-
September 28th, 2012, 05:03
درخواست سرور مجازی اولیه + پشتیبانی
با سلام
بنده قصد گرفتن نمایندگی مستر داشتم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم هیچ اختیاری از خودم نیست ممکن هست فردا شرمنده مشتریام بشم!!
خودم تو شرکت طراحی سایت کار میکنم به صورت حرفه ای! مشتری هم بد نیست در کل حیف دیدم دیگه میزبانیشون رو بدم کس دیگه ای!
خوب خواستم با اینکه اولین بارم هست سرور بگیرم و خودم یاد بگیرم!! حالا از دوستان کسی حوصله یه آدم گیر رو داشته باشه یه سرور مجازی به ما بده که حتما قابل ارتقا هم باشه
بنده کلا با Cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته Linux Cloud!
1. چه مشکلاتی دارم؟ حتما باید لایسنس Cpnel رو بدم؟
2. برای دادن نمایندگی باید چیز خاصی نصب کنم؟ که نمایندمم بتونه نمایندگی بده!!
3.کنترل سرور مجازی خیلی مشکل هست؟ چه چیزهایی باید یاد بگیرم
4.فضای backup باید جدا یک جای دیگه بگیرم!!
5.کل هزینه هام چقدر میشه براه راه افتادن اولیه؟
6.و برای ماههای بعد که بخوام نمایندگی مستر نامحدود به مشتری هام بدهم هزینم چقدر میشه؟
7. پشتیبانی با هزینه اضافی هم قبول دارم! خداییش دنبال کسیم مشکل داشتم کمکم کنه راه بیفتم!!
این که بخوام خودم سرور راه اندازی کنم و نمایندگی نگیرم منطقی هست؟ یا اول با نمایندگی شروع کنم؟
ویرایش توسط eh3an2010 : September 28th, 2012 در ساعت 05:05
-
تعداد تشکر ها از eh3an2010 به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012 05:03
# ADS
-
September 28th, 2012, 05:41
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور مجازی اولیه + پشتیبانی

نوشته اصلی توسط
eh3an2010
با سلام
بنده قصد گرفتن نمایندگی مستر داشتم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم هیچ اختیاری از خودم نیست ممکن هست فردا شرمنده مشتریام بشم!!
خودم تو شرکت طراحی سایت کار میکنم به صورت حرفه ای! مشتری هم بد نیست در کل حیف دیدم دیگه میزبانیشون رو بدم کس دیگه ای!
خوب خواستم با اینکه اولین بارم هست سرور بگیرم و خودم یاد بگیرم!! حالا از دوستان کسی حوصله یه آدم گیر رو داشته باشه یه سرور مجازی به ما بده که حتما قابل ارتقا هم باشه
بنده کلا با cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته linux cloud!
1. چه مشکلاتی دارم؟ حتما باید لایسنس cpnel رو بدم؟
6.و برای ماههای بعد که بخوام نمایندگی مستر نامحدود به مشتری هام بدهم هزینم چقدر میشه؟
7. پشتیبانی با هزینه اضافی هم قبول دارم! خداییش دنبال کسیم مشکل داشتم کمکم کنه راه بیفتم!!
این که بخوام خودم سرور راه اندازی کنم و نمایندگی نگیرم منطقی هست؟ یا اول با نمایندگی شروع کنم؟
شما هیچی یاد نداری بد میخوای هاستینگ راه اندازی کنی ؟ پیشنهاد من اینه که با همون نمایندگی شروع کنی.
یک vps هم بگیر فعلا روش کار کن که به مرور یاد بگیری.
-
تعداد تشکر ها ازalishadmehr به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 05:51
عضو جدید
با این وضعیت ارز پیشنهاد نمیکنم!
چون هزینه لایسنس سی پنل جدای از لایسنس کلود لینوکس و .... هست
برای دادن نمایندگی هم از whmplug و یا پلاگین zamfoo میتونید استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از shahabhost به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 06:00
خوب در کل اینطور نیس که بلد نباشم! تجربه ندارم!! همین!
