امروزه رقابت خیلی زیاد شده
اما کسی که
تبلیغات بهتر
کیفیت سرویس بهتر
مشتری مداری بهتر
رابطه های قوی تر
مدیریت حرفه ای
و سابقه طولانی داشته باشه حتما نتیجه بهتری خواهد گرفت
شما به قیمتهای این 3 شرکت سرویس دهنده توجه کنید
شرکت فرا کارا نت
خدمات میزبانی وب (هاستینگ) لینوکس پردازش ابری کانادا، گــروه فــرا کــارا نـت
پارس دیتا
میزبانی وب لینوکس (Linux Web Hosting)
ouriran
Iran Web Hosting Service for Iranians. Windows 2003/2008 میزبانی وب در کانادا - ویندوز
قیمتها هاست 100 مگ رو 115000 تومان ارئه میده با پهنای باند یک گیگ !
این شرکتها مشتریهای خودشون رو دارند و جا افتاده هستند و قیمت رو هم بالا ببرند باز هم ممکنه مشتری کم بشه ولی مشتری های ثابق تعداد زیادیشون می مونند.
چرا شما نتونید ؟
پس سعی کنید مثل اونها باشید و کاری به خرده فروشها نداشته باشید اینها خود به خود جمع میشن فقط کمی بازار رو با قیمتهاشون تحت تاثیر قرار میدن
اما اونی که سرویس حرفه ای بخواد واقعا پیدا میکنه و هزینه اون رو هم میده و وفادار خواهد بود
من این رو دقیقا حس کردم توجه به مشتری کلید موفقیت هر شغلی هست
ما مشتریهایی داریم که با اینکه هاست رو با قیمت بالایی بهشون میدیم اما 9 سال هست مشتری ثابت ما هستند
موفقیت تصادفی نیست و برای رسیدن به اون بالا اسانسوری هم وجود نداره باید پله پله بالا برید هر پله یک شکست و یا موفقیت
پس اگر واقعا هدفتون موندن در این راه هست هدفمند کار کنید و امید داشته باشید و سعی کنیدخودتون رو بالا بکشید و سرویسهاتون رو بهتر کنید و برای وقت و کار خودتون ارزش قائل باشید و ارزون فروشی نکنید و متحد باشید
به نظر من کسانی که شرایط حرفه ای کار کردند رو ندارند هم بازار خراب میکنند و هم هر لحظه دارند با زندگی ابرو و کسب کار مردم و وقت مشتری ها بازی میکنند چون این کار خیلی مسئولیت سنگینی داره