-
August 26th, 2012, 17:44
عضو انجمن
سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست
آفرهای جدید امگاهاست با قیمتی ارزان و کیفیتی تضمینی!
چرا سرورهای مجازی امگاهاست؟
- بهره مندی از پشتیبانی متخصص و حل مشکلات شما در کوتاهترین زمان ممکن
- آپتایم ۹۹.۹ درصد و پرداخت خسارت به ازای آپتام زیر ۹۹ درصد
- استفاده از فایروال برای کل شبکه سرور اصلی که مبادلات سرور مجازی شما را کنترل کرده و از دریافت abuse جلوگیری می کند.
- ارایه سرور مجازی کاملا کانفیگ شده و آماده استفاده
- پشتیبانی نرم افزاری برای مشکلاتی که در کمتر از ۵ دقیقه قابل حل می باشند به صورت رایگان
- راهنمایی و کمک به کاربر در مواقع دریافت abuse و تلاش برای برطرف کردن مورد بدون دریافت هزینه اضافی
- ارایه گواهی SSL رایگان جهت استفاده در میکروتیک
- تضمین عدم OverSell با تخصیص منابع به هر سرور مجازی (توضیحات در پایین)
- بازگشت هزینه سرور مجازی خریداری شده بدون محدودیت زمانی در صورت عدم رضایت کاربر از کیفیت خدمات ارایه شده (با دکر دلیل)
- کنترل پنل مدیریتی سرور مجازی در محیط کاربری برای انجام عملیاتی مانند خاموش، روشن و ...
- کنترل پنل کامل تحت وب و ویندوز جهت بررسی وضعیت سرور و انجام عملیاتی مانند نصب مجدد سیستم عامل
- ارایه فضای بک آپ (به زودی!)
- ریموت دسکتاپ رایگان برای مدیریت سرور (به زودی!)
امگاهاست برای اولین بار اقدام به ارایه منابع کاملاً اختصاصی به کاربران سرورهای مجازی نموده است. همانگونه که میدانید منابع در مجازی ساز vmware ESXi به صورت اشتراکی میباشند و فروشنده میتواند اورسل نماید اما ما با اعمال منابع گارانتی شده در تنظیمات این مجازی ساز این اطمینان را به کاربر میدهیم که منابع به صورت کاملاً اختصاصی در اختیار وی قرار می گیرید.
در تصویر زیر تنظیمات مربوط به منابع یک سرور مجازی با رم ۵۱۲ مگابایت را مشاهده می کنید:
همانگونه که میبینید ۵۱۲ مگابایت رم به صورت رزرو شده به سرور مذکور اختصاص پیدا کرده است.
یعنی تا زمانی که روی سرور اصلی ۵۱۲ مگابایت رم به صورت آزاد وجود نداشته باشد سرور مجازی مذکور روشن نخواهد شد و به محض روشن شدن این ۵۱۲ مگابایت را یکجا اشغال میکند و به سایر سرورهای مجازی اجازه استفاده از آن را نخواهد داد.
مشتریان گرامی میتوانند صحت این تنظیمات را از طریق پنل vsphere
که جهت مدیریت سرور مجازی در اختیار آنها قرار میگیرد بررسی نماید.
برای این منظور روی سرور مجازی راست کلیک نموده و طبق زیر عمل نمایند:
Edit settings → resources
پیشنهاد ویژه امگاهاست
۵۰ درصد تخفیف برای ماه اول با کد تخفیف omega50off
سرورهای مجازی زیر از دیتاسنترهای Hetzner واقع در آلمان و OVH واقع در فرانسه می باشند.
تمامی سرورهای مجازی زیر به وسیله فایروال محافظت میشوند و نگرانی از بابت ارسال اسپم و … وجود ندارد و شما با خیال راحت میتوانید از سیستم عامل های مختلف و سرویس های متفاوت بر روی این سرورها استفاده نمایید.
مشخصات سرورهای مجازی ارایه شده:
ویرایش توسط astro.alireza : August 26th, 2012 در ساعت 17:48
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012 17:44
# ADS
-
September 17th, 2012, 13:35
پاسخ : سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست
آفرشون هست یا نمیشه سفارش داد ؟ چرا سایتشون باز نمیشه ؟؟؟
-
-
September 30th, 2012, 14:19
عضو انجمن
با سلام
جواب اکثر سوالات شما توی تاپیک زیر داده شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/59908/
اما مواردی که در مورد این تاپیک لازم می دونم عرض کنم:
همکار نسبتا محترم جناب payahost
نگرانی شما رو از بابت قیمت ها درک می کنم اما اگر دقت کنید این قیمت ها واسه ماه اول هست و قبل از گرونی دلار. ما حساب کتاب در حدی بلد هستیم که ضرر نکنیم وگرنه تو این ۴ سال باید جمع می کردیم.
اگر نگران سن بنده هستید باید بگم ۲۳ سال سن دارم و فکر کنم از شما بزرگترم
چیزی که مهمه سن نیست. تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!
از کاربران Clark و DaryaHost هم بابت حمایتشون تشکر می کنم
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2012, 15:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
با سلام
نگرانی شما رو از بابت قیمت ها درک می کنم اما اگر دقت کنید این قیمت ها واسه ماه اول هست و قبل از گرونی دلار. ما حساب کتاب در حدی بلد هستیم که ضرر نکنیم وگرنه تو این ۴ سال باید جمع می کردیم.
چیزی که مهمه سن نیست.
تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!
خیلی به خودتون اطمینان دارید و بارها دیدم که با همچین کلماتی به تخصص دیگر همکاران توهین کردین.
البته با توجه به سن و سالتون که پایینه مهم نیست چون در این سن اکثرا به خودشون مغرور میشن!
-
تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2012, 15:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
با سلام
چیزی که مهمه سن نیست. تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!
شما که انقدر از مجازی سازی و سرور سررشته داری... چرا داری VPS هفت هزار تومنی میفروشی...بیا بفرستمت جایی حداقل کمتر کار کن و بیشتر پول بگیر. 
پ . ن. اول برو یاد بگیر که سرور میگیری چک کن کانفیگ و تنظیمات رو (Raid Controller) بعد بیا با دانش نداشتت دانش دیگران رو اندازه بگیر !
-
-
September 30th, 2012, 16:00
عضو دائم
تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند
یا علی
کوه اعتماد به نفسیا البته کاذبش خوب نیست
موفق باشی
-
-
September 30th, 2012, 16:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
واقعا جای تحسین داره ، ارائه سرور مجازی به قیمت 2.4 دلار کار هر کسی نیست و تخصص و سیستم خاصی میخواد
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
September 30th, 2012, 17:30
عضو جدید
چیزی که مهمه سن نیست. تخصصه که
مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!
اینجور صحبت کردن حکایت از خامی و ناپختگی تجاری داره ودلیلش هم سن پایین می باشد.اولین شرط یک مدیر هاستینگ قبل از تخصص تدبیر، ادب و متانت هست .
با سپاس
ویرایش توسط saman19-6 : September 30th, 2012 در ساعت 17:39
-
-
October 1st, 2012, 01:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HyperServer
شما که انقدر از مجازی سازی و سرور سررشته داری... چرا داری VPS هفت هزار تومنی میفروشی...بیا بفرستمت جایی حداقل کمتر کار کن و بیشتر پول بگیر.
پ . ن. اول برو یاد بگیر که سرور میگیری چک کن کانفیگ و تنظیمات رو (Raid Controller) بعد بیا با دانش نداشتت دانش دیگران رو اندازه بگیر !

