-
فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
سلام خدمت دوستان
فروش ویژه سرور مجازی با منابع کاملا اختصاصی ( رم و هارد ) رو اعلام میکنم :
رم 512
سی پی یو 3 گیگاهرتز
هارد 60 گیگ
پورت 1گیگ
ترافیک 700 گیگ آپلود - دانلود نا محدود
فیمت :
آلمان 13000 تومان : وی پی اس فارس - سبد خرید
فرانسه : 14900 تومان : وی پی اس فارس - سبد خرید
آمریکا : 17000 تومان : وی پی اس فارس - سبد خرید
انگلیس: 19000 تومان : www.vpsfars.net/cart.php
---------------------------------------------------------------
رم 1024
سی پی یو 3 گیگاهرتز
هارد 60 گیگ
پورت 1گیگ
ترافیک 700 گیگ آپلود - دانلود نا محدود
آلمان : 20000 تومان
فرانسه : 24900 تومان
آمریکا : 26000 تومان
انگلیس : 28000 تومان
لینک سفارش: وی پی اس فارس - سبد خرید
سفارش ها 1ساعته تحویل داده میشه در صورت آنلاین بودن ( حداکثر ۲۴ ساعت )
کلیه سرور ها حدافل 32 گیگ رم دارند
پورت سرور ها 1گیگ اختصاصی هست به جزو آلمان که 1گیگ شیر هست
تورنت روی سرور آلمان کاملا بسته هست
ترافیک روی سرور فرانسه نا محدوده و فقط سیستم عامل ویندوز نصب میشه روی سرور فرانسه
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
[B]بعدا اضافه شد :
سرورفرانسه تا پایان امشب سالانه فقط 100 هزارتومان رم 1گیگ
ویرایش توسط PENOIL : September 27th, 2012 در ساعت 20:47
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.::MEHRAN::., 6089, Afsarie, AhriMAN_7211, amin7x, ardalaaan, arman_2, armin321, art, Azad Web, bacho, downloaddl, eh334n, etanol, fathipours1, hamedwolf, hmmt, korosh-MD, Lurker, masoud-h, medianet, mehdifx, mehryar, microbit, miladip, Mr.Mohammad, Mr.Roham, naderfar, p30thank, prp-e, rozmob, sabz, salmani, ServerMelli.com, shojaa, spooky021, sshvps, s_dastjani, yebordi
-
June 1st, 2012 16:21
# ADS
-
September 29th, 2012, 22:38
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ

نوشته اصلی توسط
Iranizi
بله. از نظر شما فقط فروش کافیه و تکلیف پشتیبانی و مشتری بعد از فروش با خداست.
شما کی به درخواست من برای ارسال abuse ها جواب دادید؟ اون هم بعد از اینکه چند بار درخواست کردم تنها جوابی که گرفتم این بود که دسترسی به ابیوز ها ممکن نیست. من مشتری حق دارم بدونم چرا سرویسم قطع شده و کسی هم جوابگو نیست. ابیوز قابل دسترسی نیست برای من جواب نمیشه. من بلافاصله بعد از اعلام درخواست کردم و شما ارسال نکردید.
قبلا هم گفتم برای دوزار احتیاج به دروغ گفتن نیست. تمام مواردی که گفتم و گذشته رو خودت هم میدونی جناب عسگرپور.
1000 بار بهتون گفتم بعد جواب دادن 25 تا ابیوزیکه داشتید امکان نشون دادن اون ها دیگه نبود
یا باید جواب ابیوز هاتونو میدادم یا باید سرورمکلا داین میشد تا جناب عالی به ابیوز ها دسترسی پیدا کنید
هیچ ادم عاقلی برای یک مشتری کل سرورش روداین نمیکنه
من موضوع ابیوز روتویتیکت بهتون گفتم
وقتی شما به امنیت وی پی اس فکرنمیکنید و هکمیشید دیگه بهمن ربطی نداره اون کسی که هک کرده شمارو داره باهاش چیکارمیکنه
درواقع بعد 25 تا ابیوز اصلا نباید بهتون سرویس بدم!
من هیچ پدرکشته گی ای با شما ندارم که به خوام اینجوری کنم یعنی دروغ بگم
خدارو شکر 1100 تا مشتری فعال دارم که محتاج 20 هزارتومان شما نباشم که بخام این عقده ای بازی هارو در بیارم
شما یاد بگیرید به چیزی که اتفاق افتاده پذیرا باشید نه اینکه باکله شقی حرف خودتون رو بزنید
من تا اونجایی که وظیفم بوده کمکتون کردم و وظیفه خودم رو انجام دادم
شما هر مشکلی دارید از روکله شقی خودتونه من دیگه جوابی به شما نمیدم چون واقعا یک بچه 12 ساله از شما فهمش بیشتر هست ( ببخشید دیگه مجبور شدم اینطور بگم)
باز هم میگم دیتاسنتر redstation بعد از جواب دادن به ابیوز ها اونهارو در دسترس نمیزاره!
حالا شما میخواهید بفهمید میخواهید نفهمید مشکل خودتونه
موفق باشید
ویرایش توسط PENOIL : September 29th, 2012 در ساعت 22:41
-
-
September 29th, 2012, 23:23
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
درست گفتند با هر کس باید مثل خودش حرف زد. کلی شقی رو هم نشونت میدم جناب تا بفهمی اینقدرم که به نظر میاد هرتی پرتی نیست.
شما وظیفه داری دلیل بسته شدن سرویس رو به مشتری اعلام کنی. نه اینکه بعد سه روز جواب بدی دیگه دسترسی ندارم. شما وقتی دسترسی داشتی باید به من اعلام میکردی. (البته اگر فرض بگیریم که داری راست میگی)
سرویس که من سه روز گرفتم و هیچی روش نیست و حتی هنوز پسورد دیفالتش هم عوض نشده معلوم نیست 25 تا ابیوزز کجا داشته و هک هم شده!
تو 2000 تا مشتری هم داشته باشی به من ربطی نداره. سرویس فروختی باید جوابگو باشی.
-
-
September 30th, 2012, 01:55

