سلام به همگي من امروز وي پي اس رو شات داون كردم
الان چي كار كنم ديگه نميره تو
![]()
سلام به همگي من امروز وي پي اس رو شات داون كردم
الان چي كار كنم ديگه نميره تو
![]()
ای مفتــــــــی شهـــــــــــر از تــــــو بیــدارتـــــریــــم بــا ایـــــن همـــــه مستی ز تــــو هشیارتـــــریــــم
سلام
به مدیر سرور بگید روشن میکنن![]()
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
مدير سرور مرده ايشالا
كل مشتريام پولاشونو خاستن منم محبور شدم بدم
هيچ راهي غير اون نداره(((((؟
ای مفتــــــــی شهـــــــــــر از تــــــو بیــدارتـــــریــــم بــا ایـــــن همـــــه مستی ز تــــو هشیارتـــــریــــم
سلام
خیر دوست من ، اگر مدیریت سرورتون بهتون قبل از این داستان پنل ریبوت می دادن راه داشت ! ولی اگر چیزی در اختیار ندارید به مدیریت بگید ، صبر بفرمائید تا مشکلتون رو حل کنند
Forget Me
پنل ریبوت و امکانتی از این دسته جزو امکانات اجباری محسوب نمی شه ، هر شرکتی برای افزایش خدمات و یا بهتر بگیم جذب مشتری اگر تمایل داشت می تونه پنل ریبوت به مشتری بده اگر هم نه ارائه نمی ده
مثل این می مونه که می خواید یک ماشین لباسشوئی بخرید ، این بسته به میل شما و تجهیزات فروشنده هست که آیا سیم های اضافی ، کلید های زاپاس و ... رو بهتون ارائه بده یا خیر
سپاس
mr2od
Forget Me
شما باید از جایی سرورتون رو تهیه میکردید که اگه پنل ریبوت نمیدن پشتیبانی عالی بدن که اگه مشکلی بود زود رفع کنن.
متاسفانه بعضی از همکاران چون فصلی هستن و چند تا شغل دارن نمیتونن خوب ساپورت کنن مشتریشون رو.عاقبتش هم میشه مثل شما و ناراحتی و نارضایتی.واقعا بعضی فروشنده ها نمیدونم روی چه اصولی سرویس میدن ما که 24 ساعته داریم پشتیبانی میکنیم و پشتیبانی شبانه رو هم فعال کردیم. اونا رو دیگه نباید توقع زیادی ازشون داشت.کیفیت هزینه داره دوست عزیز
موفق باشید / تنها راهش فروشنده سرور مجازیتون هست
وارز دیتــــــــا پرداز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)