-
December 20th, 2009, 14:53
پاسخ : درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
شبیه bux.to ـه. تا حالا ندیدم کسی از اینجا پولدار شده باشه.
به جای این کارا بهتره برید تو کار فارکس و ...

عزیز من من تو فارکس هم فعالیت میکنم ( خرید و فروش ارز )
دلار استرالیا رو خریدم 610 تومان در حدود 200 هزار دلار بعد از 5 ماه فروختم 910 تومان . و سودش رو خودتون میتونید حساب کنید که فکر نمیکنم اگه چند سال هم تو هاستینگ کار کنید اینقدر سود داشته باشید .
ولی از کارهای شبکه ای و نتورک خوشم نمیاد چون حوصله فک زدم با مردم رو ندارم ولی میدونم اگه واردش بشم میتونم موفق بشم و ...
ترجیح میدم کارهای مالی ( ارز ) رو انجام دم
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

نوشته اصلی توسط
roka
هر روز فقط 2 دقیقه و هر 30 ثانیه یک دلار ؟
یعنی روزی 4 دلار ؟
یعنی باید 1000/4=250 روز ، روزی 2 دقیقه سر بزنیم !
یعنی شما 250 روز پیش تا الان کار میکردی باهاشون و الان 1000 دلار دریافت کردی ؟
دوست من ، یه خوردی رو حرفایی که میزنی دقت بیشتری خرج کن !!!
این سوژه ها خیلی وقت هست راه افتاده ، هیچ کدومش واقعی نبوده اینم نیست !!!
وقت ملت رو با این حرف ها هدر نده !
در مورد قسمت دوم حرفات : وقتی حرف منطقی نباشه ...................
من نمیدونم چرا دقیق نوشته هار و نمیخونید و یه دفعه حرف میزنید . منم وقت کسی رو هدر ندادم . هر کسی دوست داره عضو بشه هیچ زور و اجباری در کار نیست . برای من حداقلش اینه که روزی 5 تا سایت بهم معرفی میکنه و میرم سایت ها رو میخونم و مطالب مفیدی هم توش پیدا کردم و هیچ وقت وقتم تلف نشده و نمیشه حالا کسی انگلیسی بلد نیست و نمیتونهخ بخونه مشکلش خودش هستش مگرنه هر چیزی تو اینترنت هر سایتی یک مطلب مفید داره که میشه ازش استفاده کرد .
من دقیق نوشتم که اگر شما لینک خودتون ررا بده د.وستانتون معرفی کنید در قبال ثبت نام بهتون پول میده و هر کلیلکی که هم دوستانتون بکنن به مبلغی هم بهتون میده که هر چقدر بیشتر باشه پول بیشتری بهتون میده .
ویرایش توسط akbar123sat : December 20th, 2009 در ساعت 14:56
-
-
December 20th, 2009 14:53
# ADS
-
December 20th, 2009, 16:19
عضو دائم
من پارسال یک ماهه 730$ درآمد داشتم پولشو هم داد
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2009, 16:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
lهیچ تضمینی وجود نداره . مدرکی هم ندارم که نشون بدم . حالا کی میتونه بگیره من نمیدونم من شخصا 1000 دلار برداشت کردم و انتقال دادم به حساب پی پال یکی و ازش ریال گرفتم
ما ایرانی ها روزانه ساعت ها وقتمون رو تو اینترنت تلف میکنیم و اصلا برامون مهم نیست حالا روزی 2 دقیقه برای کاری که تست شده هستش ویخوایم وقت بزاریم میترسیم که سرمون کلاه بره .
از دوستانی که اطلاعات کافی ندارن خواهش میکنم اظهار نظر نکنن . چون مد شده فقط لازمه یکی بیاد یه چیزی تو این فروم بگه هر کسی هم اطلاعات نداشته باشه میخواد یه چیزی گفته باشه .
متاسفانه مشکل ما ایرانی ها همین هستش به نظرات و کارهای دیگران احترام نمیزاریم و فقط میخواهیم عقاید خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم . به همه چیز بد بین هستیم .
من فقط توصیه کردم حالا هر کسی دوست داره بره ثبت نام کنه هر کسی هم دوست نداره ثبت نام نکنه ولی پارازیت نندازه چون من اصلا خوشم نمیاد .
دوست عزیز
اگر صحبت شما برای این افرادی هست که نظر خودشون رو دادن باید بگم شما در جایی نیستید که بخواید برای ما ایرانی ها تصمیم بگیرید و بگید چطور هستیم و نیستیم
اول از همه بنده بیکار نیستم ، که شما دارید نظری که دادم رو این گونه رد می کنید
شاید اطرافیان شما بیکار باشند و یا بیکار دیده اید ولی بنده به اندازه کافی کار دارم و محیط اطرافم رو خوب درک می کنم
در خصوص اطلاعات کافی هم همان طور که در پستم بهش اشاره کردم ، گفتم من قبلا استفاده کردم و نتونم برداشت و کاری بکنم واگر از دوستان کسی موفق شد در اینجا اطلاع بده ، شما چه اطلاعات دیگری می خواید وقتی خودتون نمی تونید اطلاعات دقیق تری بدوستانی که در اینجا پست دادن بدید در خصوص موفقیت خودتون
لطفا در عنوان تاپیک و پست خودتون به این مورد که دوست ندارید دیگران نظرات و پیشنهادات خودشون رو بیان بکنن اشاره می کردید و یا الان بکنید ، بنظرم بهتره دیدگاه خودتون رو نسبت به ابراز نظر تغییر بدید و نگذارید پارازیت
نکته دیگر
این رو هم یاد بگیرید قرار نیست همیشه همه چیز باب میل شما باشه ، وقتی این تاپیک رو زدید قرار نیست همه بیان بگن به به چقدر جالب و خوبه ، بهتره یکم بزبان معاوره جنبه خودتون رو ببرید بالاتر و انتقاد پذیر باشید
شما انگاری خیلی خودت رو دست بالا می گیر نسبت به بچه های دیگر این سایت که همه رو بی اطلاع و ..... فرض می کنی ( بارها در پست هاتون توی این سایت مشاهده شده و دیدم که چطور دارید قضاوت می کنید ) اگر خیلی سطح علمی شما بالا هست بهتره یکم ادب و شخصیت هم ببرید بالا
-
تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2009, 17:27
300 آی پی بدین من براتون ثابت کنم پول نمیده (یکی یه چندتا)
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

