سلام.
خدا رو شکر به جرگه فروشندگان و تاجران صنعت هاستینگ ایران تا امروز نپیوستم! ولی چون استارتر تاپیک به نکته جالبی اشاره کردن یک مطلب به ذهنم خطور کرد. دوستانی که چه فروشنده یا چه ارائه دهنده خدمات فعالیت میکنن من اکثرا میبینم که همیشه این مطلب رو میبینم که روی افزایش هزینه خدمات خودشون پافشاری میکنن در حالی که ندیدم هنوز به تعریف واقعی از فعالیت در بخش ای تی برسن حداقل در قسمت سرور و منیج اون واقعا اون تایم کمی که برای داشتن و منیج یک سرور داشتم و تا به امروز با مسایل دیگه مربوط به سرورها و شبکه برخورد کردم تعریف من از این فعالیت تجارت نیست این واقعا نوعی هنر هست! دوستان باید اول شناختی از مقدار هنر خودشون به نسبت خلاقیت و دانششون داشته باشن تا این باور رو نداشته باشن و عام نشه و به مشتری هم منتقل نشه همیشه دریافت کننده خدمات به چشم کالا نگاه میکنه و کالا قیمت گذازی خواص خودش رو داره. ولی ارزش گذاری یک هنر واقعا متفاوت هست!
در مورد عامل اصلی قیمت و هزینه ها مهمترین معظل طمع بین ارائه دهنده های خدمات و هاستینگ هست. شما یک طرفه به قاضی میرید قبل از این اوضاع ارزی فعلی هر کسی که اندک سرمایه داشت برای افزایش چند برابری اون به سمت ارائه خدمات هاست یا سرور مجازی و ... جذب میشد چون راحتترین راه ممکن بود تا شما با یک سرور 300 هزار تومانی 1 الی 1.5 میلیون تومان درامد داشته باشید! مقدار در امد هم نسبت خاصی با طمع فروشنده داشت! شما نباید مصرف کننده رو فردی بی فکر و تعقل حساب کنید. خوب قاعدتا این طمع به خریدار هم سرایت میکنه و الباقی ما جرا که نتیجش میشه بازار فعلی خدمات هاستینگ البته به صورت شدیدش در این انجمن شایعه و شرکتهای دیگه کمتر این فضا رو دارن با مشتریهاشون. متاسفانه این فضا به محیط خدمات فنی هم سرایت کرده یک دوستی فکر میکنه تنظیم وب سرور iis برای بازدید بالا کار هر کسیه چون فروشنده ها اشانتیون رو سرورها ارئه میدن! اونم با چه تنظیمات پیشرفته ایی!! یا تنظیم ترکر لینوکس(ت-و-ر-نت) رو فکر میکنن رایگان همه جا انجام میدن اگر کسی درخواست هزینه بکنه پول دوسته(حالا بماند که اکثر مدعیان اصلا نمیدونن این مطلب اخری چی هست!) و .....
حرف در وادی مسایل فنی و پشتیبانی فنی و ... بسیار زیاده. مسلما و ایضا متاسفانه جناب استارتر تاپیک شما بسیار بیشتر برخورد داشتید ولی وقتی میخواهیم بررسی کنیم نباید همه مشکلات رو از جانب دریافت کننده خدمات ببینیم.