نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    lهیچ تضمینی وجود نداره . مدرکی هم ندارم که نشون بدم . حالا کی میتونه بگیره من نمیدونم من شخصا 1000 دلار برداشت کردم و انتقال دادم به حساب پی پال یکی و ازش ریال گرفتم

ما ایرانی ها روزانه ساعت ها وقتمون رو تو اینترنت تلف میکنیم و اصلا برامون مهم نیست حالا روزی 2 دقیقه برای کاری که تست شده هستش ویخوایم وقت بزاریم میترسیم که سرمون کلاه بره .

از دوستانی که اطلاعات کافی ندارن خواهش میکنم اظهار نظر نکنن . چون مد شده فقط لازمه یکی بیاد یه چیزی تو این فروم بگه هر کسی هم اطلاعات نداشته باشه میخواد یه چیزی گفته باشه .
    متاسفانه مشکل ما ایرانی ها همین هستش به نظرات و کارهای دیگران احترام نمیزاریم و فقط میخواهیم عقاید خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم . به همه چیز بد بین هستیم .

من فقط توصیه کردم حالا هر کسی دوست داره بره ثبت نام کنه هر کسی هم دوست نداره ثبت نام نکنه ولی پارازیت نندازه چون من اصلا خوشم نمیاد .
    دوست عزیز
    اگر صحبت شما برای این افرادی هست که نظر خودشون رو دادن باید بگم شما در جایی نیستید که بخواید برای ما ایرانی ها تصمیم بگیرید و بگید چطور هستیم و نیستیم
    اول از همه بنده بیکار نیستم ، که شما دارید نظری که دادم رو این گونه رد می کنید
    شاید اطرافیان شما بیکار باشند و یا بیکار دیده اید ولی بنده به اندازه کافی کار دارم و محیط اطرافم رو خوب درک می کنم
    در خصوص اطلاعات کافی هم همان طور که در پستم بهش اشاره کردم ، گفتم من قبلا استفاده کردم و نتونم برداشت و کاری بکنم واگر از دوستان کسی موفق شد در اینجا اطلاع بده ، شما چه اطلاعات دیگری می خواید وقتی خودتون نمی تونید اطلاعات دقیق تری بدوستانی که در اینجا پست دادن بدید در خصوص موفقیت خودتون

لطفا در عنوان تاپیک و پست خودتون به این مورد که دوست ندارید دیگران نظرات و پیشنهادات خودشون رو بیان بکنن اشاره می کردید و یا الان بکنید ، بنظرم بهتره دیدگاه خودتون رو نسبت به ابراز نظر تغییر بدید و نگذارید پارازیت

نکته دیگر
    این رو هم یاد بگیرید قرار نیست همیشه همه چیز باب میل شما باشه ، وقتی این تاپیک رو زدید قرار نیست همه بیان بگن به به چقدر جالب و خوبه ، بهتره یکم بزبان معاوره جنبه خودتون رو ببرید بالاتر و انتقاد پذیر باشید

شما انگاری خیلی خودت رو دست بالا می گیر نسبت به بچه های دیگر این سایت که همه رو بی اطلاع و ..... فرض می کنی ( بارها در پست هاتون توی این سایت مشاهده شده و دیدم که چطور دارید قضاوت می کنید ) اگر خیلی سطح علمی شما بالا هست بهتره یکم ادب و شخصیت هم ببرید بالا
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

2. تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    دوست عزیز
    اگر صحبت شما برای این افرادی هست که نظر خودشون رو دادن باید بگم شما در جایی نیستید که بخواید برای ما ایرانی ها تصمیم بگیرید و بگید چطور هستیم و نیستیم
    اول از همه بنده بیکار نیستم ، که شما دارید نظری که دادم رو این گونه رد می کنید
    شاید اطرافیان شما بیکار باشند و یا بیکار دیده اید ولی بنده به اندازه کافی کار دارم و محیط اطرافم رو خوب درک می کنم

طفا در عنوان تاپیک و پست خودتون به این مورد که دوست ندارید دیگران نظرات و پیشنهادات خودشون رو بیان بکنن اشاره می کردید و یا الان بکنید ، بنظرم بهتره دیدگاه خودتون رو نسبت به ابراز نظر تغییر بدید و نگذارید پارازیت

شما انگاری خیلی خودت رو دست بالا می گیر نسبت به بچه های دیگر این سایت که همه رو بی اطلاع و ..... فرض می کنی ( بارها در پست هاتون توی این سایت مشاهده شده و دیدم که چطور دارید قضاوت می کنید ) اگر خیلی سطح علمی شما بالا هست بهتره یکم ادب و شخصیت هم ببرید بالا

من نظر خاصی درباره حرفهای شما ندارم بارها دیدم تو این فروم سر مسائل جزیی دعوا شده و بهم بی احترامی کردن . من شخصا خودم رو درگیر این مسائل نمیکنیم . نه هاست فروش هستم نه میخوام اینکاره باشم . اگر هم میبینید اینجا هستم برای علاقه شخصی هستش .