نوشته اصلی توسط
woshka
واقعا جدی میگی؟ یواش یواش داره باورم میشه
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
من با یه روشی تو سایت باکس تا 90 دلار اعتبار گرفتم ولی پول نداد
اما حرف دوستان یه خورده آدم رو گیج میکنه
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-
-
December 20th, 2009, 17:39
عضو دائم
من با sem
ماه اول 730$ درامد داشتم
ماهه دوم 420$
ماهه سوم تا رسید به 210$ بن شدم
و فقط پول ماهه اول که 1 ماه بعدش پرداخت شد به دستم رسید
ویرایش توسط Woshka : December 20th, 2009 در ساعت 17:41
-
-
December 20th, 2009, 17:44
عضو انجمن
همه چیز رو با عقل خودتون بسنجید ، البته بعضی از این ها برای سرگرمی خوبن و گاهی هم درامدی میشه ازشون دراورد ولی چیزی به اسم درامد ثابت به این روش وجود نداره ، چون از دید ما کاربران تقریبا چیزی معامله نمیشه و سودی برای مجری این کار در کار نیست ، شاید هم باشه و من نمیدونم ، اگر روش این کار رو میدونید لطفا بفرمایید تا بدونیم
دقیقا مثل ماجرای xpango
-
-
December 20th, 2009, 17:46

