سلام.آقا کسی این سرور چینی رو میشناسه یا باهاش کار کرده؟ مشخصاتش اینه
Guangdong - Guangzhou
اینم آی پیش: 89.144.135.106
سرعتش واقعا خیلی زیاده.تاحالا سرور چین اینطوری پرسرعت ندیده بودم!
سلام.آقا کسی این سرور چینی رو میشناسه یا باهاش کار کرده؟ مشخصاتش اینه
Guangdong - Guangzhou
اینم آی پیش: 89.144.135.106
سرعتش واقعا خیلی زیاده.تاحالا سرور چین اینطوری پرسرعت ندیده بودم!
این که ایرانه پسر خوب !
ای بابا.. اما خودش زده چین.. اسمشم ببین؟
این سایت روشه
Askiran.com
برای من که اندیشه سبز خزر باز می شه !
هوییز دامین هم به نام همین اندیشه سبز خزر هست !
اين كجاش چينه من سه روز در هفته مثل همين الان از اين شركت اي دي اس دارم بد جور خفن خفنه 128 رو 220 تا سرعت دانلود ميده خسته شدم اينقدر فيلم دانلود كردم ديگه خدا ميدونه ميگن 1 مگش 4 مگ سرعت دانلود ميده خودشون هم مجوز پهناي باند دارند يه چيزي تو مايه هاي سروش تو سايت speedtest.net هم آخرين بار كه من ديدم بعد از دانشگاه تهران دوم بودroute: 89.144.128.0/20
descr: Andishe Sabz Khazar route object
address: Rasht ,Iran
یک کم زیادی بالا گفتی برادر.. من خودم دارم از این استفاده میکنم. سرعتش آره واقعا بالاست.نصبت به بقیه سرویس دهنده های ایران خیلی بالاست.بیشتر سایتها هم بازه.حتی xx ..اما نه دیگه 128 سرعتش بشه 220 .. سرعت 512 این حدود 80 تا میندازه.ولی الان چند روزه سرعت واقعا افتضاحه که فکر کنم کار مخابراته و به خاطر همین اختشاشات.در ضمن منظور من این بود که چرا whois میگیری پرچم چین رو میندازه و این رو مینویسه : Guangdong - Guangzhou
داره داد میزنه هم چینی هست و هم...
سرعت من اينه شنبه يكشنبه دوشنبه ها تو اطراف رشت شنيدم كمتره به اونايي كه باهاشون شر هستي هم بستگي داره كه مثل من نباشن اگر چهارتا باهم دانلود بزارم 300 هم ميشه
whois ها بعضي هاش آشغاله
منم از این ای اس پی دارم نتم رو
چند وقت پیش که با مدیرش صحبت می کردم می گفت ما معمولا 1.5 برابر بیشتر از اون سرعتی که می گیرین می دیم که کیفیت بالا باشه
در مورد مکانشم خودش می گفت سرور تو رشت دفتر اصلی قرار داره و 170 مگابیت پهنای باند استان گیلان رو داره از 210 مگابیت
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
ایرانه
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)