-
October 6th, 2012, 02:44
گرانی دلار = ورشکستگی خیلی ها
سلام دوستان یکی دیگه از بچه ها عملا اعلام ورشکستگی داره میکنه
وی پی اس فارس - اخبار
افرادی که مثل ماها که سرمایه های کوچکی دارن و توی این زمینه کار میکنن به امید دو ریال منفعت با این وضعیت ورشکست میشن خود ما این ماه حدود چهارصد هزار تومن ضرر از جیب هزینه کردیم برای خرید دلار یعنی سود که نکردیم هیچ از جیب هم گذاشتیم
امروز من دیدم توی ادد لیستم ارسال همگانی میشد سرور 512 ده تومن یکی نیست بگه مرد مومن با این گرونی که همه دارن یکی یکی ورشکست میشن هنوز توی کار بازار خراب کنی هستی
وجدانن قیمتها رو بکشین بالا
ویرایش توسط lived : October 6th, 2012 در ساعت 02:47
-
تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012 02:44
# ADS
-
October 6th, 2012, 02:52
عضو انجمن
پاسخ : گرانی دلار = ورشکستگی خیلی ها
حداقل ایشون وجدان داشته وی پی اس فارس که اعلام کرده ! و مثل بعضی ها فلنگ رو نبسته بره ! این روز ها تعداد مراجعه کنندگان زخم خورده ! از فروشنده های کارت شارژی بسیارر زیاد شده.. به طوری که یه جورایی حبابی شده ! انگار همه تخلیه کردند رفتند !
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:01
عضو دائم
بله گنده شدن شکم یکی دو نفر داره خیلی هارو از نون خوردن میندازه
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:06
ناراحت شدم
خیلی
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:09
عضو دائم
کاش اینگونه خبر ها به گوش بعضیا برسه.....
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:10

نوشته اصلی توسط
lived
سلام دوستان یکی دیگه از بچه ها عملا اعلام ورشکستگی داره میکنه
وی پی اس فارس - اخبار
افرادی که مثل ماها که سرمایه های کوچکی دارن و توی این زمینه کار میکنن به امید دو ریال منفعت با این وضعیت ورشکست میشن خود ما این ماه حدود چهارصد هزار تومن ضرر از جیب هزینه کردیم برای خرید دلار یعنی سود که نکردیم هیچ از جیب هم گذاشتیم
امروز من دیدم توی ادد لیستم ارسال همگانی میشد سرور 512 ده تومن یکی نیست بگه مرد مومن با این گرونی که همه دارن یکی یکی ورشکست میشن هنوز توی کار بازار خراب کنی هستی
وجدانن قیمتها رو بکشین بالا
در این آشفته بازار که عملا میشه گفت هیچ سودی در این ماه هیچ فروشنده ای نمیتونه بکنه! خیلی ها هاستینگشون رو واگذار کردند.
راه حل برای بقای سرویس دهنده افزایش نرخ سرویس هایش هست. این افزایش نرخ سرویس شاید ضرر چند صد هزارتومان برای یک فروشنده تک سروری داشته باشه ولی برای ما درصورتی که نخوایم نرخ رو افزایش بدیم باید ما به تفاوت چند ده میلیون تومانی بدیم.
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:22
عضو انجمن
نمیدونم این روزها چشم های ما مشکل داره یا زبان فارسی دچار مشکل شده
برای همین اگر تا روز شنبه قیمت ارز ها به حالت قبل برنگرده رسما ورشکست میشویم
احتمال ورشکستگی <> ورشکستگی
این 2 با هم تفاوت زیادی دارند ایشان پیش بینی کردند تا فردا اگر قیمت ها کاهش پیدا نکند مشکلات مالی براشون پیش میاد صبر کنید حداقل طرف اعلام ورشکستگی رسمی کنه بعد ....
خدا کنه که این اتفاق نیفته و ورشکست نشند
-
تعداد تشکر ها ازilmavps به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:28

نوشته اصلی توسط
ilmavps
این 2 با هم تفاوت زیادی دارند ایشان پیش بینی کردند تا فردا اگر قیمت ها کاهش پیدا نکند مشکلات مالی براشون پیش میاد صبر کنید حداقل طرف اعلام ورشکستگی رسمی کنه بعد ....
شما اگر از بازار ارز خبر داشته باشید. باید بدونید که نرخ ارز حتی اگر شنبه کاهش پیدا کنه هیچ تاثیری در روند هزینه حواله ها و نرخ ارز الکترونیک (کسانی که سورس بانکی استفاده میکنند- تاکید میکنم سورس بانکی - دلال نه ) نخواهد داشت. بدلیل اینکه حواله روز دوشنبه خونده میشه و برای نرخ واقعی باید تا روز دوشنبه صبر کنیم.شنبه و یکشنبه بانک های اون ور تعطیل هستند.
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
شما اگر از بازار ارز خبر داشته باشید. باید بدونید که نرخ ارز حتی اگر شنبه کاهش پیدا کنه هیچ تاثیری در روند هزینه حواله ها و نرخ ارز الکترونیک (کسانی که سورس بانکی استفاده میکنند- تاکید میکنم سورس بانکی - دلال نه ) نخواهد داشت. بدلیل اینکه حواله روز دوشنبه خونده میشه و برای نرخ واقعی باید تا روز دوشنبه صبر کنیم.شنبه و یکشنبه بانک های اون ور تعطیل هستند.
برادر من چه ربطی داشت مگه من گفتم تا فردا صبر کنید تا پس فردا
خواست کم بشه نخواست هم که هیچ دست من و شما که نیست تنها قسمتی از متن داخل سایتشون کپی شده وی پی اس فارس - اخبار
شما باید بهتر بدونید تاثیری که فردا در بازار ارز داره دوشنبه نداره همه چیز به فردا بستگی داره که بازار را تحت تاثیر برای دوشنبه قرار میده اگر مرکز مبادلات ارزی خوب عمل کنه فکر کنم اقا شایان هم برای همیشه فقط به این خبر به عنوان یه خاطره یاد میکنه
-
تعداد تشکر ها ازilmavps به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 03:51

نوشته اصلی توسط
ilmavps
دوست عزیز این بنده خدا میخواد ملت رو یک دفعه دچار شوک نکنه وگرنه هر انسان عاقلی میدونه که تازه اگر همه چی خیلی خوب پیش بره و هر روز خبر خوب بشنویم حداقل 2تا 3ماه طول میکشه اوضاع بازار دلار عادی بشه
-
تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید