-
October 2nd, 2012, 02:15
عضو انجمن
آموزش | تبدیل واحد مالی به دلار و پرداخت به ریال
با سلام به همکاران گرامی
با توجه به اینکه درخواست ها مبنی بر تغییر واحد مالی به دلار افزایش یافته و در واقع راه حل اصلی مشکل ارز در این حرفه هم همین هست (به نظر بنده) تصمیم گرفتم در این تاپیک یک توضیح مختصری عرض کنم
برای اینکار کافیست قیمت محصولات را به دلار تغییر داده ، سپس فاکتورهای خود را ویرایش کرده و محصولات قبلی را با استفاده از ماژول Bulk Pricing Updater آپدیت کنید
ماژول پرداخت شما متغیری به نام amount دارد (معمولا) این مقدار در هنگام پرداخت به ریال تبدیل میشود (معولا با ضرب در عدد 10)
بنده چون خودم از ماژول فراسو استفاده می کنم کار دشواری نبوده و فقط کافیست در فایل config.php به متغیر CURRENCY_RATE مقدار دلار رو به صورت ریال بدید مثل : 34500
ماژول دیگری که بنده چک کردم ماژول زرین پال بود
کافیست قبل از خط در فایل zarinpal.php در پوشه public_html
کد:
$res = $client->PaymentRequest($_POST['merchantID'], $amount, $callBackUrl, urlencode('Invoice ID : '.$_POST['invoiceid']) );
این عبارت را قرار دهید :
کد:
$amount = $amount*3450;
در فایل zarinpal.php در پوشه callback نیز
خط :
را به صورت زیر تغییر دهید :
کد:
$zpamount = $amount*3450;
تنها نکته ای که در همه ی ماژول ها ثابت هست این است که قبل از ارسال اطلاعات پرداخت به درگاه متغیر amount در نرخ تعریفی شما ضرب شود
سوالی بود در خدمتم
ویرایش توسط m3hdi : October 2nd, 2012 در ساعت 02:22
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها ازm3hdi به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2012 02:15
# ADS
-
October 2nd, 2012, 16:19
عضو انجمن
پاسخ : آموزش | تبدیل واحد مالی به دلار و پرداخت به ریال
سلام
اگر ممکنه آموزش قرار دادن نرخ و مبلغ به تومان در فاکتور را هم قرار بدید .
-
-
October 2nd, 2012, 16:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m3hdi
با سلام به همکاران گرامی
با توجه به اینکه درخواست ها مبنی بر تغییر واحد مالی به دلار افزایش یافته و در واقع راه حل اصلی مشکل ارز در این حرفه هم همین هست (به نظر بنده) تصمیم گرفتم در این تاپیک یک توضیح مختصری عرض کنم
برای اینکار کافیست قیمت محصولات را به دلار تغییر داده ، سپس فاکتورهای خود را ویرایش کرده و محصولات قبلی را با استفاده از ماژول Bulk Pricing Updater آپدیت کنید
ماژول پرداخت شما متغیری به نام amount دارد (معمولا) این مقدار در هنگام پرداخت به ریال تبدیل میشود (معولا با ضرب در عدد 10)
بنده چون خودم از ماژول فراسو استفاده می کنم کار دشواری نبوده و فقط کافیست در فایل config.php به متغیر CURRENCY_RATE مقدار دلار رو به صورت ریال بدید مثل : 34500
ماژول دیگری که بنده چک کردم ماژول زرین پال بود
کافیست قبل از خط در فایل zarinpal.php در پوشه public_html
کد:
$res = $client->PaymentRequest($_POST['merchantID'], $amount, $callBackUrl, urlencode('Invoice ID : '.$_POST['invoiceid']) );
این عبارت را قرار دهید :
کد:
$amount = $amount*3450;
در فایل zarinpal.php در پوشه callback نیز
خط :
را به صورت زیر تغییر دهید :
کد:
$zpamount = $amount*3450;
تنها نکته ای که در همه ی ماژول ها ثابت هست این است که قبل از ارسال اطلاعات پرداخت به درگاه متغیر amount در نرخ تعریفی شما ضرب شود
سوالی بود در خدمتم
از ماژول فراسو و ... اطلاعی ندارم
اما زرین پال به همین سادگی نیست
مثلا 1.56 یورو را همان 1 یورو فقط حساب میکند و 56 را حساب نمیکند (ریال) و مشکل در تایید پرداخت فاکتور ایجاد میشود ...
(برای ما که به این صورت بوده و یک هفته درگیر همین کد ها بودیم و کل کد نویسی را خواندیم تا الگریتم را یپدا و اصلاح کنیم مشکل یکی دو تا نیست ...)
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
February 13th, 2013, 23:31
الان اقای روبینا سرور ممکن است توضیخ بدید چی کار کردید چون من هم از ماژول زرین پال دارم استفاده میکنم و نیاز به تبدیل واحد مالی دارم .
-