خدا خرمشهر (گوگل) را آزاد کرد!! (به مناسبت هفته دفاع مقدس )
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام
بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ ندارم
از دوستان خواهش می کنم ، عاجزانه تقاضا می کنم ، به لینکی که قرار می دم مراجعه کنید ، حقیقت امر رو در رابطه به شبکه ملی اطلاعات بفهمید ، ببینید و بخونید ...
شبکه خبرگزاری تحلیلی فناوری اطلاعات و ارتباطات
عاجزانه تقاضا دارم ، خواهش می کنم فقط مطالبی که به این بحث مربوط می شه رو بخونید ببینید چی گفتن ...
خواهش می کنم من دیگه واقعاً خسته شدم از بس گفتم :
"" شبکه ملی اطلاعات دسترسی به اینترنت جهانی رو قطع نمی کنه ""
این رو به هر دوست و آشنایی که می شناسید بگید
بنده از نزدیک در جریان این اتفاقات هستم ...
از کلیه دوستان به خاطر تندخویی عذر می خوام
mr2od
Forget Me
برای من google.com با IE باز میشه ولی gmail.com باز نمیشه
و در موزیلا برعکس هست gmail.com باز میشه و google.com باز نمیشه
اینطوریش را دیگه ندیده بودیم
خب ببینید هر ایرانی که از اینترنت استفاده میکنه حدودا به طور متوسط 10 سرچ در روز میزنه البته من میگم حداقل آمار دقیقی هم ندارم خب حالا بر فرض 1 ملیون کاربر اینترنت توی ایران داریم خب یک ملیون ضربدر 10 میشه 10 ملیون خب 10 ملیون سرچ هر سرچیم که شما میزنید تعدادی سایت که پول تبلیغات دادند میان اول و شما روی اونا کلیک میکنید خب حالا در آمد گوگل از همین ایران برای ما خیلی زیاده اما ببینید اگه گوگل بیاد مثلا به حرف 1 ملیون کاربر ایرانی گوش بده ممکنه بیشتر از 1 ملیون از کاربرانش رو از دست بده همون طور که گوگل مجبوره به کاربران چینی که سرچ میکنن همه سایتارو نشون نده چون اگه همه سایتارو نشون بده چین چیلترش میکنه خب مجبوره قسمتی از کاربران چینی رو ناراحت کنه تا بخش عمده ای از کاربرانو از دست نده اما بگم در ایران اینترنت ملی و هم چنین موتور جستوجوی ایرانی به شدت مورد نیازه شاید بعضیا بگن که با اینترنت ملی که دسترسی مون به خارج قعط میشه اما اصلا چنین چیزی نیست با اینترنت ملی میشه سرعت های بالا تری به کاربران خانگی داد هم چنین تمام دنیا اینترنتشون یه جورایی ملیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)