در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
خیلی به خودتون اطمینان دارید و بارها دیدم که با همچین کلماتی به تخصص دیگر همکاران توهین کردین.
البته با توجه به سن و سالتون که پایینه مهم نیست چون در این سن اکثرا به خودشون مغرور میشن!

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
یا علی
کوه اعتماد به نفسیا البته کاذبش خوب نیست
موفق باشی

نوشته اصلی توسط
m3hdi
واقعا جای تحسین داره ، ارائه سرور مجازی به قیمت 2.4 دلار کار هر کسی نیست و تخصص و سیستم خاصی میخواد
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
saman19-6
اینجور صحبت کردن حکایت از خامی و ناپختگی تجاری داره ودلیلش هم سن پایین می باشد.اولین شرط یک مدیر هاستینگ قبل از تخصص تدبیر، ادب و متانت هست .
با سپاس
دوستان عزیز شما چرا اینقدر ناراحت شدید؟؟؟ من اسمی از شما بردم که اینجوری بر خورده بهتون؟ گفتم فقط یک درصد فروشندگان این فروم تخصص لازم رو دارند که اکثر شماها جزو افراد با صلاحیت هستید. واقعا برای خودم متاسف شدم که خیلی وقت ها به دوستی با شما اعتماد و تکیه می کردم.
این آفر هم خیلی وقته اعتبارش رو از دست داده و منقضی شده
انتظار من از افرادی مثل شما حمایت بود! یعنی واقعا جزو ۹۹ درصد حساب کردید خودتون رو؟
-
-
October 1st, 2012, 12:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!
دوستان عزیز شما چرا اینقدر ناراحت شدید؟؟؟ من اسمی از شما بردم که اینجوری بر خورده بهتون؟ گفتم فقط یک درصد فروشندگان این فروم تخصص لازم رو دارند که اکثر شماها جزو افراد با صلاحیت هستید. واقعا برای خودم متاسف شدم که خیلی وقت ها به دوستی با شما اعتماد و تکیه می کردم.
این آفر هم خیلی وقته اعتبارش رو از دست داده و منقضی شده
انتظار من از افرادی مثل شما حمایت بود! یعنی واقعا جزو ۹۹ درصد حساب کردید خودتون رو؟
99% خیلیه عزیزم، یعنی از 100 نفر فقط یکنفر سوادشو داره. و این نوع ادبیات صحبت کردن با اینکه شخص خاصی رو هدف قرار نمیده ولی به همه توهین میکنه. یک مثال ساده برای روشن شدن این امر اینه که مثلا شما میگین سرورهاتون 99% آپتایم داره و این رو همه جا ذکر میکنید و بهش افتخار میکنید چون پیش خودتون میگین که 99% همون 100% هست پس مشکلی نیست!!!
-
-
October 1st, 2012, 13:21
عضو جدید
شما اینجا تشریف اوردین بیزنس کنید یا حاشیه و انجمن ببرید زیر سئوال ؟ پیشنهاد من اینکه سرتون بندازین پایین وکارتون انجام بدین وارد حاشیه بشین از اصل هدف عقب می مونید.
با تشکر
-