-
October 4th, 2012, 20:42
عضو انجمن
پاسخ : یکی جلوی این دلار رو بگیره
16 نفر از عوامل اختلال در بازار ارز بازداشت شدند
خبرگزاری فارس: 16 نفر از عوامل عمده اختلال ارزی که با استفاده از فضای ناشی از جنگ روانی دشمن، با کمک جریانات شایعه پراکن داخلی و خارجی و تبانی با یکدیگر موجبات تشدید شرایط پیش آمده را فراهم و از فضای موجود به طریق غیر قانونی در راستای منافع شخصی و مطامع خارجی با هدف اخلال در امور اقتصادی کشور بهره برداری کرده بودند، بازداشت شدند.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادستانی تهران، خرید و فروش ارز خارج از شبکه بانکی به صورت گسترده، خرید و فروش و قاچاق ارز، تشکیل باندهای سازمان یافته و انجام معاملات ارز به صورت صوری و غیر واقعی با هدف افزایش قیمت ارز به منظور تشویش اذهان عمومی و ایجاد اختلال در کسب و کار و بازار و تحصیل مال نامشروع از طریق اقدامات مذکور که باعث بالا بردن غیر منطقی نرخ ارز و متشنج کردن فضای ارزی کشور گردیده و موجبات تضییع حقوق مردم از جمله اتهامات نامبردگان است.این گزارش افزود به عنوان مثال گردش مالی و موجودی حساب بانکی یکی از متهمان یادشده از طریق اقدامات مجرمانه مذکور ظرف یک سال اخیر بیش از یک هزار میلیارد تومان بوده است.پایگاه اطلاع رسانی دادستانی تهران در خاتمه افزود در این پرونده متهمان دیگری نیز تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند که اطلاع رسانی در این زمینه متعاقبا صورت خواهد گرفت.
-
-
October 4th, 2012 20:42
# ADS
-
October 4th, 2012, 20:44
عضو دائم
یعنی میشه هر 16 نفر رو اعدام کنن؟
-
-
October 4th, 2012, 20:47
عضو جدید
3560 ! اخرین قیمت ساعت 2 تازه بازم نمیفروختن !
-
-
October 4th, 2012, 20:48
عضو انجمن
من کاری ندارم به اعدام ، مجازات ، بخشش
ولی وقتی میبینم هرکی به هرکیه یکی میاد اینطوری حسابی پول به جیب میزنه واقعا ناراحت میشم ! به خودم میگم... یعنی اینقدر کشکی شده این مملکت هر کس داره یه جاشو گاز میزنه و میره از کشور بیرون انگار نه انگار !! ؟؟
-
-
October 4th, 2012, 20:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
badsector
شما خودتون رفتید بازار یا فقط شنیده ها رو گفتید ؟
-
-
October 4th, 2012, 20:55
عضو انجمن
-
-
October 4th, 2012, 22:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
badsector
از ساعت 12 تا 4 عصر فردوسی بودم!
از 3200 و 3198 نه بالاتر دیدم نه کمتر!
خرید و فروش هم انجام میشد ولی با دلهره...!
-
-
October 4th, 2012, 23:11
عضو دائم
دفعه قبل که تا 2000 تومان رسید گفتند کار چند تا سایت هست و مثقال را بستند و مدیرش هم زندان کردند.... چاره بود؟
حالا هم می گویند 16 نفر اله بله جیمبله...... چاره کاره؟
دفعه بعد چه بهانه ای...!؟
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 23:12
عضو دائم
ولی تنها راه کاهش اساسی قیمت دلار یک چیزه: من تمان زندگیم رو بفروشم برم دلار بخرم.... حتی شاید به 7 تومان قبل از انقلاب هم برسه....
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 23:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
ولی تنها راه کاهش اساسی قیمت دلار یک چیزه: من تمان زندگیم رو بفروشم برم دلار بخرم.... حتی شاید به 7 تومان قبل از انقلاب هم برسه....
منم بیام کمک میره زیر 7 تومن
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید