MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوست عزیزم ادمین محترم مجیک وی پی اس لطفا به این موضوع حاشیه ندهید ! با گفتن پست و جواب شما در دفاعیه از آقای هوشیار حاشیه بیشتر می شود شاید اگر بتوانید خودتون رو جای افرادی مثل من بزارید که پرونده مالی تمام کاربرانش از بین رفته و تحت فشار هستند بهتر باشد !
من می دونم نباید به آقای هوشیار فشار آورد ولی شاید کسایی اینجا باشند که نتونند صبر کنند ! من خودم شخضا سعی می کنم صبر کنم تا 2 شنبه ولی اگر صبر هم نکنم بخودم اجازه نمی دهم بخوام به کسی توهین کنم چون در ورحله اول این موضوع یک اتفاق ناخواسته است ! شاید همین یک دقیقه دیگه برای من خودم اتافق بیفته ! جالا شاید کسی صبرش زیاد نباشه و یک مطلی از خودش بگه ! همانطور که آقا هوشیار حق دارند سایر افراد هم تا حدودی حق دارند ! من تو یکماه گذشته نزدیک 5 میلیون شایدم بیشتر تراکنش ثبت شده داشتم ! و حالا موندم باید چه کار کنم !
حالا بگذریم ... لطفا اگه کسی تاپیکی رو به حاشیه می بره نیایم واسه این که اونا از حاشیه ببریم بیرون بیشتر حاشیه درست کنیم . واستیم ببینیم آقا رحمان چه نظری می دهند درباره روند مذاکرات .
موفق باشید
افشار
ویرایش توسط ServerDL.com : October 7th, 2012 در ساعت 12:25
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)