-
October 7th, 2012, 03:34
پاسخ : گرانی دلار = ورشکستگی خیلی ها

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
ارزون شدن یه دروغ محز واسه عوام فریبی
فقط یه خواهشم از دوستان دارم انقد که از دلار میگید از یرور و پوند هم بگید شاید این گفتنها بی تاثیر نباشه قمت پپوند داره به فلک میرسه نزدیکه که 5 تومن رو رد کنه
نرخ یورو به طور خیلی مناسبی در حال افزایش هست.تدبیرات اخیر کشورهای اروپایی در مورد یورو بالاخره داره نتیجه میده و یورو به ارزش سابق خودش (گران ترین ریت که یادم هست پرداخت کرده بودم : 1.542 ) بر میگرده.سرمایه گذاری بر روی یورو در دراز مدت به نظر بنده مناسب هست.
روز به روز نیز ارزش پول ما پایین میاد و اگر دقت کرده باشید یک چیز عادی شده بین مردم ما. از طرفی هم یورو داره ارزشش روز به روز بیشتر میشه . در آینده نه چندان دور بر روی توجیح مشتری مبنی بر افزایش نرخ یورو مشکل خواهیم داشت.
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012 03:34
# ADS
-
October 7th, 2012, 06:10

نوشته اصلی توسط
p30speed
والا دلار امروز تو فردوسی 3500 به فروش میرسید. صرافی ها هم فروش نداشتند/2850 شعب منتخب بانک ملی میدادند.
اسکناس هر چقدر می خواهید 3.200 برام پیام خصوصی بزارید .
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 08:34
عضو دائم
راه حل برای بقای سرویس دهنده افزایش نرخ سرویس هایش هست
مشتری برا کیفیت ارزش قائل نمیشه خدا شاهده 5 ماهه آپ تایم 100 داریم
قبل از اونم 99.98 بودیم
پشتیباین عالی داریم
ولی دیروز هاست ماهی 7 تومن رو کردم 8 تومن مشتری تمدید نکرد و منتقل کرد
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 08:34
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 10:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
قبل از اونم 99.98 بودیم
پشتیباین عالی داریم

این دیگه خیلی مسخره هست که طرف بخواد هاستش را بخاطر هزارتومن جابجا کنه الان هزارتومن پول ادمس موزی هستش
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 10:27

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
این دیگه خیلی مسخره هست که طرف بخواد هاستش را بخاطر هزارتومن جابجا کنه الان هزارتومن پول ادمس موزی هستش
آقا آرش حالا حساب این رو بکنید که بعضی شرکت ها میان هزینه های هنگفت روی سرور های هتزنر میگیرند و سود زیاد . این بماند سرور های کنسلی مشتریاشون رو هم که ست آپ پرداخت کردند بازهم با ست آپ میدند. و یک پاچه گیر را میندازند توی فروم ها دنبال مشتری بگردند براشون ! الله اکبر. شنیده بودی این رو ؟
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 10:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza.076
چند روز پیش یه مشتری امد تیکت زد گفت 2تا سرویس 512 مگابایت رم میخوام 3 ماهه
رم 512 رو من ماهی 15 تومن دارم میدم
گفتم 2تاش در میاد 80 تومن
تیکت زده میگه من از جای X سرویس گرفتم 2 تا 512 3 ماهه 35 تومن از دیتاسنتر redstation و شما دارید گران فروشی میکند!
به نظر شما اینجور مواقع من باید چی جواب این مشتری را بدهم؟
ادرس سایت فروشنده رو گرفتم وارد سایت ایشون شدم دیدم ایشون فقط یه whmcs نصب کردند و قالب شمسی روی ان گذاشتند حتی لوگوی ان را نیز تغییر ندادند!
رم 256 در سایتشون نوشته بود 6000 تومان
هر روز چندین مشتری میایند و به ما میگویند ما از جای Y سرویس گرفتیم اما بی کیفیتی ... شما تضمین میکنید؟

تا دیروز کیم سوفی و هتزنر بازار خراب کن بودن الان مثل اینکه باید رد استیشنهم به جمع اینها اضافه کنیم دیتا سنتری که بعضیها خیلی بزرگش دارن میکنند و ادعای با کلاسیش میکنند و سنگش بسینه میزنند شده مفت فروش دیتا سنترها
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 10:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
تا دیروز کیم سوفی و هتزنر بازار خراب کن بودن الان مثل اینکه باید رد استیشنهم به جمع اینها اضافه کنیم دیتا سنتری که بعضیها خیلی بزرگش دارن میکنند و ادعای با کلاسیش میکنند و سنگش بسینه میزنند شده مفت فروش دیتا سنترها
یه چیزی یادتون رفت همین دیروز یکی گفت میخوام کنسل کنم چون گیرهای الکی میده تا ابیوز میاد 10 دقیقه سرور خاموش میشه و ...

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
قبل از اونم 99.98 بودیم
پشتیباین عالی داریم

سلام خوبی؟
عزیز شما تجربت خوبه تو این زمینه ولی من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که ایرانی جماعت کیفیت نمیخواد ارزانی میخواد این که همه میگن برای کیفیت خرج میکنن الکیه یا خیلی کم 1 در هزار چنین مشتریهایی هستند.
اونی که ارزانتر از شما داده بالاخره ناچاره جمع کنه شما هم که در نیاد جمع میکنی و ...
آخر میخوام ببینم کی میخواد بفروشه اون موقع هست یکی بیاد تاپیک بزنه آقا هاست میخوام ماهی 100 تومن فقط یکی هاست بده
(من منتظر اون روزم
)
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 10:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
عذر میخوام، ولی بعضی ها اینقدر نفهم تشریف دارن که فکر میکنن با اینکارشون مثلا فروشنده که قیمتش رو بالا برده تنبیه کنن و ازش نخرن تا مثلا درس عبرت بشه و قیمتش رو زیاد نکنه. غافل از اینکه فروشنده با چه بدبختی با این وضعیت دلار داره کنار میاد.
-
تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 13:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دقیقا، کلا اشتباه هست که دیتاسنتر ای پی به تعداد زیاد میده
باز فرانسه ovh 32 تا ای پی میده خوبه اما قبلا که دیگه هتزنر خیلی ... باز آلان خوب شده
اما redstation هم کم کم باید تو بازار جمع بشه با این قیمت پوند!
من موندم خودایی هر پوند 5 هزار و خورده ای هست بعد چطور رم 256 رو میدهند 6 تومن؟!!! خیلی از سایت ها هستند که این قیمت رو میدهند و نیازی به نام بردن هم نیست
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید