-
October 4th, 2012, 10:00
پاسخ : هاست دانلود بهتره یا vps !

نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
دوست عزیز فکر نکم سرور مجازی رو برای نگاه کردن کلیپ استفاده کنند
معمولآ برای کار های مهم تری استفاده می کنند
عزیز من توان سرور رو دارم میسنجم یعنی شما میگید اینها که سایت موزیک دارن کلیپی رو که قرار میدن تو سایت خودشون قبلش نگاه نمیکنن!
-
-
October 4th, 2012 10:00
# ADS
-
October 4th, 2012, 10:03

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
روش میتونید نرم افزار دانلود و نصب کنید.
vps ویندوز 1 گیگ رو داشتم برای یک روز خیلی کند عمل میکرد
-
-
October 4th, 2012, 10:08

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
در تکمیل حرفتون
یه جورای روی سرور مجازی در مورد استفاده منابع اگه اختصاصی باشه ! اقا بالاسر ندارید مثل هاستینگ !
این نظریه غلت هست وقتی آقا بالا سر شما معتبر و کار درست باشه شما رو خوب مدیریت میکنه و باعث بهبود میشه حالا در مقابل من که بلد نیستم منابع خودمو مانیتورینگ کنم مثلا شما یه سرویس میگیری از mediafire مطمئن هستید کیفیت سرعت رو دارید حالا اگه خودتون سرور خصوصی هم داشته باشیی شاید به کیفیت اون نرسه باید همون تکنولوژی و تکنسین رو روی سرور خودت پیاده کنی
-
-
October 4th, 2012, 10:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
سلام، بنده تجربه کافی رو ندارم میخوام بدونم هاست دانلود بهتره یا vps !
توی نت گشتم همه میگن vps ولی من از گفته ها یه برداشت کردم / استفاده از vps دردسرهایی داره که هاست دانلود نداره مثلا از نصب سیستم عامل ویندوز بگیر تا امنیتش و نصب نرم افزار های مورد نیاز روی vps ، راستی مگه هزینه های اضافی رو بعد از خرید vps نداریم؟ کلی باید بعدش پول بدیم درسته؟
تامین امنیتش نیاز به تخصص داره / نرم افزار ها مثلا روی vps با رم یک گیگ و باتوجه به سرعت اینترنت خودمون کار باهاشون مشکله کنده گیر میکنه! درسته؟
اصلا از هاست دانلود استفاده نکردم نمیدونم چطور هست! ولی بنظر بهتر مرسه

یه سوال هاست دانلود با استفاده از لیچ دانلود و آپلود میکنه؟
سلام دوست عزیز
100% سرور مجازی مناسب تر هست بدلایل خیلی زیاد که مهمترینش اختصاصی بودن منابع هست که در هاست اشتراکی اینطور نیست !
-
-
October 4th, 2012, 10:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
index.mailbox

بستگی داره شما چه برنامه ای بخواین روش نصب کنید.
کندی هم دلیل های متفاوتی داره. که با تست سرور میشه متوجه شد که آیا مشکل از خود سرور هست و یا از اینترنت خودتون.
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 11:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
این نظریه غلت هست وقتی آقا بالا سر شما معتبر و کار درست باشه شما رو خوب مدیریت میکنه و باعث بهبود میشه حالا در مقابل من که بلد نیستم منابع خودمو مانیتورینگ کنم مثلا شما یه سرویس میگیری از mediafire مطمئن هستید کیفیت سرعت رو دارید حالا اگه خودتون سرور خصوصی هم داشته باشیی شاید به کیفیت اون نرسه باید همون تکنولوژی و تکنسین رو روی سرور خودت پیاده کنی
فکر نمکنم غلطباشه و منطقی هستش که ! شما در مورد بحث ضعف فنی اینجا اشاره کردید که من در مورد کارایی و منابع که همین overload شدن پردازشگر سرور هاستینگ رو با مشکلاتی رو به رو کنه هرچند روشهایی هست که میشه کنترل کرد ، اما ! باز هم تا چه حد؟ 4000 مگاهرتز سی پی یو بهتون اختصاصی میده یعنی؟، در هاستینگ از لحاظ تقسیم منابع محدودیت خاص خودشو داره ! مثلا فقط و فقط ftp داشته باشه مشتری یا ! مطمئنا وقتی فشار روش بیاد هیچ صاحب سرور انجمن خیریه باز نکرده واسه ماهی 10 تومان کل سرورشو زیر سوال ببره و بقیه هاست هاش به مشکل بر بخوره ! اینجاست که مراحل بعدی برای این مشتری که منطقیتر هم هستش : سرور مجازی تا سرور اختصاصی
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 11:45
عضو انجمن

1- اورسل کردن مدیر سرور ! درگیر بودن منابع سرور مثل cpu , ram, به خصوص هارد ! میتونه شما حتی رم 4 گیگ داشته باشید سرعت بهتون اصالا نده ! چون هارد به قدری زیر فشار هستش disk i/oکه نمیتونه بجنبه
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 12:06
عضو جدید
پیشنهاد میکنم . یا یک هاست دانلو با قابلیت نصب لیچر بگیری
یا کلا قوی وارد صحنه بشی و یک وی پی اس 2 مگ به بالا اورسل نشده بگیری و بدی برات کانفیگ کنن همچی نصب کنن .
انتخاب بین ایندوهم براحتی با بودجه مد نظرتون بدست میاد
قیمت وی پی اس که مشخصه قیمت هاست دانلود هم بر حسب میزان فضای نیاز رو براورد کنید
ویرایش توسط saman19-6 : October 4th, 2012 در ساعت 12:08
-
تعداد تشکر ها از saman19-6 به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 13:53
جریان چیه اصلا چیزی با این عنوان پیدا نمیشه، میخوام ببینیم اصلا تو خارج چیزی به نام هاست دانلود دارن

یا ایرانی جماعت این سرویس رو خودش ابدا کرده؟
-
-
October 4th, 2012, 13:59
نگفتید توی vps ویندوز میشه از یوتیوب استفاده کرد! باعث کاهش سرعت عده منابع vps نمیشه؟
-