نوشته اصلی توسط
Iranizi
درست گفتند با هر کس باید مثل خودش حرف زد. کلی شقی رو هم نشونت میدم جناب تا بفهمی اینقدرم که به نظر میاد هرتی پرتی نیست.
شما وظیفه داری دلیل بسته شدن سرویس رو به مشتری اعلام کنی. نه اینکه بعد سه روز جواب بدی دیگه دسترسی ندارم. شما وقتی دسترسی داشتی باید به من اعلام میکردی. (البته اگر فرض بگیریم که داری راست میگی)
سرویس که من سه روز گرفتم و هیچی روش نیست و حتی هنوز پسورد دیفالتش هم عوض نشده معلوم نیست 25 تا ابیوزز کجا داشته و هک هم شده!
تو 2000 تا مشتری هم داشته باشی به من ربطی نداره. سرویس فروختی باید جوابگو باشی.
من راستمیگم و دلیل ابیوزهم حمله بوده
1000 بارتوضیح دادم
میخ.استی پسورد دیفالتتو تغییر بدی هک نشی ابیوز هم نیاد
دارم جواب میدم ولی وقتی مشتری نفهمه نمیشه کاری کرد
داداشم قبل سرویس گرفتن میخواستی بپرسی وقتی ابیوز بیاد چیکار میکتنم!
از اینبه بعد هم ابیوز بیاد کلا سرویس طرف پاک میشه چه شما باشی چه هرکس دیگه!
مشکلی داری بروشکایت کن
اصلا بخار زدن یک تاپیک نداری بچ.ن خودتم میدونی داری الکی کشش میدی!!!
من گفتم نمیتونم صبرکنم به خاطر یک مشتری وکل مشتری ها مو معطل شماکنم
وقتی ابیوزمیاد باید توی 1ساعت جواب داده بشه وگرنه سروربسته میشه ( لطفا بفهممممممممم)
آقا توی ابیوزها همینه که هست!
من دیگه زبونم مو دراورد
1میلیون بار گفتم دلیل ابیوزها حمله بوده داشتی یا داشتند هک میکردند سرورکسه دیگه رو اونم با فرستادن یوزر های متعدد اس اس اچ!
انقدر اینجا پست بده خسته بشی من همه توضیحات رو دادم
اگر مردی برو تاپیک بزن اونجا اگرمن مقصر بودم جریمه میدم!
شما که به حرف ما اعتماد نداری ازهمون اول برای چی میای آخه سرویس میگیری؟
هروقت تاپیک بزنی من به دیتاسنتر ایمیل میدمکه یکبار دی گه واسم ابیوزرو توی سایت بزنه
اگر لجبازی هست من لجباز ترم
موفق باشید
ویرایش توسط PENOIL : September 30th, 2012 در ساعت 02:03
-
-
October 2nd, 2012, 19:25
تعدادی از سفارش ها تحویل داده شد
پنل مدیریتی جدید هم آماده شده
برای دریافت تیکت بدید
لینک پنل مدیریتی : your-server.ir
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2012, 08:14
عضو انجمن
سلام
پلن آلمان
هارد ۱۶۰ رم ۱گیگ
موجود هست؟
برای استفاده شخصی میشه از تورنت استفاده کرد؟
و شما کانفیگ nttac و خودتون انجام میدید برای سرور؟
-
-
October 3rd, 2012, 14:07
سلام
از ساعت 9 صبح دوباره سرورهاتون قطغ شده ؟!!!! آلمان و انگلیس قطع شده اما امریکا کار میکنه !!!!! سایتتون هم قطغه که تیکت بزنیم !!!! کی وصل میشه !!!
-
-
October 3rd, 2012, 14:52

نوشته اصلی توسط
kazemm
سلام
از ساعت 9 صبح دوباره سرورهاتون قطغ شده ؟!!!! آلمان و انگلیس قطع شده اما امریکا کار میکنه !!!!! سایتتون هم قطغه که تیکت بزنیم !!!! کی وصل میشه !!!
چرا دروغ میگید ؟
سرور سایتمون رو داریم ارتقا میدیم برای همین سابیت بالا نمیاد
فقط یک سرور آلمان قطع هست که تا 1ساعت دیگه آنلاین میشه !
مشکلی دارید ماه دیگههیچ کدوم رو تمدید نگنید
-
-
October 3rd, 2012, 18:25
سلام عزیز سایتتون کی بالا می یاد
دیشب درخواست دریافت پنل داده بودم
-
-
October 3rd, 2012, 18:51

نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
سلام عزیز سایتتون کی بالا می یاد
دیشب درخواست دریافت پنل داده بودم
بعد آپدیت مشکل لوید سرور دچار شدیم
درحال رفع مشکل با دیتاسنتر هستیم
-
-
October 3rd, 2012, 21:26
کجای شما ؟
یه شماره تماس چیزی ؟
سایتتون که بالا نمیاد !
-