فقط دوستان که سرور مجازی میگیرن Cpnel نال شده استفاده میکنن؟
خوب VPS بخوام بگیرم که یه مدت کار کنم یاد بگیرم چطور هست؟ Cpanle نصب کنم دیگه هاست هم میتونم بفرشم مشکل خاص دیگه ای که نیست؟
خوب بنده که 100% تصمیم دارم سرور مجازی بگیرم ! لایسنس Cpanel چقدر هست اون را هم بگیرم!
ویرایش توسط eh3an2010 : September 28th, 2012 در ساعت 06:03
-
-
September 28th, 2012, 06:04
عضو جدید
سی پنل نال شده؟!
بار اول هست میشنوم
برای سی پنل باید لایسنس بگیرید ماهانه بیشتر از 30 هزار تومان هست! جدای از سرویس های که مد نظرتون هست مثل لایسنس کلود لینوکس...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از shahabhost به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 06:17
خوب بنده نمایندگی مستر بگیرم بعد که مشتری هام زیاد شد بیام سرور بگیم که بدون مشکل واسم انتقال میدن؟
-
-
September 28th, 2012, 06:39
عضو انجمن
دوست عزیز
بهتره اول برای یادگیری از یک سرور مجازی با کانفیگ پایین استفاده کنید ، لایسنس تریال سیپنل نیز 15 روزه است .
در وحله اول به صورت تجربی با مشکلات مدیریت سرور و ... آشنا شوید تا در آینده دچار مشکل نشید .
در آینده نیز خواستید انتقال بدید ، درصورتی که کنترل پنل سرور مبدا و مقصد یکی باشد مشکل چندانی در مورد انتقال ندارید .
موفق باشید
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
تعداد تشکر ها ازnima17701 به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 06:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
eh3an2010
با سلام
بنده کلا با Cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته Linux Cloud!
1. چه مشکلاتی دارم؟ حتما باید لایسنس Cpnel رو بدم؟
سلام
1. یک کنترل پنل باید داشته باشید به هرحال,براسی سرویس دهی هم پنل رایگان توصیه نمیشه. سی پنل یا دایرکت ادمین.
2. نیار به پلاگین هست .
3.زیاد هم سخت نیست!ولی در صورتی که آشنایی ندارید پیشنهاد من این هست که حداقل یک ماه سرور جهت یادگیری تهیه کنید و بعد از اون مشتری هاتون رو به سرور خودتون انتقال بدبد!
4.بک آپ یادتون نره!حتما فضای پک آپ در نظر داشته باشید.
5.هزینه ها هم بستگی داره که چه مقدار منابع بخواید,حداقل یک گیگ رم میخواید احتمالا + لایسنس سی پنل که 15 دلار ماهیانه هزینش هست!البته ماه اول میتونید تریال استفاده کنید.
6 و 7 هم که سوال خاصی نبودند!
اگر تازه کار هستید و مشتری ندارید و تجربه کار به سرور رو ندارید چند ماهی با ریسلر کار کنید.
در هرصورت می تونیم در خدمت شما باشیم.
نگاهی به فروش ویژه ما بیاندازید.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/57905/
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازP30Tools به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 11:05
عضو انجمن
سلام
حرف دوستان به نظرم درسته .
یا باید از نمایندگی شروع کنید و از زمانی وارد گرفتن وی پی اس بشین .
داشتن وی پی اس ترس نداره اتفاقا با سورس ها و راهکارهایی که بهتون معرفی میشه سریع راه میوفتین چون اینقدر که با محیط whm کار دارین با خود وی پی اس کاری ندارین .بحث لایسنس سی پنل هست و ایا برای شما می ارزه در این وضعیت ارز لایسنس بگیرین و حرفه ای تر جلو برین ؟
در هر صورت راهنمایی بیشتری خواستین در خدمتم.
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت :
www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
-
تعداد تشکر ها ازArna به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 13:47
سلام دوست عزیر
خوب شد این تاپیکو زدین من دونبلاتون میگشتم : دی
من یه سرور دارم اگه مایل باشین می تونیم با هم همکاری داشته باشیم
سرور و کلیه متعلقات هم در اختیاتون هست !
اگر مایل به شراکت بودین پ.خ یا به این ایدی پی ام بدین
mtavakkoli2010@ymail.com
تعداد تشکر ها ازmamtytm به دلیل پست مفید