سلام
ممنون از جواب شما. خوب من از سایر دوستان هم می خواهم تجربیات خودشان را بگویند تا این دوست بتواند بیشتر استفاده کند .
با تشکر
سلام
ممنون از جواب شما. خوب من از سایر دوستان هم می خواهم تجربیات خودشان را بگویند تا این دوست بتواند بیشتر استفاده کند .
با تشکر
شما اگه یک سرور استیبل و مدرن داشته باشید ... نیازی نیست بابت پشتیبانی نگران باشید.
در ضمن فکر می کنم اقای مظفری لول ها رو برعکس گفتند.
و در آخر اینکه در هاست اون چیزی که مهم تر از همه است صداقت داشتن و انسان بودن هست.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
مظفری و نیکان بیشتر حرفاتون شبیه کل کل بود...
به نظر من اگه شرکته حداقل سه شیفت کاری باید باشین. سرورتون هم فول باشه که هر روز دان نشید. بیشتر بجای مدرک کارمندا به سابقشون اهمیت بدید.
خیلی شرکت های هاستینگ من دیدم زنگ میزنم که دامنه تمدید کنن؛ یه خانمه گوشی برمیداره شماره فیش میگم فلان؛ بعد میگه من نمیتونم دامنه شمارو تمدید کنم. میگم خوب شما کاستومر منو شارژ کن خودم تمدید میکنم ( دهنش باز میمونه که کاستومر یعنی چی!) شایدم این بنده خدا دکترای کامپیوتر داره ولی وقتی تو کار هاستینگ تجربه نداره جوابش به من اینه!
چه حدود سرمايه اي براي تاسيس يك شركت نياز هست؟
با تشكر
با 2 میلیون ردیف هست!
البته اگر تهران نباشی راحت می تونی یه دفتر هم با ماهی 100 تومن یا شایدم کمتر گیر بیاری!
در کل کار هاستینگ خیلی خیلی اعصاب خورد کنه!!!!
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
خوب چرا 3 بار پست میدید؟ (انجمن که قاطی نکرده انشالا)
جواب دادیم که!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)