نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی از انگلستان(Redstation) با 15% تخفیف و ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hosinaa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    910 پست

پیش فرض پاسخ : آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی از انگلستان(Redstation) با 15% تخفیف و ...

سوال ازهمکارهای محترم و کاربران
    بنده از این شرکت الما هاست جناب تاجدینی عزیز سرور اختصاصی خرید کردیم با ماهانه ۸۰ پوند!!!! فاکتور تمدید صادر نشد ایشوون بعد از ۳ روز پرداخت فاکتور با ارز چند روز قبل ایجاد کردند!
    بنده شخصا با این موضوع مشکل دارم! واقعا حق رو به کی میدید بنده پیگیری های لازم رو انجام میدم و ایشون دست بنده رو بستن و سرور میخوان خاموش و کنسل کنند( در صورت این اقدام با تمام شاکی های کاربر بنده طرف میشم و می بایست کاری که اونها میکنند بنده هم انجام بدم) ایشون نمیخوان موضوع منطقی حل کنند! بنده هیچ مشکلی با ایشون تا این لحظه ندارم نخواهم داشت ولی اینطور برخورد تند که در تیکت به بنده کردند و مجبور به پرداخت و قطعی کنسل کردن ( اینقدر دیگه تو سری خور نیستیم ) هرکاری کردن هیچی نگفتیم دیگه زیر بار حرف زور نمیریم
    ------------
    تمام حرف من این هست سیستم شما فاکتور نمیکنه یا هر دلیل من باید تاوانش بدم؟ اگر سرور من کنسل شده بود از طرف دیتاسنتر کی جوابش میداد؟ مگر شما رابط نیستید و نمایندگی نیستید ۱هفته قبل فاکتور کن من تو این یک هفته با قیمت روز پرداخت کنم خداوکیلی حرف بدی میزنم؟ ۶سال دارم کار میکنم ۳سال فروشنده هستم واقعا تو این چندماه شدیدا مورد اذیت واسطه های ایرانی قرار گرفتیم
    و
    اینکه حالا که متوجه شدی فاکتور کردی چرا با قیمت روز فاکتور نمیکنی؟ دقیقا فاکتورتون باید روزی باشه که ارز گرون تر بود؟
    شخصا راضی به مستد سازی نیستم ولی اگر باور نمیکنند بنده همه تیکت ها رو مرجوع میکنم
    بله ما مجبور هستیم پرداخت کنیم چون شما میگید و واسطه هستید و ما رو توی تنگنا قرداداید ! این مشکل ممکنه واسه همه شما یه روز پیش بیاد....همونطور که واسه بقیه پیش اومد ما حرفی نزدیم
    بنده خواهشی که دارم میخوام واریز کنم حساب انگلیس ۳ روز فرصت میخوام واسه اینکه به حساب انگلیس شما واریز کنم ! ۸۰ پوند واریز میکنم
    شما که سرور بدون هماهنگی من پرداخت کردید در زمانی که ارز گرون بود لطفا ۳ روز فرصت بدید تا پرداخت انجام یشه
    یا حق
    VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
    9101-0401[051] @ACHOST ۩

2. تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)