نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن DreamServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

پیش فرض پاسخ : بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور

الان چی برام داشته بعد از چند سال هیچ فقط هزاران درد هزاران مریضی فقط وقتی میرید دکتر پزشک با کنایه بهت میگه شما بحمدالله فشار خون نداری یعنی همه چی توی آزمایشت بالاست . اعصاب نداری یعنی رابطه ی اجتماعی درستی نداری زندگی نداری همه ی اینا از حول یه کاسه حلیم داغ وکه واقعا ارزشش رو نداشته . خلاصه دوست داشتم کمی هم در این مورد آگاه سازی بشه شاید یه نفربا این همه حرف سر عقل بیاد و بیخیال این شغل کوفتی بشه و بره دنبال زندگیش .
    شاید 4 نفر نشستن و تونستن با همفکری سروسامونی به این وضعیت بدندو مسیر رو کمی هموار تر کنند.
    درود

قبول داشتم کله حرف هارو!!!!!
    همه ی همش رو !
    اگه راستش رو بخواید و بخوام با همه رو راست باشم باید بگم قبول دارم که شغله چرتیه! درسته اولش که وارد میشی یه ذره سود داره خداییش اگر هم به قیمت خوب بدی و کار خوب و پشتیبانی خوب سود داره ولی وقتی همه چیز رو یاد گرفتی شروع کنی میبینی چه قدر تایم گذاشتی!
    حالا چه قدر؟!
    تو این کشور که مردم یه ذره هم به کار اهمیت نمیدن نمیشه این کار رو انجام داد اینم قبول دارم!
    ولی خب چه کار میشه کرد؟!
    کله عمرمون پایه این سگ مصب (نمیدونم با کدم ص ث س هست! :دی) بودیم دیگه نمیشه کاریش کرد! باور کن حمالی رفته بودیم الآن تن و بدنمون سالم تر بود....

شاید 4 نفر نشستن و تونستن با همفکری سروسامونی به این وضعیت بدندو مسیر رو کمی هموار تر کنند.
    خودمون رو کشتیم گفتید آههههههههااااااییییی ایهالناس (اینم نمیدونم چه جوری مینویسن) آهای بزرگا ، آهای اونایی که دستتون تو کاره ، ما که زیاد بزرگا که از ما بیشتر میدونید، بیاید یه فکری کنید!
    انگار نه انگار ما حرفی زدیم ، بعد روی هر تاپیک هم میریم مینویسید سروسامون !!!
    آخه کو داداشه من؟!

یه بار تونستید این ریسلر هارو جمع کنید؟!
    یه سری از دوستان هستند که توی همین انجمن زیادن حالا اسم نمیارم ولی میخوان یوزر ب***ن یعنی همیچینی زیراب همکارو میزنن که آدم هز میکنه!
    بازم اسم نمیارم! والله اگه 20 30 اصلا نه 50 تومن پول ارزش فروختن همکار رو داشته باشه!

نه خدایی وقتی میبینید وضعیت حال اینه چرا اینجوری میکنید؟!

ما که بخیل نیستیم تو این مورد خوب سرویس میدن نوشه جونشون ، ما هم یوزر خودمون رو داریم باید اعصابمون سره این که همکار هم اینجوریه به هم بریزه !

ایناش مهم نیستا! چون گفتید کامل کن کامل کردم وگرنه قصد جسارت و تند حرف زدن نداشتم!
    اگر غلط املایی هم بود به بزرگی خودتون ببخشید!

2. تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)