نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    من نظر خاصی درباره حرفهای شما ندارم بارها دیدم تو این فروم سر مسائل جزیی دعوا شده و بهم بی احترامی کردن . من شخصا خودم رو درگیر این مسائل نمیکنیم . نه هاست فروش هستم نه میخوام اینکاره باشم . اگر هم میبینید اینجا هستم برای علاقه شخصی هستش .

نظرات شما برای من محترم هستش ولی کسی یه کاره بلند شه بگه این کلاه بردای هستش من ناراحت میشم چون هیچ اطلاعاتی نداره .

درباره وقت هم بهتون بگم وقت من خیلی خوب بهینه شده و درست ازش استفاده میکنم من وقتم رو اینجا برای فروش هاست 5 هزار تومانی نمیزارم فقط میام نوشته ها رو میخونم و نظری داشتم میگم . کارهای بسیار مهم تری دارم که باید انجام بدم یک بار ادمین فروم ازم پرسید و منم بهش اطلاعات شرکت و کارهایی که انجام میدم رو بهشون گفتم ایشون ..... ولی شما رو نمیدونم .

بالاخره هر کسی در کلاس کاری و سابقه کاری خودش باید صحبت کنه . من یک سایتی رو معرفی کردم دوستان میتونن برن عضو شدن اگه دوست داشتن روزی 2 دقیقه وقت بزارن اگر هم ندارن نزارن این یک پیشنهاد هستش حالا هر کسی میاد نظر منفی خودش رو میگه من واقعا نمیدونم مشکل چیه

اگر خوب هست باید بگن خوبه اگر بد هستش بگن ما این سیستم رو در فلان تاریخ تست کردم و جواب نگرفتیم و ..... دیگه مثل اینکه عادت شده همه و همه کس شدن کلاه بردار .
    دوست عزیز انقدر خود محور نباش
    بنده هم میزبانی هاست و دامنه و این چیزا ندارم که شما فکر می کنی تنها گل سر سبد این مجلس هستی
    اگر بخوام روزمه خودم رو اینجا بگم شاید شما توی بخش کوچیکی ازش گم بشی ، انهایی هم که باید من رو بشناسن می دونن کی هستم و چیکارم ، خاطرم هست یکی از دوستان همین سایت گفت با این توضیحاتی که من در مورد خودم دادم باید یک شخص 30 ساله باشه ، ولی دلیلی نداره این موارد رو اینجا بگم ، اصلا لزومی نداره و نمی دونم چرا دارید خودتون رو گنده می کنید ، اگر واقعا شخص مهمی هستید واسه خودتونید و انقدر دم از اطلاعات و غیره نباشید ، فکر می کنید اینجا کسی که میاد واسه فروش هاست 5000 تومانی هست ، نه داداش نه عزیزم در اینجا بنده و افرادی مثل من بخاطر هم میایم
    توی اون بخشی هم که صحبت شده بود کسی حرفی از کلاه برداری و چاخان نزده بود که شما دور برداشتید ، اگر هم بهتون توهین شده باید واستید و دفاع بکنید مثل بنده که شما برگشید نظر من رو با پارازیت یکی دونستید

بهتره اگر جنبه صحبت و درک مطالب رو ندارید در اینجاها نیاید ، چون هیچی قرار نیست باب میل باشه و ممکنه نقد کننده برعکس نظر شما صحبت بکنه

لطف بکن در مرحله بعدی یکم با ادبانه نصبت بکن

تشکر از شما
    ویرایش توسط mr.bahram : December 20th, 2009 در ساعت 20:09
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)