-
October 3rd, 2012, 19:34
پاسخ : چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)
به سرویس دهنده ای که ازش نمایندگی گرفتین بگید خیلی راحت از طریق transfer انتقال بده کل سایت ها تون رو !!!
-
تعداد تشکر ها ازmehdi.gh به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012 19:34
# ADS
-
October 3rd, 2012, 20:22
عضو انجمن
پاسخ : چگونگی انتقال 4 تا سایت از یک سرور مجازی به یک نمایندگی (تو سرور مجازی دسترسی سیپنل ندارم)

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
در هر صورت چون نماینده هستین مدیر سرورتون باید اینکار رو انجام بده.

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
به سرویس دهنده ای که ازش نمایندگی گرفتین بگید خیلی راحت از طریق transfer انتقال بده کل سایت ها تون رو !!!
میشه به من بگید دقیقا چرا باید انتقال بده؟!
-
تعداد تشکر ها از DreamServer به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 21:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DreamServer
میشه به من بگید دقیقا چرا باید انتقال بده؟!
ایشون که در پنل نمایندگیشون امکان ریستور بک آپ نداره بنابر این از جایی که سرویس گرفته میتونه درخواست بده تا براشون ترانسفر کنن.
نکنه بابت این کار شما هزینه میگیرین؟!
-
تعداد تشکر ها از AvalinHost به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 21:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
ایشون که در پنل نمایندگیشون امکان ریستور بک آپ نداره بنابر این از جایی که سرویس گرفته میتونه درخواست بده تا براشون ترانسفر کنن.
نکنه بابت این کار شما هزینه میگیرین؟!
ایشون گفتن ریستور بک آپ توی سرویسشون موجود نیست؟!
خیر ما تا جایی که بتونیم انجام میدیم .
-
-
October 3rd, 2012, 21:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DreamServer
ایشون گفتن ریستور بک آپ توی سرویسشون موجود نیست؟!
خیر ما تا جایی که بتونیم انجام میدیم .
برای نماینده امکان ریستور بک آپ هست؟!
حالا اگه خودشون آن شدن بیشتر براتون توضیح میدن!
-
-
October 3rd, 2012, 21:33
عضو انجمن
من آن هستم .
ایشون کار من رو دارن انجام میدن .
قبل از اینکه تیکت بزنم اینجا سوالمو مطرح کردم . بعد از خواندن تیکت ایشون بلافاصله پیگیر شدن .
-
تعداد تشکر ها از 1online.ir به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 21:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
1online.ir
من آن هستم .
ایشون کار من رو دارن انجام میدن .
قبل از اینکه تیکت بزنم اینجا سوالمو مطرح کردم . بعد از خواندن تیکت ایشون بلافاصله پیگیر شدن .
دستشون درد نکنه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
-
-
October 3rd, 2012, 21:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
دستشون درد نکنه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
جناب خودشون آن هستند! :دی
-
-
October 3rd, 2012, 21:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
دستشون درد نکنه.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
ممنون
نگران مشکلش نیستم . هر مشکلی بوده به خود آقا امیر گفتم انجام دادن کامل . این یکی هم چون دیگه خجالت می کشیدم نگفتم بهشون اومدم اینجا گفتم .
-
تعداد تشکر ها از1online.ir به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 21:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1online.ir
ممنون
نگران مشکلش نیستم . هر مشکلی بوده به خود آقا امیر گفتم انجام دادن کامل . این یکی هم چون دیگه خجالت می کشیدم نگفتم بهشون اومدم اینجا گفتم .
خواهش میکنم داود جان، ما کاری میکنیم مشتریمون راضی باشه و شما هم خجالت نکش داداش بگو عزیزم!!! :دی
ویرایش توسط DreamServer : October 3rd, 2012 در ساعت 21:48
-
تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید