نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

پیش فرض پاسخ : بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور

نقل قول نوشته اصلی توسط onlineserver نمایش پست ها
    درسته اما مشکل از کار نیست . محیطی که داخلشیم باعثش هست . کاربر ایرانی عادت به کرک داره . بابت کیفیت حاظر نیست پولی پرداخت کنه . از طرفی هم متخصص واقعی کم هست .
    میتونید توی سایت های مثل فریلنسر , لینوکس جابز بچرخید .. .در مورد دستمزد تخصصتون بخواید بدونید رنج پرداخت به منیجر سرور را در کشور های جستجو کنید
    بله بنده تحقیق های بسیاری کردم در این باره و کاملا با دستمزد یک متخصص توی کشور های خارجی آشنا هستم . باید این فرهنگ سازی بشه یه کاره پایه ای که تمامی حقوق مهندسین حفظ بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط deltavps نمایش پست ها
    داداش من تو این اوضاع همه گله از شغلشون میکنن
    من خودم از نزدیک با چندین طراح و با برنامه نویس و کد نویس در ارتباطم
    همه و همه تو این دوران گله دارند
    بله واقعا حق با شماست
    اما این رو هم در نظر بگیرید لول با لول فرق داره
    مثلا یکی که میتونه بهترین طرح رو بزنه اما چون هیچ کسی نمیشناستش مجبوره پول کمی بگیره یکی هم هیچی بلد نیست اما چون میشناسنش بهترین پول رو میگیره
    مسلما توی مدیریت سرور هم همینطوره یکی رو همه میشناسن میان بهش بهترین پول رو میدن یکی رو هم نمیشناسن میخوان تا خرخره ازش کار بگیرند و هیچ پولی ندند
    فکر نکن تو بازار هاستینگ اینظوره
    برو بیرون پیش دو تا اهنگر و نجار و .. بشین ببین چی میگن
    من خودم خیلی از اشناهمون صنعت گرند
    همشون نشستن مگس میپرونند
    ببینید لول کاری خیلی مهم هست . منتها همه ی اینا بر میگرده به یه فرهنگ غلط که بین مردم ایران رایج شده . الان برای گرفتن یه مدرک پایه ای لینوکس مثلا lpic1 باید حداقل 700 هزار تومان هزینه ی ورودی داد . اما هنوز بنر gif 15000 تومن هست و پیکربندی dns سرور 10 هزار تومان چیزی جز تاسف نداره
    نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    کدوم کشور سایتهاش لینک مستقیمه؟ جز ایران؟ مردم ما بد عادت شدند.طرف میره سایت خارجی کلی هزینه میکنه از سایت رپیدشیر دانلود میکنه..میاد سایت ما رایگان دانلود میکنه میگه چرا سرعت دانلود مستقیم شما یک کمی پایینه!! جمعش کن سایتت رو!! وقتی فرهنگی نیست؟ وقتی تشکری نیست؟ وقتی همه تا میبینن یک جا کباب پزونه میان تو صف!! جایی که نون رو میخری 500 یک ساعت بعد میشه 1000 ..... چی انتظار داری؟
    بله متاسفانه همینطور هست مثلا
    شما یک هاست 1 گیگابایتی رو میفروشید 10 هزار تومان یعنی ماهی 833.3 تومن
    10 ماه شما با این هزینه ی کم که کرایه تاکسی یه کورس ماشین هم نمیشه توی تهران پشتیبانی میکنید مشکلی پیش میاد و بعد از 10 ماه آپتایم سایت ها داون میشن به مدت یک روز چقدر به سرویس دهنده بد و بیراه میگن چقدر حرف و حدیث پشت آدم درست میکنن لقب های د.زد و غیره میدن به آدم از کلمات بی سواد و بدردنخور استفاده میکنن
    در کل باید بگم
    محیط یک محیط مسموم هست . کاملا بی سواد و بدون فکر در بعضی مواقع احساسی و بدون عقل
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

2. تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)