نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

پیش فرض پاسخ : بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور

نقل قول نوشته اصلی توسط alishadmehr نمایش پست ها
    ببخشید که میون کلامتون صحبت میکنم! درسته که بخش هاستینگ خیلی تحت فشار هست اما استدلال شما هم از بقیه تخصص ها و مخصوصا کارهایی که با اینترنت در ارتباط هست ، غلط هست و به نوعی من دید نادرستی رو از صحبتهاتون میبینم.

اینکه فکر میکنید یک گرافیک ماوسش رو تکون میده و یک طرح گرافیکی از آب در بیاد و با قیمت بالا اون رو به مشتری میده یا یک طراح وب با چهار تا کلیک یا به قول شما میکس کردن به همین صورت و همینطور برنامه نویس و و و ...

اگر بخوایم اینطوری نگاه کنیم که میگیم مدیریت سرور هم چهار تا دستور زدن هست دیگه !

این طرز فکر اشتباه هست همه اینها زحمت میکشند ! همونطور که گرافیست کپی کار داریم ، هاستینگ بدون مسئولیت و مشکل دار هم داریم. این چه طرز فکری هست که میخواید با تخریب بقیه تخصص ها ارزش تخصص خودتون رو بالا ببرید.

صحبتهاتون با ارزش هست و به نظرم باید نتیجه گیری بشه و بهش عمل کنند اما در شرایطی که به جای تخریب بقیه کارها یا کم ارزش دونستن بقیه تخصص ها به ارزش کار خودمون بها بدیم.
    من اول از شما تشکر میکنم که نظرتون رو دادید .

بهتر هست ساده باهم صحبت کنیم .
    برای اینکه شما یک مدیر سرور خوب بشید باید توانایی هاتون رو توی عمل هم نشون بدید به همین خاطر شما باید دوره های حرفه ای مدیریت رو بگذرونید و بهرحال برای اثبات تخصصتون مدرکی بگیرید . تا همگان هم بدونند سطح دانش شما چطور هست ؟
    برای اینکه شما یک گرافیست خوب بشید باید به کلاس های فتوشاپ برید و تمرین کنید و ... اما چطور نشون میدید که در عمل هم کار طراحی میزنید چند تا نمونه کار جمع میکنید میزارید توی سایت یا وبلاگ میشه نمایش دهنده ی توانی شما
    برای اینکه شما یه طراح وب بشید مثل یه گرافیست همین راه رو ادامه میدید و همچنین برنامه نویس
    اما من که مدیر سرور هستم چطوری کیفیت کارم رو به شما نشون بدم ؟ پسورد روت های مشتریام رو بدم چک کنید ؟ من باید توی تخصصم برم مدارک بین المللی رو بگیرم که شما به توانایی من اشراف پیدا کنید چطور ؟
    برای 40 ساعت آموزش RHCA حداقل 5000 دلار یک اقامت یک هفته ای توی سنگاپور و بالطبع هزینه ی ورود به امتحان رو بدم اما در نهایت چی ؟
    برای دریافت یه مدرک Comptia Linux+ باید بنده یه هزینه ی سنگین برای حضور در کلاس ها بدم هزینه ی اقامت یک هفته ای در ایتالیا و در نهایت هزینه ی ورود به امتحان
    چرا جای دور بریم همین دوره های LPI توی تهران میدونید چقدر هزین بردار هست ؟ میدونید برای گرفتن پایه ای ترین مدیرک ال پی آی که LPIC1 هست باید به قیمت الان 700 هزار تومن بدید ؟
    با این حساب ها و هزینه ها چرا کار من باید حد اقل 1 دهم هزینه ی کار یه گرافیست کار یه راننده تاکسی کار یه کشاورز یا طراح وب باشه در صورتی که 10 برابر وقت گیر تر هست ؟

فکر نمیکنید در حق من و امثال من چقدر ظلم میشه ؟
    فکر نمیکنید که زمانی که یه سرور به مشکل میخوره من و امثال من چقدر باید زحمت بکشیم برای عیب یابی ؟همش میشه محیط فتوشاپ ؟ یا فکر کردید مثل IDE های برنامه نویسی ما دیباگر داریم ؟

در آخر کاربر میزنه نتیجه نداد مانی بک این حرف توهین به شعور من و امثال من هست توهین به زمانی که صرف کردیم

الان چی میگید بازم میگید 4تا دستور هست ؟
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

2. تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)