نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

موضوع: نمونه کارهای جوملا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : نمونه کارهای جوملا

سلام دوستان
    دوست عزیز شما این سایتهایی که با جوملا طراحی کردین قالبهاشون را هم خودتون ساختین یا نه
    اگه هم قالبها را رایگان گیر اوردید ممنون میشم لینکی برای دانلود قالب رایگان جوملا بدید

من هم تا قبلا پی اچ پی میخوندم ولی چون بازار کارش زیاد خوب نیست میخام برم سمت جوملا
    دارم یه کتابی را که از سایت جومینا داره به اسم جوملا 2.5 میخونم ولی فک نکنم که حرفه ای یاد بگیرم ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی کنید که برای یاد گیری جوملا به صورت حرفه ای باید چه کار هایی انجام بدم؟

2. تعداد تشکر ها ازmosi2007 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    1,061
    تشکر شده در
    788 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mosi2007 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دوست عزیز شما این سایتهایی که با جوملا طراحی کردین قالبهاشون را هم خودتون ساختین یا نه
    اگه هم قالبها را رایگان گیر اوردید ممنون میشم لینکی برای دانلود قالب رایگان جوملا بدید

من هم تا قبلا پی اچ پی میخوندم ولی چون بازار کارش زیاد خوب نیست میخام برم سمت جوملا
    دارم یه کتابی را که از سایت جومینا داره به اسم جوملا 2.5 میخونم ولی فک نکنم که حرفه ای یاد بگیرم ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی کنید که برای یاد گیری جوملا به صورت حرفه ای باید چه کار هایی انجام بدم؟
    جوملا خیلی قوی است و فقط با مطالعه میتونید خیلی قوی بشید
    ما داریم بزرگترین سایت قالب فارسی رایگان جوملا رو به زودی راه اندازی میکنیم و انشاالله به زودی آپ میکنیم
    اگر هم طراحی قالب خواستین سایت زیر با قیمت مناسبی براتون طراحی میکنه
    مجیک گرافیک - طراحی سایت مجیک گرافیک

4. تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mosi2007 نمایش پست ها
    سلام دوستان

قالب ها معمولا رایگان یا خریداری شده هستند که فارسی می کنیم و مقداری ویرایش می کنیم.

بزودی در این سایت قالب های خوبی براتون می گذاریم: برترین مرجع گرافیک و طراحی وب

6. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید sirpasha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    103 پست

چند نمونه کار بنده (کاملا اختصاصی)‌: ۱- فروشگاه خط زمان | ۲- شرکت اسپادانا (ترمو درینک) | ۳- ایده آل تیم | ۴- مجله تبلیغاتی نت بازار | ۵- شرکت مهندسین امید سامه | ۶- شرکت Pistachio Garden & Dry Fruits‌ - باغ پسته | در زیر هم چند نمونه از کار های ویرایش شده: ۱- هتل فرهنگ | ۲- کافه فنجون | ۳- مجله اینترنتی ۴۰۴ ، من زیبایی و سبکی قالب رو ترجیح میدم تا اینکه بخوام از ماژول ها و کامپوننت های خیلی حرفه ای استفاده کنم ! در ضمن دوست دارم نظرات شما دوستان هم بدونم !

8. تعداد تشکر ها ازsirpasha به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)