اسپم که برادر سایت های خارجی به 3 4 $ همین کارو میکننددوستان توجه کنید یهو سایت شما تو 300 400 تا سایت یهو اسپم شه اونم تو صفحه اصلی نه من نمیخوام دوستان رو به شک بندازم خواسنم یه راهنمایی کرده باشم شما پول بدید یه بک لینک بخرید اونم تو صقحه اصلی 1000 برار ارزشش از این بیشتره
با تشكر از شما بابت نظرتوننظرتون محترمه، ولي شما ما رو با اسپمر ها اشتباه گرفتي عزيز.اتفاقاً بك لينكهاي ما بك لينك طبيعي هستند.1. من از شما سوال ميكنم: به نظر شما از ديد گوگل، بك لينكهايي كه در شبكه هاي اجتماعي، سايتهاي بوكمارك و سايتهاي مقاله ثبت ميشه طبيعي هستند يا بك لينكهايي كه در صفحه اول سايتهايي كه هيچ ارتباطي با سايت لينك شده ندارند ؟از نظر گوگل، بك لينكهايي كه از طريق ثبت مقالات و مطالب در سايتهاي اجتماعي و سايتهاي مقاله و سايتهاي بوكمارك ثبت ميشن. 2. شما از كجا ميگين، ما يهويي 300-400 بك لينك ثبت ميكنيم، ما طبق استراتژي هايي كه در بالا نمونشو مشاهده مي فرماييد مثلاً 1200 بك لينك رو در 28 روز انجام ميديم كه روزانه ميشه 40-50 بك لينك.3. ما در زمينه بك لينك مطالعات زيادي داريم، و قوانين گوگل رو در اين زمينه مي دونيم و بك لينكهامون 100% مطابق با الگوريتم پنگوئن گوگل هست، دوست عزيز.4. آره اگه شما بك لينك بگيريد تو صفحه اول يه سايت با پيج رنك بالا 2000 برابر ارزشش بيشتره !!! ممكنه به يه هفته نكشه كه گوگل به دو سايت اخطار بده.سوالي داشتيد من در خدمتمياعلي