ترسی که تو بازار الان افتاده باعث میشه به این قیمت که نه کمتر هم بفروشند قبلا هم گفتم ارزان میشه مطمئن باشید ارزان تر هم میشه
کسانی که سود زیادی کردند یکمی هم باید این وسط ضرر بدند بد نیست همیشه که ....
ترسی که تو بازار الان افتاده باعث میشه به این قیمت که نه کمتر هم بفروشند قبلا هم گفتم ارزان میشه مطمئن باشید ارزان تر هم میشه
کسانی که سود زیادی کردند یکمی هم باید این وسط ضرر بدند بد نیست همیشه که ....
ما که سودی نکردیم... ضرر هم دادیم..........
ولی امید وارم برگرده به قیمت قدیم
ویرایش توسط novinline : October 4th, 2012 در ساعت 21:35
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
دوستان کسی قیمت جدید نداره ؟ امروز کاهش پیدا کرد یا نه ؟ خبر جدیدی نیست ؟
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
تا شنبه هیچ قیمت رسمی نخواهد بوددوستان کسی قیمت جدید نداره ؟ امروز کاهش پیدا کرد یا نه ؟ خبر جدیدی نیست ؟
امروز صبح حدوداً 3090
انشالله چند روز دیگه 2600 تومان میشه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
من شناختی که از مسئولین کشوم دارم خیلی بیشتر از محاسبات اقتصادی دنیا و قوانین تجارت جهانی قبول دارم ، آخه ما چیمون استاندارد که میخوایم اقتصادمون استاندارد باشه دلار گرونتر میشه اگرم کاهش پیدا کنه خیلی زود میره بالای 4 هزار تومان از من گفتن
ضمن اینکه همین امروز یورو میخواستیم برای حواله قیمت بابت هر یورو 5200 تومان هیچ کاهشی هم در کار نیست اینا همش حرفه کسایی که میگن پایین ومده بفرمایید من الان یورو میخوام کسی زیر 5200 میده ؟ اطلاعات کارت بدم برام شارز کنید
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)