-
October 3rd, 2012, 21:19
عضو انجمن
سقف تراکنش موجود در انتقال وجه اینترنتی/درگاههای اینترنتی؟؟
با سلام، از دوستانی که در رابطه با دو سوال زیر اطلاع دارند خواهشمندم پاسخ این سوالات رو بدهند.
1- حداکثر(سقف) انتقال وجه اینترنتی در سایتهای بانکهای اینترنتی چقدر هست؟ (برای مثال بانک ملی در لینک زیر):
https://epayment3.bmi.ir/MoneyTransfer
2- اگر شخصی برای سایت خودش درگاه اینترنتی بانکی داشته باشه(به فرض درگاه بانک ملت یا سامان)، بیشترین میزان تراکنشی که کاربران به صورت معمول میتوانند انجام دهند چه میزان هست؟
با تشکر پیشاپیش از دوستانی که پاسخ میدهند.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012 21:19
# ADS
-
October 4th, 2012, 00:09
عضو انجمن
پاسخ : سقف تراکنش موجود در انتقال وجه اینترنتی/درگاههای اینترنتی؟؟
-
-
October 4th, 2012, 00:18
سلام
ملي سقف برداشت 200 تومان در يك خريد رو داره
بانك ملت محدوديت كم تري داره
بانك پارسيان 100 ميليون تومان در روز
منظورتون درگاه آنلاين است
يا اينترنت بانك بانكها ؟
-
تعداد تشکر ها از cutegroup به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 11:16
عضو انجمن
ممنون از پاسختون، ولی من منظورم سقف برداشت نبود. منظورم امكان انتقال از طریق اینترنت هست. و اینكه در صورتی شخصی فروشگاه اینترنتی داشته باشه و از درگاه بانكی استفاده كنه، حداكثر چه میزان یك مشتری میتونه از طریق درگاه اینترنتی توسط كارتش واریز داشته باشه؟
-
-
October 4th, 2012, 12:01
عضو جدید
هرجا باشه میتونید برین بانک سقفی که مورد نظرتونه اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها از ekhtesasi به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 12:19
عضو انجمن
سقف واریز به صورت معمول مدّ نظر من هست، و سقفی كه مشتری به صورت پیشفرض میتونه واریز كنه.
نكتهی مهم برای من این هست، وگرنه از طریق اینترنت بانك میشه كارهای گستردهتری انجام داد كه معمولاً لازمهی اینكار مراجعه به شعبهی بانك و تهیهی دستگاه برای ایجاد پین كد هست. كه نمیشه انتظار داشت مشتریها این كار رو انجام بدن. برای همین من از دوستانی كه اطلاع دارن از سقف جابجایی اینترنتی در یك درگاه اینترنتی شتاب(برای نمونه درگاه اینترنتی بانك ملت) خواهشمندم پاسخ بدن.
با سپاس
-
-
October 4th, 2012, 12:35
برای ترانسفر اینترنتی محدودیت بانک ها فرق میکنه ولی رقم کمی نیست مثلا بانک ملت من 10 میلیون تومن بود بستگی به سیاست بانک داره کافیه زنگ بزنی شعبه بپرسی بهت میگن و هرمبلغ دلخواهی هم بخوای میتونی مشخص کنی ...
برای درگاه اینترنتی هم در حالتی که مشتری از شما خرید میکنه تقریبا میشه گفت سقفی وجود نداره یعنی رقم خیلی بالایی هست سقفش اگر درست یادم باشه 100 میلیون باید باشه سقفش ... ولی باز خود شما در زمان درخواست درگاه میتوانید این سقف خرید تراکنش ها را مشخص کنید.
-
تعداد تشکر ها ازali2k به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2012, 15:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali2k
برای ترانسفر اینترنتی محدودیت بانک ها فرق میکنه ولی رقم کمی نیست مثلا بانک ملت من 10 میلیون تومن بود بستگی به سیاست بانک داره کافیه زنگ بزنی شعبه بپرسی بهت میگن و هرمبلغ دلخواهی هم بخوای میتونی مشخص کنی ...
برای درگاه اینترنتی هم در حالتی که مشتری از شما خرید میکنه تقریبا میشه گفت سقفی وجود نداره یعنی رقم خیلی بالایی هست سقفش اگر درست یادم باشه 100 میلیون باید باشه سقفش ... ولی باز خود شما در زمان درخواست درگاه میتوانید این سقف خرید تراکنش ها را مشخص کنید.
ممنونم از شما بابت پاسخی كه دادید. حالا نكتهای كه هنوز برام مبهم هست اینه كه به فرض الان با هماهنگی بانكی كه درگاهش رو داریم(مثلاً ملت) میزان سقف هر تراكنش 100 میلیون ریال معین شده باشه، حالا شخصی كه به عنوان مشتری میخواد یك خرید انجام بده با فرض اینكه دارای كارت بانك ملی(عضو شتاب) هست به راحتی میتونه مثل سایر خریدهاش این پرداخت رو بدون مشكل و بدون ارتباط با بانك انجام بده؟
-
-
October 5th, 2012, 19:45
عضو انجمن
-