نوشته اصلی توسط
sparksun
دوست عزیز
اگر صحبت شما برای این افرادی هست که نظر خودشون رو دادن باید بگم شما در جایی نیستید که بخواید برای ما ایرانی ها تصمیم بگیرید و بگید چطور هستیم و نیستیم
اول از همه بنده بیکار نیستم ، که شما دارید نظری که دادم رو این گونه رد می کنید
شاید اطرافیان شما بیکار باشند و یا بیکار دیده اید ولی بنده به اندازه کافی کار دارم و محیط اطرافم رو خوب درک می کنم
طفا در عنوان تاپیک و پست خودتون به این مورد که دوست ندارید دیگران نظرات و پیشنهادات خودشون رو بیان بکنن اشاره می کردید و یا الان بکنید ، بنظرم بهتره دیدگاه خودتون رو نسبت به ابراز نظر تغییر بدید و نگذارید پارازیت
شما انگاری خیلی خودت رو دست بالا می گیر نسبت به بچه های دیگر این سایت که همه رو بی اطلاع و ..... فرض می کنی ( بارها در پست هاتون توی این سایت مشاهده شده و دیدم که چطور دارید قضاوت می کنید ) اگر خیلی سطح علمی شما بالا هست بهتره یکم ادب و شخصیت هم ببرید بالا
من نظر خاصی درباره حرفهای شما ندارم بارها دیدم تو این فروم سر مسائل جزیی دعوا شده و بهم بی احترامی کردن . من شخصا خودم رو درگیر این مسائل نمیکنیم . نه هاست فروش هستم نه میخوام اینکاره باشم . اگر هم میبینید اینجا هستم برای علاقه شخصی هستش .
نظرات شما برای من محترم هستش ولی کسی یه کاره بلند شه بگه این کلاه بردای هستش من ناراحت میشم چون هیچ اطلاعاتی نداره .
درباره وقت هم بهتون بگم وقت من خیلی خوب بهینه شده و درست ازش استفاده میکنم من وقتم رو اینجا برای فروش هاست 5 هزار تومانی نمیزارم فقط میام نوشته ها رو میخونم و نظری داشتم میگم . کارهای بسیار مهم تری دارم که باید انجام بدم یک بار ادمین فروم ازم پرسید و منم بهش اطلاعات شرکت و کارهایی که انجام میدم رو بهشون گفتم ایشون ..... ولی شما رو نمیدونم .
بالاخره هر کسی در کلاس کاری و سابقه کاری خودش باید صحبت کنه . من یک سایتی رو معرفی کردم دوستان میتونن برن عضو شدن اگه دوست داشتن روزی 2 دقیقه وقت بزارن اگر هم ندارن نزارن این یک پیشنهاد هستش حالا هر کسی میاد نظر منفی خودش رو میگه من واقعا نمیدونم مشکل چیه
اگر خوب هست باید بگن خوبه اگر بد هستش بگن ما این سیستم رو در فلان تاریخ تست کردم و جواب نگرفتیم و ..... دیگه مثل اینکه عادت شده همه و همه کس شدن کلاه بردار .
-
-
December 20th, 2009, 17:50

نوشته اصلی توسط
be099
همه چیز رو با عقل خودتون بسنجید ، البته بعضی از این ها برای سرگرمی خوبن و گاهی هم درامدی میشه ازشون دراورد ولی چیزی به اسم درامد ثابت به این روش وجود نداره ، چون از دید ما کاربران تقریبا چیزی معامله نمیشه و سودی برای مجری این کار در کار نیست ، شاید هم باشه و من نمیدونم ، اگر روش این کار رو میدونید لطفا بفرمایید تا بدونیم
دقیقا مثل ماجرای xpango
ببینید دوست عزیز، اینجور سایتها میان تبلیغ میگیرن. مثلا میگن که هر روز ان نفر با ان ای پی ۳۰ ثانیه روی سایت شما وارد میشود، و رنک سایت شما بالا میرود. برای همین کار به طور مسلن ماهانه ۱۰۰ها دلار میگیرن. بعدش میان اینجور چیز هارو میزارن که مثلا تعداد ای پیها اضافه بشه و ...
در حال حاضر به این لیست زیر پرداختها انجام شده است
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2009, 17:50

نوشته اصلی توسط
be099
دقیقا مثل ماجرای xpango
نمیدونم منظور از عقل چی هستش . ببنید شما اگر نگاهی به بازار های جهانی بندازید اگر به سودی که بانک ها میدن بندازید یا .... متوجه مشید در یک فضای بسته زندگی میکنید که با سرمایه و عقلتون هیچ کاری نمیتونید بکنید دیگه خیلی بشه کار کرد یه سایت میزنن یه وب هاستینگ راه میندازن هاست رو میفروشن 5 هزار تومان ولی وقتی بری 200 هزار دلار استرالیا بخری 610 تومان 5 ماه بعد بفروشی 910 تومن این یعنی کار کردن عقل .
و هزاران مسال دیگه . من بازم پیشنهاد میکنم در زمینه ای که اطلاعات نداریم نظر ندیم .
-
-
December 20th, 2009, 17:51
عضو انجمن
اول میگه :

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
بعدش میگه :

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
شبیه bux.to ـه. تا حالا ندیدم کسی از اینجا پولدار شده باشه.
به جای این کارا بهتره برید تو کار فارکس و ...

من هم تایید می کنم آدم عجیبی هستی!
اما

نوشته اصلی توسط
woshka

نوشته اصلی توسط
woshka
من با sem
ماه اول 730$ درامد داشتم
ماهه دوم 420$
ماهه سوم تا رسید به 210$ بن شدم
و فقط پول ماهه اول که 1 ماه بعدش پرداخت شد به دستم رسید