خیال همه دوستان عزیز راحت کنم خطری فروشندگان سرور مجازی تهدید نمی کند.فقط تا جای ممکن کانفینگ ها انجام ندهید اگر هم می دید مکتوب در تیکت ها بگین اگر برنامه ای نصب شده فقط در جهت استفاده شخصی شما هست و اگر استفاده تجاری و خلاف قوانین کشور کنید تمامی مسئولیت و عواقب بر عهده شماست و ما فقط برای شما نصب کرده ایم در جهت استفاده شخصی شما*
و فروشندگان اکانتینگ هم که تکلیف معلومه مو از ماست فتا میکشه بیرون×
طرف میگه شارژ می گیرم پیدام نمی کنه!بنده خدا شارژ ها می خوای چه کار کنی!باید پولش کنی یا با کسی تماس بگیری دیگه!اگر سیم کارت هم بر فرض از رو زمین پیدا کرده باشی شما شارژ یه جا انتقال میدی پول میگیری به هر صورتی دستی یا حساب؟میره خره طرف می چسبن اونم مثل بل بل...
یا میگه من درگاه زرین پال یا تک پرداخت دارم!دیگه بهتر دیگه درگاه دارین دم دستین!
2- راه دارین که مشکیل پیش نیاد واستون :
1- اکانتینگ کلا رایگان بدید که ردی نمونه از شما!
2-شارژ بزنید توی یه خطی که از رو زمین پیدا کردین تا 2 سال هم نه زنگ بزنید جایی نه انتقال بدید نه هیچی فقط شارژ کنید بعدش خاموش!
2-1 - که 2 حالت داره میرن صاحب خط خفت می کنن میگه بابا خط گم شده خط میسوزه شارژها از دست میره.
2-2- کلا رد شما نزدند و بعد 2 سال شما میمونی یه 5-6 میلیون شارژ داخل سیم کارت که میشه خط طلا ایرانسل !
_ _ _ بهتره به فروش کم قانع بشید و فروش تعطیل کنید فقط تمدید انجام بدید.
ویرایش توسط websazha : September 28th, 2012 در ساعت 03:43
ای دلم چقد باحالین شما ها اقا من مبقروشم ادرس اطلاعات بدم که بدین به فتا چرا الکی میگین پلیس فتا تو دستور کاریش نیست این چیز ها![]()
سلام دوستان
بله مشکل پیش میاد
چند وقت پیش یک سایت موزیک رو هاست دانلودمون بود که اینجور که فهمیدم ایشون رو دادگاهی کردن 2 ماهی هست از این موضوع گذشته و چند وقت پیش متوجه شدم چنین موضوع بوده
ولی با ما فعلا کاری نداشتن البته ما مسولیتی درقبال فایل ها ندارین نمیتونیم که دونه دونه بشینیم فایل ملت رو چک کنیم
بهرحال پیشنهاد میکنم بیخیال بشید ما هم دیگه این سایت ها رو به هیچ وجه میزبان نمیکنیم ما هم فکر نمیکردیم مشکلی داشته باشه ولی اینطور که بوش میاد در این زمینه فعال هستند و مشکل پیش میاد فقط خدا بخیر کنه که ندانسته این اتفاق افتاده و همچنان نگرانیم
موفق باشید
ویرایش توسط mizbanaval : September 28th, 2012 در ساعت 12:47
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
شما فکر کن یه سرور فروش کلی دردسر داره یه میکروتیک میفروشه 30 تومن شما همون رو اکانت میدید دست 100 نفر میشه ماهی 200 تومن حالا اگر آدم پستی باشه چیکار میکنه ؟!!! البته همه جا آدم خوب و بد داریم و بعضی ها ذاتا مشکل دارن.
با سلام خدمت همکار محترم.
اگر صاحب اصلی سایت شناسایی شده باشد و اعلام کند که شما در سایت شریک و یا همکاری نداشتید هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد نگران نباشید.
تنها کاری که ممکن هست فتا با شما داشته باشد از شما میخواهند در فتا حضور پیدا کنید در یک نشست دوستانه در باب موضوعات هاستینگ و این که موارد این چنینی پیش نیاید توصیه های می کنندبه شما.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
این موضوع اصلا به پلیس فتا ربطی نداره در درست اطلاعات سپاه هستش .
منظورم همین قندو قند شکنه
آخه فتا هم شد اسم یه اسم بهتر نبود آدم یاد فتانـــــــــــــه! میافته.
محض اطلاع فتا کارش همینه!تمام جرائم که در فضای مجازی باشد به فتا مربوطه.
اصلا چرا من دارم بحث می کنم!کار کنید وقتی یه جای اطلاعاتی ازتون به دست آوردن و پرونده تشکیل شد بعدش باز بخندین ما که بد شما نمی خواهیم ولی شما جبه می گیرین!
موفق باشید امیدواریم هیچ موقع برای هیچ کسی مشکلی پیش نیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)