سلام. جهت سفارش سرویس ها از لینک روبرو استفاده نمائید : سبد خرید - Aria VPS
پیشنهاد ویژه :
4 گیگابایت رم
400 گیگابایت فضای دیسک ساس
ترافیک نا محدود
10 گیگابیت پورت سرور
ماهانه : 80 هزار تومان
سلام. جهت سفارش سرویس ها از لینک روبرو استفاده نمائید : سبد خرید - Aria VPS
پیشنهاد ویژه :
4 گیگابایت رم
400 گیگابایت فضای دیسک ساس
ترافیک نا محدود
10 گیگابیت پورت سرور
ماهانه : 80 هزار تومان
ویرایش توسط ERfan.Taleghani : October 6th, 2012 در ساعت 19:22
دوستان توجه داشته باشند که سرویس ها 35 درصد افزایش قیمت خواهند داشت که این افزایش قیمت از روز شنبه اعمال خواهند شد !
سلام خسته نباشید:
سوال داشتم ازتون.
لینک قوانینتون لطفا؟؟؟
قوانین لوکیشن آمریکا چطوره؟آیا به تورنت شخصی گیر میدن؟رو سرور ویندوز از اسمشو نبر میشه استفاده کرد.
سلام.
از ابتدا در تمام تاپیک ها اعلام کردیم دوست من. سرویس جهت فندق شکن ارائه نمیدیم به هیچ عنوان . تورنت هم بر روی آمریکا در صورتی که تورنت عمومی استفاده کنید گیر هستند شدید و ما هم شرمنده شما میشیم. از سرویس کانادا باید استفاده کنید که فعلا دو سرور ما پر هستند. ولی اگر تورنت باز هستید و می تونید سید نداشته باشید از سرور انگلستان و یا حتی خود هتزنر هم می تونید به عنوان دانلود تورنت استفاده کنید !
دوستان کسی از ایشون خبری نداره؟ جواب تیکت ندادند. سایت هم که کلا از کار افتاده. اینجا هم که نیستند. پشتیبانی رو هواست فعلا متاسفانه
تقریبا میشه مطمئن بود که کار پشتیبانی رو یک نفر انجام میداده حالا هم به هر دلیلی نیستند. این اولین باری هست که همچین اتفاقی برام میفته. اینقدر اول خوب برخورد کردند که تقریبا خیالم بابت سرویس انگلیس راحت شده بود اما متاسفانه اینجوری شده
--------------------------------
گویا سایت راه افتاده امیدوارم خودشون هم یه سری به فروم بزنند
دوستان من شماره تلفن هم خوبه اعلام کردم ! سرویس ها هم حتی یک ثانیه از دسترس خارج نبودند ! سایت از کار افتاده بود به مدت 48 ساعت که اون هم ربط به جریانات تهران وب و پرشین هو ایز داره که دودش تو چش ما هم رفت
پست اول به روز شد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)