-
October 4th, 2012, 17:52
پاسخ : فعال کردن پرداخت آنلاین از شرکت های خارجی

نوشته اصلی توسط
afshinaz
من خودم با این سایت کار نکردم ولی شنیدم با ایرانی جماعت مشکلی نداره تازه زبان پارسی هم داره یه سرم به این بزن
http://www.perfectmoney.com
در ضمن تا اونجا که شنیدم باری verify کردن هم نیاز به چیز خواصی نیست حتی میتونید با قبض هم verify کنید می تونید طلا آنلاین بخرید خلاصه کلی امکانات داره
ایشاالله چند روز دیگه منم عضو میشم
-
-
October 4th, 2012 17:52
# ADS
-
October 5th, 2012, 03:10
دوستان ممنون بابت نظرات اما سعی میکنم با وب مانی کار کنم رابط مالی زیادی مورد اعتماد زیادی هست همم امکاناتش سخت و پیچیده نیست
-
-
October 6th, 2012, 23:13
با استفاده از وبمانی و پرفکت مانی امکان دریافت وجه از کارت های اعتباری و پیپال وجود داره یا فقط امکان دریافت وجه از طریق حساب های خود این شرکت ها وجود داره؟
ممنون
-
-
October 6th, 2012, 23:20

نوشته اصلی توسط
ARNE
با استفاده از وبمانی و پرفکت مانی امکان دریافت وجه از کارت های اعتباری و پیپال وجود داره یا فقط امکان دریافت وجه از طریق حساب های خود این شرکت ها وجود داره؟
ممنون
نه عزیز فقط امکان دریافت وجه از طریق حساب های خود این شرکت ها وجود داره
-
تعداد تشکر ها از mehran00 به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012, 00:13

نوشته اصلی توسط
mehran00
نه عزیز فقط امکان دریافت وجه از طریق حساب های خود این شرکت ها وجود داره
با این حساب به چه دردی می خوره؟ در اروپا و آمریکای شمالی یا استرالیا و ژاپن مگه کسی برای مثال از وبمانی استفاده می کنه؟ اگر هم نشه از این کشورها وجه دریافت کرد که دیگه باقی ماجرا روشنه.
-
-
October 7th, 2012, 00:24

نوشته اصلی توسط
ARNE
با این حساب به چه دردی می خوره؟ در اروپا و آمریکای شمالی یا استرالیا و ژاپن مگه کسی برای مثال از وبمانی استفاده می کنه؟ اگر هم نشه از این کشورها وجه دریافت کرد که دیگه باقی ماجرا روشنه.
این حساب داخل ایران به این 3 تا درد میخوره اولی یکی این که درامد هاتو از سایت های کلیکی و ... که به حساب وب مانی میریزن بعد تو اونو به حساب فرد مورد اعتمادت انتقال میدی (تو وب مانی) و اون به تومان بهت میده ، دومیش دردش اینه که خرید میکنی از سایت های که درگاه این سایت دارن که من خودم پول هاستینگمو اینطور میدم و سومین دردی که میخوره دادن درگاه هست که با ایرانیا مشکلی نداره (این 3 دلیلی بود که من با وبمانی کار میکنم)
-
-
October 7th, 2012, 00:53

نوشته اصلی توسط
mehran00
این حساب داخل ایران به این 3 تا درد میخوره اولی یکی این که درامد هاتو از سایت های کلیکی و ... که به حساب وب مانی میریزن بعد تو اونو به حساب فرد مورد اعتمادت انتقال میدی (تو وب مانی) و اون به تومان بهت میده ، دومیش دردش اینه که خرید میکنی از سایت های که درگاه این سایت دارن که من خودم پول هاستینگمو اینطور میدم و سومین دردی که میخوره دادن درگاه هست که با ایرانیا مشکلی نداره (این 3 دلیلی بود که من با وبمانی کار میکنم)
منظور من هم مورد 3 بود. واقعا کسی می تونه اینطور پرداخت می کنه؟ یعنی واقعا می توان ادعا کرد که با وبمانی می شه یک فروشگاه راه انداخت که جهانی باشه؟
-
-
October 7th, 2012, 01:03

نوشته اصلی توسط
ARNE
منظور من هم مورد 3 بود. واقعا کسی می تونه اینطور پرداخت می کنه؟ یعنی واقعا می توان ادعا کرد که با وبمانی می شه یک فروشگاه راه انداخت که جهانی باشه؟
فروشگاه های زیادی الان دارند از وبمانی استفاده میکنند اما داخل ایران استفاده نکرد بهتره اخه اولا عموما درست این سایتو نمیشناسن دوما پرداخت بخوان بکنن مشکل داره چون باید تو اکانتت دلار باشه و راه های که تو حسابت دلار باشه اینه که انتقال بدن برات و کارای انتقال هم بخوای انجام بدی با این وضع دلار بهتره همون تومان داخل کشوری استفاده بشه
-
-
October 10th, 2012, 14:07

نوشته اصلی توسط
afshinaz
من خودم با این سایت کار نکردم ولی شنیدم با ایرانی جماعت مشکلی نداره تازه زبان پارسی هم داره یه سرم به این بزن
http://www.perfectmoney.com
ماژول براي
whmcs
نداره ؟
-
-
October 10th, 2012, 14:24

نوشته اصلی توسط
cutegroup
ماژول براي
whmcs