MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوست عزیزم ادمین محترم مجیک وی پی اس لطفا به این موضوع حاشیه ندهید ! با گفتن پست و جواب شما در دفاعیه از آقای هوشیار حاشیه بیشتر می شود شاید اگر بتوانید خودتون رو جای افرادی مثل من بزارید که پرونده مالی تمام کاربرانش از بین رفته و تحت فشار هستند بهتر باشد !
من می دونم نباید به آقای هوشیار فشار آورد ولی شاید کسایی اینجا باشند که نتونند صبر کنند ! من خودم شخضا سعی می کنم صبر کنم تا 2 شنبه ولی اگر صبر هم نکنم بخودم اجازه نمی دهم بخوام به کسی توهین کنم چون در ورحله اول این موضوع یک اتفاق ناخواسته است ! شاید همین یک دقیقه دیگه برای من خودم اتافق بیفته ! جالا شاید کسی صبرش زیاد نباشه و یک مطلی از خودش بگه ! همانطور که آقا هوشیار حق دارند سایر افراد هم تا حدودی حق دارند ! من تو یکماه گذشته نزدیک 5 میلیون شایدم بیشتر تراکنش ثبت شده داشتم ! و حالا موندم باید چه کار کنم !
حالا بگذریم ... لطفا اگه کسی تاپیکی رو به حاشیه می بره نیایم واسه این که اونا از حاشیه ببریم بیرون بیشتر حاشیه درست کنیم . واستیم ببینیم آقا رحمان چه نظری می دهند درباره روند مذاکرات .
موفق باشید
افشار
ویرایش توسط ServerDL.com : October 7th, 2012 در ساعت 12:25
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
امیدوارم مسئولا هر چه زودتر بیان مشکل مشترکین که غیر سرور المان هستند و جلو تر هم پول دادند رو رسیدگی کنند . چون واقعا این رسمش نیست و انصاف هم نیست. ( ما جلوتر پول سرویس رو دادیم نباید حرص جوش بخوریم که ..........
خدا رو شکر سرور امریکا مشکلی نداره فقط نیاز داره روش رم بالا بره و ریستارت بشه......
ویرایش توسط asusonline : October 7th, 2012 در ساعت 12:26
با احترامي كه بزاي اقاي هوشيار قائل هستم ولي بايد عرض كنم اگه تا پايان امروز مشكل حل نشد بريد دنبال يك هاست ديگه !
واللا من خودم كه در حال حاضر از نسخه پشتيبان يكماه پيشم دارم استفاده مي كنم
و كلي الان مشكل دارم و اگر تا پايان امروز جوابي از وارز هاست نگيريم بايد بنشينم ٣٠٠ تا كاربر رو از دوباره سرويس ها و پرداخت هاشون رو بررسي كنم !
اميدوارم جوابي بشنوم و اطلاعات بازيابي شود
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
در ایمیلی که به ایمیل آقای هوشیار دادم دیشب ایشون گفتن به احتمال زیاد امروز حل میشه ...
ا... اعلم
بله از 2 روز پیش به همین ایمیل , ایمیل زدم ولی متاسفانه پاسخی ندادند !!!
الان هم منابع ندارم . با توجه به اینکه خیلی نیاز دارم. ولی متاسفانه کسی پاسخ گو نیست .
مگر میشه این همه روز بگذره کسی پاسخ ندهد . این واقعا ظلم هست.
ولی حداقل انتظار من این بود که به من مشتری یک پاسخی می دادند ( امریکا که مشکلی نداشت می تونستند رو رو ارتقاء بدهند و ریستارت کنند ) ولی خوب متاسفانه پاسخی به من داده نشد.
ویرایش توسط asusonline : October 8th, 2012 در ساعت 17:27
من نگراتن اینم سرویس های که دارم زمانش تموم بشه نتونم تمدید کنم رسما بدبخت بشم
با عرض پوزش
من از اقای هوشیار سرویس دارم و میخوام چند نکته رو اینجا مطرح کنم که اگه خودشون حداقل اینجا میان ببینن و پیگیری کنن چون من که هیچ جوره نتونستم باهاشون در ارتباط باشم
اول اینکه شماره های که ما از شما داریم موبایل ها خاموش هستند که اگه مشکلی که میگید رو دارید قابل درک و قبول هست اما شماره ثابتی که ما از شما داریم و بنده امروز با اون تماس گرفتم به بنده گفتن شما مثل اینکه کلاه برداری کردید و جمع کردید و رفتید کار به شکایت کشیده و حتی مامور هم اومده و از این داستان ها من نمیخوام شایعه پراکنی کنم ولی گفتم در جریان باشید اگه به غیر از این هست شخصی که پشت تلفن به مشتری ها این حرف رو میزنه فقط باعث افزودن مشکلاتتون میشه .
از طرفی میگید رنج ایپی 5.9.195 مشکلی نداره و کار میکنه ولی از امروز اون هم قطع شده همچنین فاکتوری که بیشتر از یک هفته پیش صادر شده بوده برای سرویس من و من هم پرداخت کرده بودم دیروز متوجه شدم که اقدام به تمدید اون نکردید .
قصد جسارت و یا توهین ندارم ولی مشکلی که این وسط هست همه کاربران شما توی این انجمن عضو نیستند تا اطلاعیه که میگذارید رو ببینند از طرفی دامنه خودتون رو میتونید روی یک هاست و یا جای دیگه موقت بالا بیارید تا به مشکل کاربرا رسیدیگی تا اعتماد از بین نره یا حداقل یکی باشه که پاسخ گوی تلفنی و یا به هر نحوه دیگه ای باشه که بلا تکلیف نمونیم .
دوست ندارم این حرف رو بگم ولی من الان نمیدونم کی راست میگه کی دروغ![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)