نظرات شما برای من محترم هستش ولی کسی یه کاره بلند شه بگه این کلاه بردای هستش من ناراحت میشم چون هیچ اطلاعاتی نداره .

درباره وقت هم بهتون بگم وقت من خیلی خوب بهینه شده و درست ازش استفاده میکنم من وقتم رو اینجا برای فروش هاست 5 هزار تومانی نمیزارم فقط میام نوشته ها رو میخونم و نظری داشتم میگم . کارهای بسیار مهم تری دارم که باید انجام بدم یک بار ادمین فروم ازم پرسید و منم بهش اطلاعات شرکت و کارهایی که انجام میدم رو بهشون گفتم ایشون ..... ولی شما رو نمیدونم .

بالاخره هر کسی در کلاس کاری و سابقه کاری خودش باید صحبت کنه . من یک سایتی رو معرفی کردم دوستان میتونن برن عضو شدن اگه دوست داشتن روزی 2 دقیقه وقت بزارن اگر هم ندارن نزارن این یک پیشنهاد هستش حالا هر کسی میاد نظر منفی خودش رو میگه من واقعا نمیدونم مشکل چیه

اگر خوب هست باید بگن خوبه اگر بد هستش بگن ما این سیستم رو در فلان تاریخ تست کردم و جواب نگرفتیم و ..... دیگه مثل اینکه عادت شده همه و همه کس شدن کلاه بردار .

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    من نظر خاصی درباره حرفهای شما ندارم بارها دیدم تو این فروم سر مسائل جزیی دعوا شده و بهم بی احترامی کردن . من شخصا خودم رو درگیر این مسائل نمیکنیم . نه هاست فروش هستم نه میخوام اینکاره باشم . اگر هم میبینید اینجا هستم برای علاقه شخصی هستش .

نظرات شما برای من محترم هستش ولی کسی یه کاره بلند شه بگه این کلاه بردای هستش من ناراحت میشم چون هیچ اطلاعاتی نداره .

درباره وقت هم بهتون بگم وقت من خیلی خوب بهینه شده و درست ازش استفاده میکنم من وقتم رو اینجا برای فروش هاست 5 هزار تومانی نمیزارم فقط میام نوشته ها رو میخونم و نظری داشتم میگم . کارهای بسیار مهم تری دارم که باید انجام بدم یک بار ادمین فروم ازم پرسید و منم بهش اطلاعات شرکت و کارهایی که انجام میدم رو بهشون گفتم ایشون ..... ولی شما رو نمیدونم .

بالاخره هر کسی در کلاس کاری و سابقه کاری خودش باید صحبت کنه . من یک سایتی رو معرفی کردم دوستان میتونن برن عضو شدن اگه دوست داشتن روزی 2 دقیقه وقت بزارن اگر هم ندارن نزارن این یک پیشنهاد هستش حالا هر کسی میاد نظر منفی خودش رو میگه من واقعا نمیدونم مشکل چیه

اگر خوب هست باید بگن خوبه اگر بد هستش بگن ما این سیستم رو در فلان تاریخ تست کردم و جواب نگرفتیم و ..... دیگه مثل اینکه عادت شده همه و همه کس شدن کلاه بردار .
    دوست عزیز انقدر خود محور نباش
    بنده هم میزبانی هاست و دامنه و این چیزا ندارم که شما فکر می کنی تنها گل سر سبد این مجلس هستی
    اگر بخوام روزمه خودم رو اینجا بگم شاید شما توی بخش کوچیکی ازش گم بشی ، انهایی هم که باید من رو بشناسن می دونن کی هستم و چیکارم ، خاطرم هست یکی از دوستان همین سایت گفت با این توضیحاتی که من در مورد خودم دادم باید یک شخص 30 ساله باشه ، ولی دلیلی نداره این موارد رو اینجا بگم ، اصلا لزومی نداره و نمی دونم چرا دارید خودتون رو گنده می کنید ، اگر واقعا شخص مهمی هستید واسه خودتونید و انقدر دم از اطلاعات و غیره نباشید ، فکر می کنید اینجا کسی که میاد واسه فروش هاست 5000 تومانی هست ، نه داداش نه عزیزم در اینجا بنده و افرادی مثل من بخاطر هم میایم
    توی اون بخشی هم که صحبت شده بود کسی حرفی از کلاه برداری و چاخان نزده بود که شما دور برداشتید ، اگر هم بهتون توهین شده باید واستید و دفاع بکنید مثل بنده که شما برگشید نظر من رو با پارازیت یکی دونستید

بهتره اگر جنبه صحبت و درک مطالب رو ندارید در اینجاها نیاید ، چون هیچی قرار نیست باب میل باشه و ممکنه نقد کننده برعکس نظر شما صحبت بکنه

لطف بکن در مرحله بعدی یکم با ادبانه نصبت بکن

تشکر از شما
    ویرایش توسط mr.bahram : December 20th, 2009 در ساعت 20:09
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)