-
September 28th, 2012, 15:38
مدیر ارشد
کنترل پهنای باند در prtg
سلام
در مورد پهنای باند در vmware در انجمن تاپیک های زیادی وجود دارد و بعضا لینک آموزش نصب برخی برنامه ها نیز وجود دارد که بنده تنها این موارد را برای لینوکس مشاهده کردم.
در مورد تنها "مانیتورینگ" پهنای باند وی پی اس ها "ویندوز" آموزشی وجود دارد؟ اگر ایجاد محدودیت هم امکان پذیر نباشد حداقل مانیتوریگ !
لطفا راهنمایی بفرمائید
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012 15:38
# ADS
-
October 2nd, 2012, 20:04
پاسخ : کنترل پهنای باند در prtg
سلام.
کنترل پهنای باند با برنامه هایی مثل cacti - observium - prtg - nagios و ... امکان پذیر است و تفاوتی نخواهد داشت که سرور ویندوز است یا لینوکس و یا حتی switch و router های مختلف سخت افزاری یا نرم افزاری.
این برنامه ها تنها نیاز به ارتباط از طریق SNMP خواهند داشت و محدودیتی در این مورد وجود ندارد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012, 22:19
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
کنترل پهنای باند با برنامه هایی مثل cacti - observium - prtg - nagios و ... امکان پذیر است و تفاوتی نخواهد داشت که سرور ویندوز است یا لینوکس و یا حتی switch و router های مختلف سخت افزاری یا نرم افزاری.
این برنامه ها تنها نیاز به ارتباط از طریق SNMP خواهند داشت و محدودیتی در این مورد وجود ندارد.
با تشکر.
بنده prtg را نصب کرده ام در وی پی اس ویندوز نیز snmp را فعال کرده ام اما بعد از اضافه کردن دیوایس در prtg برای تمام سنسور ها ارور نمایش داده می شود و دیوایس ها کار نمی کنند . مشکل اصلی در حال حاضر همین است
-
-
October 2nd, 2012, 22:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
بنده prtg را نصب کرده ام در وی پی اس ویندوز نیز snmp را فعال کرده ام اما بعد از اضافه کردن دیوایس در prtg برای تمام سنسور ها ارور نمایش داده می شود و دیوایس ها کار نمی کنند . مشکل اصلی در حال حاضر همین است
درود
روی پورت های بر روی سرور مجازی محدودیت ایجاد کرده اید یا پورت کاملا بدون محدودیت است ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012, 22:34
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
روی پورت های بر روی سرور مجازی محدودیت ایجاد کرده اید یا پورت کاملا بدون محدودیت است ؟
پورت ها بدون محدودیت است و فایروال غیر فعال است
-
-
October 3rd, 2012, 15:23
مدیر ارشد
لطفا برای اضافه کردن دیوایس در این برنامه و نیز تنظیمات snmp راهنمایی بفرمائید؟
-
-
October 3rd, 2012, 21:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Raminn
لطفا برای اضافه کردن دیوایس در این برنامه و نیز تنظیمات snmp راهنمایی بفرمائید؟
از اینجا استفاده کنید
Overview | Paessler Knowledgebase
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
October 3rd, 2012, 21:20
عضو دائم
همچنینی اینجها هم داکیومنتهای این برنامه هستش ازاین اموزشها استفاده کنید
Manuals
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
November 16th, 2012, 16:08

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
همچنینی اینجها هم داکیومنتهای این برنامه هستش ازاین اموزشها استفاده کنید
Manuals
سلام - من با اینکه عضو این سایت شدم اجازه دانلود این فایلو بهم نمیده یعنی اصلا این لینک قابل کلیک نیست - چیکار باید کنم؟
ممنون
-
-
November 16th, 2012, 16:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
9019351738
سلام - من با اینکه عضو این سایت شدم اجازه دانلود این فایلو بهم نمیده یعنی اصلا این لینک قابل کلیک نیست - چیکار باید کنم؟
ممنون
دوست عزیز روی لینک کلی کنید داخل پیجی که باز میشه اموزشها و داکیومنتهاش هست روشون کلیک کنید قابلیت دانلود شدن و یا باز شدن بصورت اچ تی ام ال دارند
نمونه
http://download-cdn.paessler.com/dow...manual_qen.pdf
http://download-cdn.paessler.com/dow...prtgmanual.pdf
-