-
October 4th, 2012, 00:26
سایت پر بازدید چه هاستی نیاز داره ؟؟؟
سلام
می خواستم بدونم اگه سایتی 1000 تا بازدید داشته باشه و هر بازدید 3 مگابایت دانلود بشه
و این سایت مدام در حال دریافت و ارسال اطلاعات با دیتابیس باشه
چه نوع هاستی نیاز داره ؟؟؟
در چه حد ؟؟؟
فکر کنم که سرور مجازی بخواد؟؟؟
اگه آره باید چه مشخصاتی حداقل داشته باشه(Ram-CPU) ؟؟؟
-
-
October 4th, 2012 00:26
# ADS
-
October 4th, 2012, 09:13
عضو دائم
پاسخ : سایت پر بازدید چه هاستی نیاز داره ؟؟؟
شما بهتره سرور مجازی تهیه کنید تا همه چیزتون اختصاصی بشه
برای مشاوره میتوانید روی من حساب کنید
آی در در امضا موجود است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 11:07
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
معمولا سایت های پربازدید از سرور مجازی استفاده میکنند بخاطر اختصاصی بودن منابع
-
-
October 4th, 2012, 11:21
عضو جدید
سلام
دوست عزیز با این تعداد بازدید که گفتید بهتره هاست اشتراکی بگیرید.
سرور مجازی برای شما زوده هنوز، با توجه به افزایش قیمت دلار کلا از فکرش بیاین بیرون
-
-
October 4th, 2012, 11:23
عضو جدید
حالا هروقت هاست اشتراکی جوابگو نبود و هاستینگت جوابت کردن .vps بگیر ..بعد هم نیگا نکن افر میدن با 128 مگ رم یا 256 یا حتی 512 .....vps زیر 2 گیگ رم بنظرم نتیجه ای نداره
-
-
October 4th, 2012, 11:38
عضو انجمن
شما می تونید از جایی که می خواید بخرید بپرسید فک نکنم با این بازدید خیلی گیر بدن اگرم گیر دادن هاست پربازدید بخرید چون وی پی اس باید هزینه ای هم بابت لایسنس بدید و کلا خیلی جالب در نمیاد اگه وی پی اس زیر رم 2 هم باشه خیلی خوب در نمیاد و اگه کانفیگ اشتباه هم بشه بازم چیزه خوبی درنمیاد
-
-
October 4th, 2012, 11:50
عضو انجمن
پیشنهاد میدم برای میزبانی سایتتون یک هاست اشتراکی با پهنای باند نامحدود یا حجم بالا تهیه کنید . و برای فایلها یک سرور مجازی که به عنوان هاست دانلود استفاده کنید .
-
-
October 4th, 2012, 11:57
عضو جدید
بنظر من از سرور مجازی استفاده کنی بهتره
تو سرور مجازی همه منابع در اختیار خودته ولی تو هاست اشتراکی محدودیت داری تو استفاده از منابع
ممکنه ساعاتی واقعا مصرف سی پی یو و رم شما بالا باشد و تو همون ساعات سایتتونو ببندن
-
-
October 4th, 2012, 12:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ekhtesasi
بنظر من از سرور مجازی استفاده کنی بهتره
تو سرور مجازی همه منابع در اختیار خودته ولی تو هاست اشتراکی محدودیت داری تو استفاده از منابع
ممکنه ساعاتی واقعا مصرف سی پی یو و رم شما بالا باشد و تو همون ساعات سایتتونو ببندن
خب می تونن هاست کلود لینوکس بگیرن چون سرور مجازی علاوه بر پول سرور پول لایسنس پنل ها همچنین پول کانفیگ و نصب نرم افزار ها و پنل ها رو باید بپردازند و قیمت بالایی در میاد به نظر من بهتره هاست با سیستم عامل کلود لینوکس بگیرن تا سرور مجازی
-
-
October 5th, 2012, 21:18
-