبه یکشنبه اونور میمونه 3 روز که اونم خارجی یه تا بیاد بدونه قضیه چیه خورده به تعطیلی یادش رفته ! اینارم بگذریم اون چیزی که الان برای من و شما مهم هست اطلاعات هست که برای اونی که سرور میده یعنی دیتا سنتر اصلا براش مهم نیست !
البته ینده نه وارز هاست رو درست میشناسم نه مراوده ای داشتم !
اما با آقای کوهی و فرانتورک و گذرگاه جهانی داشتم که منو به خاک سیاه نشوندن طی 2 ماه اعتبار ما رو صفر کردن!
الانم وارز چیکار میتونه بکنه واقعا یکم فکر کنید هزینه ماهانه سرور 100 یورو نه 150 یورو بیشتر بود ؟ اگه به ریال تبدیل کنیم زیاد هست اما اونا با نرخ ما حساب نمیکنن با در آمد خودشون میگن بابا 100 یورو دیگه چیه ! پس اونا با این تفکر و ارزش دنبال کار ما هستن و اما ما اینجا 6 تایی جمع میشیم این 100 یورو رو جمع و جور کنیم! میگم چه کار مهم و بزرگی داریم !>

زیاد خودتون رو ناراحت نکنید به نظر من کار آخر رو الان انجام بدین شروع کنین از بک آپ ها و اطلاعات یوزرها استارت بزنید میدونم سخته اما مگه چاره دیگه هم هست ؟
درسته ما هم خیلی با احترام میگیم لااقل تکلیف رو مشخص کنید و حداقل اینجا پاسخ گو باشید توی پستی که خودشون برای اطلاع ما باز کردند
مسئله دیگه هم که هست من فاکتور لایسنس cpanel رو یک هفته قبل این مشکل صادر و پرداخت کرده بودم حتی اقدام به تمدید اون هم نکردن برای همین من شکم داره بیشتر میشه باور کنید دست خودم نیست از طرفی هم دست رسی قطع شده امید وارم هرچه زودتر به نتیجه برسیم.

پیشنهاد من به دوستان اینه حداقل بک آپ های لازم رو تهیه کنن در صورت وقوع اتفاق خواصی به مشکل بر نخورند.