نوشته اصلی توسط
akbar123sat
من نظر خاصی درباره حرفهای شما ندارم بارها دیدم تو این فروم سر مسائل جزیی دعوا شده و بهم بی احترامی کردن . من شخصا خودم رو درگیر این مسائل نمیکنیم . نه هاست فروش هستم نه میخوام اینکاره باشم . اگر هم میبینید اینجا هستم برای علاقه شخصی هستش .
نظرات شما برای من محترم هستش ولی کسی یه کاره بلند شه بگه این کلاه بردای هستش من ناراحت میشم چون هیچ اطلاعاتی نداره .
درباره وقت هم بهتون بگم وقت من خیلی خوب بهینه شده و درست ازش استفاده میکنم من وقتم رو اینجا برای فروش هاست 5 هزار تومانی نمیزارم فقط میام نوشته ها رو میخونم و نظری داشتم میگم . کارهای بسیار مهم تری دارم که باید انجام بدم یک بار ادمین فروم ازم پرسید و منم بهش اطلاعات شرکت و کارهایی که انجام میدم رو بهشون گفتم ایشون ..... ولی شما رو نمیدونم .
بالاخره هر کسی در کلاس کاری و سابقه کاری خودش باید صحبت کنه . من یک سایتی رو معرفی کردم دوستان میتونن برن عضو شدن اگه دوست داشتن روزی 2 دقیقه وقت بزارن اگر هم ندارن نزارن این یک پیشنهاد هستش حالا هر کسی میاد نظر منفی خودش رو میگه من واقعا نمیدونم مشکل چیه
اگر خوب هست باید بگن خوبه اگر بد هستش بگن ما این سیستم رو در فلان تاریخ تست کردم و جواب نگرفتیم و ..... دیگه مثل اینکه عادت شده همه و همه کس شدن کلاه بردار .